jambi Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 [quote name='WATACHA'][B]Ale...co z buziaczkami[/B] ?[/QUOTE] ... odwykasz Quote
WATACHA Posted August 18, 2011 Author Posted August 18, 2011 [quote name='jambi']... odwykasz[/QUOTE] nie ma takiej opcji on uwielbia się całować :) Quote
wilczy zew Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 [quote name='WATACHA']nie ma takiej opcji on uwielbia się całować :)[/QUOTE] to go odzwyczajasz :lol: Quote
WATACHA Posted August 18, 2011 Author Posted August 18, 2011 [quote name='wilczy zew']to go odzwyczajasz :lol:[/QUOTE] I ja go lubię buziaczkować w tę małą, wstrętną, śmierdzącą mordę :).I z Pankiem też się ciągle całuskukją , mimo że Leoś go ostatnio ugryzł w sutka, bez bliżej określonej przyczyny. Quote
wilczy zew Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 [quote name='WATACHA']I ja go lubię buziaczkować w tę małą, wstrętną, śmierdzącą mordę :).I z Pankiem też się ciągle całuskukją , mimo że Leoś go ostatnio [B]ugryzł w sutka[/B], bez bliżej określonej przyczyny.[/QUOTE] jak lubisz to nie narzekaj :cool1: to jakieś ostrzejsze pieszczoty :cool3: Quote
Tekla64 Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 tez idzie przywyknac wiem cos o tym hihihi Quote
WATACHA Posted August 18, 2011 Author Posted August 18, 2011 [quote name='Tekla64']tez idzie przywyknac wiem cos o tym hihihi[/QUOTE] Bój się Boga Tekla, całujesz zasraną mordę :evil_lol:? Ja owszem mogę się przyznać Leoś lubi sobie "ptaszka" pociumkać , ale żeby tak po kupie, nie daj Boże jeszcze nie swojskiej... to chyba z jeden dzień trza odczekać :evil_lol: Quote
Tekla64 Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 a co ty moje cale szczescie piora se wiecznie te brody w stawkach wiadrach i roznych zbiornikach wodnych poza tym ... no moje raczej maja dostep do takich nie az strasznych kupow wiec nie jest zle z tym smrodem hihihi za to wiecznie gdzies mokra i upackana czyms jestem i do tego trza naprawde duzej sily i samozaparcia coby przywyknac hihihi Quote
WATACHA Posted August 18, 2011 Author Posted August 18, 2011 Fakt w tych sznupowych brodach zawsze jakieś, skarby, skarbusie się kryją.Wczoraj memu pięknemu rzepa wyciągnęłam z brody.Co się okazało z rana miał dwa rzepy w łapce, jednego mąż wyjął, drugi mu się zapodział.I właśnie ten zaginiony w niewyjaśnionych okolicznościach ja znalazłam jak przyszłam.Lekko nie było, ale pies cały, broda cała tylko, rzep doznał kontuzji. Quote
Tekla64 Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 a ja wiem jak on sie w brodzie znalazl bo moje jak im nie wyjme to wlasnie tak robia i potem maja je w brodzie zwlaszcza Niko i odnosze wrazenie ze w brodzie im to juz tak nie przeszkadza jak gdzie indziej Quote
WATACHA Posted August 18, 2011 Author Posted August 18, 2011 [quote name='Tekla64']a ja wiem jak on sie w brodzie znalazl bo moje jak im nie wyjme to wlasnie tak robia i potem maja je w brodzie zwlaszcza Niko i odnosze wrazenie ze w brodzie im to juz tak nie przeszkadza jak gdzie indziej[/QUOTE] Zresztą z brody to tylko już co poniektóry mistrzunio potrafi wyjąć :) Quote
jambi Posted August 19, 2011 Posted August 19, 2011 ja przepraszam ale ... ciumkanie ptaszka, gryzienie w sutki i całowanie zasranej mordy... to przekracza moje możliwości..... Quote
WATACHA Posted August 19, 2011 Author Posted August 19, 2011 [quote name='jambi']ja przepraszam ale ... ciumkanie ptaszka, gryzienie w sutki i całowanie zasranej mordy... to przekracza moje możliwości.....[/QUOTE] Poniosło mnie Quote
