Jump to content
Dogomania

Mentorek [*] , Leosiek , Surcia i rudy Rucio

Recommended Posts

Posted

[quote name='WATACHA']Full wypas, pisałam przecież, że świeżynki.A jak wzywasz pomoc to sobie możesz też z "panem ratownikiem" pogadać.[/QUOTE]

o kurczaczek jaki bajer :evil_lol:

Posted

[quote name='Aleks89']Jest w amoku:diabloti:Skacze tak ,że winda sie buja ,skuczy ,piszczy ,warczy ,wyje i kręci się w kółko jak bączek.Byle szybciej[/QUOTE]

Co to znaczy skuczy?I co jak tak poskacze to jest szybciej ;)?

Posted

[quote name='Aleks89']Nieee skomlenie to co innego i skuczenie to też coś innego.Przynajmniej ja to jakoś rozgraniczam.:evil_lol:[/QUOTE]

łomatko.... dla mnie to wszystko to psie marudzenie :D chyba żeby rozgraniczać wg powodów? że skomlenie to z bólu, strachu, etc a skuczenie od pozytywnych bodźców - pobudzenia, ekscytacji??

Posted

ja swego czasu przetestowalam nawet taka winde tasmowa i to z psem i poszlo nam calkiem dobrze , psy oswojone z tymi technicznymi rzeczami , jak schody ruchome , chodniki daja se calkiem dorze rade z wsiadaniem i wysiadaniem z tych tasmowych wind hihihi wiecej obaw mialam ja nie Daszka

Posted

taka co w kolko chodzi i ma co dwa metry podest taki dla dwojga ludzi, bez drzwi i one {te windy} nie staja
chodza tasmowo

a nie wiem czy one jeszcze funkcjonuja ale takowa jezdzilam

Posted

[quote name='Tekla64']taka co w kolko chodzi i ma co dwa metry podest taki dla dwojga ludzi, bez drzwi i one {te windy} nie staja
chodza tasmowo

a nie wiem czy one jeszcze funkcjonuja ale takowa jezdzilam[/QUOTE]

czyli wsiada się w biegu??

Posted

[quote name='WATACHA']U mnie Bartek często rozpoznaje Leosiowe marudzenie (Mentor nie marudzi), ja nie , mi się zawsze wydaje, że on jęczy, bo chce żryć.[/QUOTE]

ja rozpoznaję marudzenie moich burków każde - czy na dwór, czy jeść, a nawet jak wody w misce nie ma to inaczej marudzą (tak sucho hahaha :evil_lol: )

Posted

[quote name='malawaszka']ja rozpoznaję marudzenie moich burków każde - czy na dwór, czy jeść, a nawet jak wody w misce nie ma to inaczej marudzą (tak sucho hahaha :evil_lol: )[/QUOTE]

To skąd kupy w kuchni hi,hi,hi?

Posted

[quote name='WATACHA']To skąd kupy w kuchni hi,hi,hi?[/QUOTE]

ze Zgredkowej doopy :diabloti: a robi je tylko wtedy jak nas nie ma w domu, albo cichaczem jak leje deszcz na dworze - wtedy robi z premedytacją i nie jęczy że mu się chce :mad:

Posted

[quote name='malawaszka']ze Zgredkowej doopy :diabloti: a robi je tylko wtedy jak nas nie ma w domu, albo cichaczem jak leje deszcz na dworze - wtedy robi z premedytacją i nie jęczy że mu się chce :mad:[/QUOTE]

Tylko?Miałam wrażenie, że któreś jeszcze w kuchni robiło.

Posted

[quote name='WATACHA']Tylko?Miałam wrażenie, że któreś jeszcze w kuchni robiło.[/QUOTE]

no co Ty? kiedyś kiedyś to robił Drops, ale on to miał problem z głową jak nas nie było to ze strachu robił nie tylko w kuchni, ale to już dawno minęło - jak mu powiedziałam, że już go nie oddam :evil_lol: chyba, że któryś tymczas jeszcze robił, ale nie pamiętam teraz... chyba tylko Zgredek

[quote name='zerduszko']Wasia po pijaku :diabloti:[/QUOTE]

hahahaha

Posted

[quote name='zerduszko']Wasia po pijaku :diabloti:[/QUOTE]

No to wiadomo ja po pijaku robię gdzie popadnie ;)
[quote name='malawaszka']no co Ty? kiedyś kiedyś to robił Drops, ale on to miał problem z głową jak nas nie było to ze strachu robił nie tylko w kuchni, ale to już dawno minęło - jak mu powiedziałam, że już go nie oddam :evil_lol: chyba, że któryś tymczas jeszcze robił, ale nie pamiętam teraz... chyba tylko Zgredek
[/QUOTE]

No właśnie chyba któraś tymczasowiczka, ale głowy sobie uciąć nie dam.

Posted

przyszłam powiedzieć, że nie zazdroszę zjedzonych kapci :shake: kiedyś miałam zjedzone buty i to nówki, może trzy razy na nogach je miałam ehhhh

widziałam, że jakiś "g*wniany" temat tu na chwile zawitał :lol:
o winach tez czytałam, ja mam w pracy taką, że raczej jej unikam, raz mi sie zatrzymała pół piętra wyżej niż powinna :-o na szczęście dało się zjechać na parter i wjechać ponownie już na właściwą wysokość, ale i tak nie korzystałam z niej zbyt często :cool3: