WATACHA Posted April 2, 2013 Author Posted April 2, 2013 [quote name='zerduszko']Bosz, jakie te sznupy pracowite... elektryk się ujawnił i ogrodniczka też :lol:[/QUOTE] szkoda, że potem po sobie nie pozamiatała :) Quote
malawaszka Posted April 2, 2013 Posted April 2, 2013 och bo kto to widział kwiatki w domu hodować!!! :shake: mnie Figa uczy porządku - dziś po powrocie zastałam wszystkie moje ubrania poroznoszone po domu :D wszystkie te, które nie były na swoim miejscu w szafie oczywiście :lol: Quote
WATACHA Posted April 2, 2013 Author Posted April 2, 2013 no fakt jeden kwiatek był z paskudną pękniętą doniczką, drugi to już sama cebulka ;) do wkopania w ziemię.Ciekawe co jutro zmajstruje Quote
Saththa Posted April 3, 2013 Posted April 3, 2013 [url]http://i50.tinypic.com/oft5l1.jpg[/url] Oj :calus::) Quote
WATACHA Posted April 3, 2013 Author Posted April 3, 2013 Ona ciągle chce się czymś bawić, niekoniecznie zabawkami.Wczoraj postanowiliśmy ją zostawić u nas w pokoju, na noc też.Doczekalismy się , że co jakis czas wchodziła na nas i rozdawała soczyste buziaki:diabloti:.Trzeba było ją odpychać rękoma i nogami na raz z różnymi skutkami:evil_lol:.Muszę jej założyć wątek (obiecałam to zrobić w pon.:oops:) ale nie mam weny wcale, a wcale:shake:. Quote
Fides79 Posted April 3, 2013 Posted April 3, 2013 nic nie doceniasz inwencji dziewczątka, toż to Ona z wdzięczności chciała Ci dopomóc, a ponieważ mamy wiosnę (przy najmniej kalendarzową) to pomyslała że kwiatki poprzesadza, a Tyś za wcześnie wróciła i Niuńka nie zdążyła posprzątać:evil_lol: Quote
WATACHA Posted April 3, 2013 Author Posted April 3, 2013 No właśnie wróciłam pół godziny później ;) Quote
Saththa Posted April 3, 2013 Posted April 3, 2013 [quote name='WATACHA']No właśnie wróciłam pół godziny później ;)[/QUOTE] na czas było gotowe;) a ze się spóźniłaś... to.... nie wytrzymała napięcia;) Quote
Fides79 Posted April 3, 2013 Posted April 3, 2013 a tak w ogóle to jak ta Wasza ogrodniczka ma na imię? Quote
WATACHA Posted April 3, 2013 Author Posted April 3, 2013 [quote name='Saththa']na czas było gotowe;) a ze się spóźniłaś... to.... nie wytrzymała napięcia;)[/QUOTE] No fakt ja też tak mam, nie jestem zbyt cierpliwa w czekaniu ;) [quote name='Fides79']a tak w ogóle to jak ta Wasza ogrodniczka ma na imię?[/QUOTE] Nie mieliśmy zbyt dobry pomysłów, została roboczo Tilą Quote
malawaszka Posted April 3, 2013 Posted April 3, 2013 Tila Tequila :mdleje: zrobiliście jej już sztuczne cyce??? :evil_lol: ja nadal nie mam pomysłu na imię dla nowego - musi być megawyjątkowezajebiste :D Quote
Bolsbokser Posted April 3, 2013 Posted April 3, 2013 [quote name='WATACHA'] A taka jest grzeczna jak panci nie ma w domu ;-) [url]http://i50.tinypic.com/oft5l1.jpg[/url] [/QUOTE] Znam takie klimaty :P [quote name='zerduszko']Bosz, jakie te sznupy pracowite... elektryk się ujawnił i ogrodniczka też :lol:[/QUOTE] I nie tylko sznupy takie pracusie :evil_lol: [quote name='WATACHA']szkoda, że potem po sobie nie pozamiatała :smile:[/QUOTE] ogonek ma, to musisz ją nauczyć. A jak wzrosną jej walory adopcyjne :diabloti: [quote name='WATACHA']No właśnie wróciłam pół godziny później ;-)[/QUOTE] źle czas obliczyła ... Quote
Fides79 Posted April 3, 2013 Posted April 3, 2013 [QUOTE]malawaszka [INDENT] Tila Tequila :mdleje: zrobiliście jej już sztuczne cyce??? :evil_lol: [B]ha ha ha to samo pomyślałam [/B]:lol::cool3: ja nadal nie mam pomysłu na imię dla nowego - musi być megawyjątkowezajebiste :-D [/INDENT] [/QUOTE] to weź może jakiś konkurs rozpisz;) Quote