ahedok Posted August 21, 2011 Posted August 21, 2011 [quote name='WATACHA']Fakt w tych sznupowych brodach zawsze jakieś, skarby, skarbusie się kryją.Wczoraj memu pięknemu rzepa wyciągnęłam z brody.Co się okazało z rana miał dwa rzepy w łapce, jednego mąż wyjął, drugi mu się zapodział.I właśnie ten zaginiony w niewyjaśnionych okolicznościach ja znalazłam jak przyszłam.Lekko nie było, ale pies cały, broda cała tylko, rzep doznał kontuzji.[/QUOTE] mój po każdym spacerze przynosi do domu cały zielnik w brodzie i łapach :lol: Quote
WATACHA Posted August 21, 2011 Author Posted August 21, 2011 [quote name='ahedok']mój po każdym spacerze przynosi do domu cały zielnik w brodzie i łapach :lol:[/QUOTE] Mój i w łapkach cuda przynosi :) Quote
Tekla64 Posted August 21, 2011 Posted August 21, 2011 Niko bardzo czesto sie przebiera za komandosa palestynskiego potrafi nosic na sobie rozniste zielska i inne maskujace rzeczy po lataniu po polach Quote
jambi Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 Tekla... wyszło szydło z worka... spójrz na numer swojego posta... ZUOOOOO :diabloti: [quote name='WATACHA']Mój i w łapkach cuda przynosi :)[/QUOTE] na przykład? Quote
WATACHA Posted August 22, 2011 Author Posted August 22, 2011 [quote name='jambi']Tekla... wyszło szydło z worka... spójrz na numer swojego posta... ZUOOOOO :diabloti: na przykład?[/QUOTE] :hmmmm:...np. różne robaczki, trawki, kwiecia , rzepki , czasem ma czymś dziwnym pozlepiane nie jestem w stanie bliżej określić co :niewiem: w domu np. chowa sobie ryżyk w łapkach. Jak sobie coś jeszcze przypomnę to dam znać :lol: Quote
jambi Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 [quote name='WATACHA']:hmmmm:...np. różne robaczki, trawki, kwiecia , rzepki , czasem ma czymś dziwnym pozlepiane nie jestem w stanie bliżej określić co :niewiem: w domu np. chowa sobie ryżyk w łapkach. Jak sobie coś jeszcze przypomnę to dam znać :lol:[/QUOTE] eeee, napisałaś "CUDA" więc ja myślałam, że może jakieś coś inszego ;) Quote
WATACHA Posted August 22, 2011 Author Posted August 22, 2011 [quote name='jambi']eeee, napisałaś "CUDA" więc ja myślałam, że może jakieś coś inszego ;)[/QUOTE] Przepraszam, że Cię zawiodłam :placz: :eviltong: Quote
Fides79 Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 [quote name='jambi']eeee, napisałaś "CUDA" więc ja myślałam, że może jakieś coś inszego ;)[/QUOTE] np. zgubione złote łańcuszki, kolczyki z diamentami, to by było COŚ ;) Quote
WATACHA Posted August 22, 2011 Author Posted August 22, 2011 [quote name='Fides79']np. zgubione złote łańcuszki, kolczyki z diamentami, to by było COŚ ;)[/QUOTE] No muszę mu szepnąć do uszka co by zmienił "skarby" ;) Quote
jambi Posted August 23, 2011 Posted August 23, 2011 [quote name='Fides79']np. zgubione złote łańcuszki, kolczyki z diamentami, to by było COŚ ;)[/QUOTE] ooo o właśnie! no takie cuda to ja rozumiem :evil_lol: Quote
Tekla64 Posted August 23, 2011 Posted August 23, 2011 jakby sie mial przestawic i przyciagac metale kolorowe to do mnie nie moze przyjechac bo calkiem mozliwe ze by sie dozbroil a co nie daj jakie grubsze dranstwo w postaci czolgu albo dziala by przyciagnal!!!! co do numeru ..... no i co ja mma powiedziec ze jestem ta zla ? ze samo zlo to ja???? pwenie cos w tym jest ale czy cala prawda?! Quote
WATACHA Posted August 23, 2011 Author Posted August 23, 2011 A Leoś teraz leży i myśli, jakby tu cioteczki "zadowolić"..."skąd te skarby wytrzasnąć co by mógł się nimi pochwalić?" Tekla no "paker" to on jest, ale czołgu to by już chyba nie udźwignął.A jakby przyciągnął niewypał i poleciał w kosmos. I by była wymiana międzygalaktyczna.Bo obcy siedzą u Jambi, a Leoś by gościł się u obcych ;). Wstawiłabym fotki, ale mi komputer "muli".Chyba też muszę zaprosić Teklowego zięcia.Oprócz herbatki to i obiad dostanie ;). Quote
Recommended Posts