Jump to content
Dogomania

Mentorek [*] , Leosiek , Surcia i rudy Rucio

Recommended Posts

Posted

[quote name='Bolsbokser']Zerduszk, a Ty czym focisz?[/QUOTE]
Nikonem i nie pytaj o więcej :lol: Ale muszę się zebrać i ogarnąć temat ;)

Urocza bardzo [url]http://img6.imageshack.us/img6/6245/dsc00872vm.jpg[/url][B] :)

[/B]Na spacery pewnie nie chodzicie?

Posted

Nie no spacery to marzenie ;).Nawet na ręce jeszcze jej nie próbowałam wziąć.Dziś się skapnęła, że w mielonym jest proszek.Więc niewiele myśląc, otworzyłam jej paszczę i włożyłam.Udało się bez większych komplikacji.

Posted

[quote name='WATACHA']Nie no spacery to marzenie ;).Nawet na ręce jeszcze jej nie próbowałam wziąć.Dziś się skapnęła, że w mielonym jest proszek.Więc niewiele myśląc, otworzyłam jej paszczę i włożyłam.Udało się bez większych komplikacji.[/QUOTE]

ooo no to super! tak trzeba - bez czajenia się tylko pewnie i zdecydowanie zanim ona się kapnie że coś kombinujesz

Posted

[quote name='zerduszko']Serio pisze :) Miło fakt, mi tam zawsze pomagały Wasze wpisy :) Podnosiły - a Ciebie nie?[/QUOTE]

Owszem :)....jak najbardziej, jeszcze z Twoich ust :)

Posted

[quote name='WATACHA']Owszem :)....jak najbardziej, jeszcze z Twoich ust :)[/QUOTE]
Ale że jako z moich? :lol:
Dołki się każdemu zdarzają i dobrze się wygadać, więc pisz jak potrzebujesz :)

Posted

[quote name='WATACHA']Monika w końcu co mam pisać, że to średniaczka czy wyrośniety minik?[/QUOTE]

nie wiem bo ciężko mi ze zdjęć ocenić - może kiedyś Ci się uda cyknąć fotę koło LEosia to będzie łatwiej, a póki co to nie ma wielkiego znaczenia - może być średniaczka, jak będziemy robić ogłoszenia to wtedy to dopiero będzie istotne

Posted

[quote name='malawaszka']nie wiem bo ciężko mi ze zdjęć ocenić - może kiedyś Ci się uda cyknąć fotę koło LEosia to będzie łatwiej, a póki co to nie ma wielkiego znaczenia - może być średniaczka, jak będziemy robić ogłoszenia to wtedy to dopiero będzie istotne[/QUOTE]

A to nie doszło do Ciebie nic na gg?

Posted

[quote name='malawaszka']nic :( kurde mi dziś net śwrował i wywalało mnie co chwilę[/QUOTE]

Wysłać jeszcze raz?Bo to było o mojej głupocie :(

Posted

Wiedziałam, że nie mogę jej chwalić , bo zaraz cos będzie ;).Podarła podkład i się rozszczekała o....2 w nocy.
Wydaje mi się, że mogła mieć dość tego , że pod blokiem grupa kilku chłopaków hałasowała strasznie.
Powiedzcie mi po jakim czasie od kiedy przestanie szczekać mogę wejść do niej?

Posted

[quote name='wilczy zew']ja bym tego nie robiła,nie chce to nie ma[/QUOTE]
I ja tez tak uważam. Nie chce jeść - zabieram miskę. Daję wieczorem. Jak nie chce, to zabieram i następnego dnia. Jeśli następnego dnia pies nie chce jeść, zaczyna mnie to niepokoić.
Ale kiedy pies wybrzydza (czasem robi tak Albin - Tadek niejadek), to zabieram michę i nie ma.
Od samego początku tak robię.
Próbowałam ręką go karmić na samym początku. Z ręki jadł, ale z miski nie chciał. Więc zostawiałam go z miską na jakiś czas. A za parę minut, jak nie ruszył to zabierałam.

[quote name='WATACHA']
Powiedzcie mi po jakim czasie od kiedy przestanie szczekać mogę wejść do niej?[/QUOTE]

Sądzę, że chwilę później.
Jak Bravo szczekał w nocy na początku, jak go przywieźliśmy, to wchodziłam za raz po tym, jak przestawał szczekać. Obecnie .... łooojjjjj...lecę kota uwolnić, bo go zamknęłam.
Obecnie Bravo już nie szczeka, jak zostaje sam.

Posted

[quote name='Bolsbokser']I ja tez tak uważam. Nie chce jeść - zabieram miskę. Daję wieczorem. Jak nie chce, to zabieram i następnego dnia. Jeśli następnego dnia pies nie chce jeść, zaczyna mnie to niepokoić.
Ale kiedy pies wybrzydza (czasem robi tak Albin - Tadek niejadek), to zabieram michę i nie ma.
Od samego początku tak robię.
Próbowałam ręką go karmić na samym początku. Z ręki jadł, ale z miski nie chciał. Więc zostawiałam go z miską na jakiś czas. A za parę minut, jak nie ruszył to zabierałam.

[COLOR=#ff0000][B]Ona nie wybrzydza, tylko czasem boi się wziąć.Wychodzę, jak wracam za minutkę już tego nie ma.Więc uważam, że tak jest dobrze.[/B][/COLOR]

Sądzę, że chwilę później.
Jak Bravo szczekał w nocy na początku, jak go przywieźliśmy, to wchodziłam za raz po tym, jak przestawał szczekać. Obecnie .... łooojjjjj...lecę kota uwolnić, bo go zamknęłam.
Obecnie Bravo już nie szczeka, jak zostaje sam.[/QUOTE]

No ja weszłam z dwie minuty później.

Posted

[quote name='WATACHA']Ma ok 40 w kłębie[/QUOTE]

Ja bym zakwalifikowała do średnich. Na miniaturę jak dla mnie za duża jest.

[quote name='zerduszko']Nikonem i nie pytaj o więcej :lol: Ale muszę się zebrać i ogarnąć temat ;) [/QUOTE]

To jak będziesz mieć pytania, pisz na maila [email][email protected][/email]. Błagam, tylko nie na pw - cholernie szybko zapełnia się tutaj skrzynka, a ja nie mam czasu tego ogarniać.