WATACHA Posted April 3, 2013 Author Posted April 3, 2013 [quote name='malawaszka'][B]Tila Tequila :mdleje: zrobiliście jej już sztuczne cyce???[/B] :evil_lol: ja nadal nie mam pomysłu na imię dla nowego - musi być megawyjątkowezajebiste :D[/QUOTE] Jakoś nie czaję :).To było od Piły bo ją mąż tak chciał nazwać, ja zmieniłam tylko literkę. [quote name='wilczy zew']to średniaczka?[/QUOTE] Tak [quote name='Bolsbokser']Znam takie klimaty :P I nie tylko sznupy takie pracusie :evil_lol: ogonek ma, to musisz ją nauczyć. A jak wzrosną jej walory adopcyjne :diabloti: źle czas obliczyła ...[/QUOTE] Dziś nie nabroiła, dostała zabawki , konga i moje stare dresy, żeby jej smutno nie było. Quote
malawaszka Posted April 3, 2013 Posted April 3, 2013 [quote name='WATACHA']Jakoś nie czaję :).[/QUOTE] :lol: [url]https://www.google.pl/search?q=tila+tequila&hl=pl&client=firefox-a&hs=FgV&rls=org.mozilla:pl:official&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=d5BcUeawF8OKOM__gKAG&ved=0CC0QsAQ&biw=1440&bih=740[/url] Noo mądra dziewczynka - oby to wczorajsze to był incydent jednorazowy :kciuki: Quote
WATACHA Posted April 3, 2013 Author Posted April 3, 2013 [quote name='malawaszka']:lol: [URL]https://www.google.pl/search?q=tila+tequila&hl=pl&client=firefox-a&hs=FgV&rls=org.mozilla:pl:official&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=d5BcUeawF8OKOM__gKAG&ved=0CC0QsAQ&biw=1440&bih=740[/URL] [B]Dziękuję, już sobie znalazłam wcześniej ;P[/B] Noo mądra dziewczynka - oby to wczorajsze to był incydent jednorazowy :kciuki:[/QUOTE] No ja mam jeszcze większą nadzieję :) Quote
zerduszko Posted April 3, 2013 Posted April 3, 2013 Jakie te baby zawistne :shake: Incydent zapewne jednorazowy - zrobiła swoje porządki, to luzzz ;) Quote
Saththa Posted April 3, 2013 Posted April 3, 2013 a te dresy to do przytulania czy rozszarpania?:) Quote
WATACHA Posted April 3, 2013 Author Posted April 3, 2013 [quote name='zerduszko']Jakie te baby zawistne :shake: Incydent zapewne jednorazowy - zrobiła swoje porządki, to luzzz ;)[/QUOTE] Nie jestem pewna czy jednorazowy.Dziś jak spałam zabawiała się rzeczami męża, jak mąż wrócił zabawiała się moimi kapciami.Oczywiście nie pozwalamy [quote name='Saththa']a te dresy to do przytulania czy rozszarpania?:)[/QUOTE] Do przytulanie, przecież nie mogę jej uczyć brzydkich rzeczy ;) Quote
Saththa Posted April 3, 2013 Posted April 3, 2013 tych brzydkich to ona sie sama nauczy :diabloti: Quote
Fides79 Posted April 3, 2013 Posted April 3, 2013 [QUOTE]Dziś jak spałam zabawiała się rzeczami męża, jak mąż wrócił zabawiała się moimi kapciami.[/QUOTE] hi hi hi jak to brzmi :evil_lol::evil_lol::evil_lol: przesadza kwiatki - źle, zabawia się - też źle, ciężkie psie życie ;):lol: Quote
Bolsbokser Posted April 6, 2013 Posted April 6, 2013 [quote name='Fides79']hi hi hi jak to brzmi :evil_lol::evil_lol::evil_lol: przesadza kwiatki - źle, zabawia się - też źle, ciężkie psie życie ;):lol:[/QUOTE] nijak nie dogodzi :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
WATACHA Posted April 6, 2013 Author Posted April 6, 2013 Byliśmy dziś u fryzjera, niestety nie udało się nic uratować oprócz kawałka brody mimo, że też była w tragicznym stanie. Teraz wyszło dopiero jaka jest chuda i że ma myśliwskie uszy ;) Quote
Recommended Posts