Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 149
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witam!Brakuje mi czasu na to żeby opisywać na bieżąco za co przepraszam.Iza,Leo narazie ma się dobrze.Moja koleżanka bardzo się do niego przywiązała.Nawet rozważała to czy go nie adoptować.Niestety tam jest problem tego typu że ona mieszka w wynajętym mieszkaniu(kobieta jest zagranicą)i jeśli będzie musiała się wyprowadzić do mamy to nie będzie tam miejsca dla niej,córki i dwóch psów.:placz:W niedzielę będę się z nią widziała to będę mogła coś więcej napisać o Leosiu.Niestety dalej nie ma telefonów :placz:.

Posted

evelin12 napisał(a):
Witam!Brakuje mi czasu na to żeby opisywać na bieżąco za co przepraszam.Iza,Leo narazie ma się dobrze.Moja koleżanka bardzo się do niego przywiązała.Nawet rozważała to czy go nie adoptować.Niestety tam jest problem tego typu że ona mieszka w wynajętym mieszkaniu(kobieta jest zagranicą)i jeśli będzie musiała się wyprowadzić do mamy to nie będzie tam miejsca dla niej,córki i dwóch psów.:placz:W niedzielę będę się z nią widziała to będę mogła coś więcej napisać o Leosiu.Niestety dalej nie ma telefonów :placz:.

Ewelina! Zabierz aparat, zrób mu parę świeżych foteczek. Postaram się w przyszłym tygodniu znów mu porobić nowe ogłoszenia.

Posted

evelin12 napisał(a):
Nawet rozważała to czy go nie adoptować.Niestety tam jest problem tego typu że ona mieszka w wynajętym mieszkaniu(kobieta jest zagranicą)i jeśli będzie musiała się wyprowadzić do mamy to nie będzie tam miejsca dla niej,córki i dwóch psów.:placz:W niedzielę będę się z nią widziała to będę mogła coś więcej napisać o Leosiu.Niestety dalej nie ma telefonów :placz:.

no ale pewnie wynajmuje na długi czas - to może być długie DT, może będziemy się zastanawiać nad ogłoszeniami, jak faktycznie przyjdzie do wyprowadzki - a nóż nie będzie się wyprowadzać

Posted

Dziewczyny, najważniejsze ze chłopak jest bezpieczny i ma fajny DT. Dom stały prędzej czy pozniej znajdzie sie na pewno ;)
Teraz z bazarków uzbieramy na szczepienia,a pozniej uzbieramy na kastracje ;) bedzie dobrze ;)

Posted

Basia1 napisał(a):
Dziewczyny, najważniejsze ze chłopak jest bezpieczny i ma fajny DT. Dom stały prędzej czy pozniej znajdzie sie na pewno ;)
Teraz z bazarków uzbieramy na szczepienia,a pozniej uzbieramy na kastracje ;) bedzie dobrze ;)

A może uda się za niewielką dopłatą zrobić to i to?

Ewelina! Pytałaś może weta ile razem będzie kosztowała kastracja i szczepienia?

Posted

Z Eweliną mam się spotkać dzisiaj, bo jakby było mało mamy jeszcze hasiorka. Trudno to ogarnąć. Cały czas Ewelina ma kontakt z dt Leo. Psiak ma się dobrze. Postaramy się o nowe fotki.

Posted

feliksik napisał(a):
no to z maluszków trafiają się nam teraz giganty Leoś, husky

O tak na brak urozmajcenia nie możemy narzekać. Cieszę się, że udało się znaleźć narazie dt dla tych gigantów, bo wiem, że problemem jest przetrzymanie malutkiego psiny, a co dopiero mówić o dużym. Dopóki Ewelina nie potwierdziła DT chodziłam jak struta. Oby tylko te dwie sieroty trafiły na fajne domki stałe.

Posted

Ewelina prosiła mnie, abym przeprosiła wszystkich, że tak mało wchodzi na dogo (kobieta pracująca) i nie informuje na bieżąco co do Leosia. Wiem też, że jest w kontakcie telefonicznym z Izą. Jest szansa, że obecny domek tymczasowy Leosia może stac się jego domkiem stałym. Jednak Ewelina ma jeszcze przeprowadzic ostateczną rozmowę w sprawie adopcji i o decyzji poinformuje sama. Z tego co słyszałam domek byłby jak najbardziej OK. Zatem czekamy na informację.

Posted

henikar napisał(a):
Ewelina prosiła mnie, abym przeprosiła wszystkich, że tak mało wchodzi na dogo (kobieta pracująca) i nie informuje na bieżąco co do Leosia. Wiem też, że jest w kontakcie telefonicznym z Izą. Jest szansa, że obecny domek tymczasowy Leosia może stac się jego domkiem stały. Jednak Ewelina ma jeszcze przeprowadzic ostateczną rozmowę w sprawie adopcji i o decyzji poinformuje sama. Z tego co słyszałam domek byłby jak najbardziej OK. Zatem czekamy na informację.

Byłoby super :)

Posted

Iza i Avanti napisał(a):
Jeszcze tylko chłopakowi jajka trzeba ciachnąć, bo tam sunia. Będzie lepszy do ułożenia i nie będzie świrował, jak sucz będzie miała cieczkę.

Tak to konieczne, bo faktycznie jest tam mala suńka. Już rozmawiałyśmy o tym z Ewelinką. Wiem, że ma rozmawia z obecnym DT.

Posted

henikar napisał(a):
Tak to konieczne, bo faktycznie jest tam mala suńka. Już rozmawiałyśmy o tym z Ewelinką. Wiem, że ma rozmawia z obecnym DT.

Ewelina miała do nich wczoraj jechać. Nie wiesz czy była?