Jump to content
Dogomania

Mentorek [*] , Leosiek , Surcia i rudy Rucio

Recommended Posts

Posted

Ciężko nadążyc za ta imionową modą. Jak ja była w szkole to były same Anki i Kaśki , a teraz małej Ani ciężko uświadczyc. Był niedawno taki bum na Wiktorie lub Viktorie i chyba jak narazie ciężko go pobic. Choc Julki , Oliwie i Mileny ostatnio szaleją u nas w okolicy :)

Posted

ja mam dwójke dzieci w rodzinie po 3 latka skończone;)

Maria Anna i Franciszek :)

Z koleji ja jak mała byłam i mama moja mówiła jak mam na imie to ludzie wielkie oczy robili :lol: I twierdzili, ze mama odwazna była :lol:

Posted

No i Adasie i Hanie :)

Saththa ja mam kuzynkę mniej więcej w moim wieku i tez ma na imie Sandra - wtedy to był niezły przypał dac tak na imię dziecku. A teraz co - dają jak chcą. W Polsce to i tak sa jakieś ograniczenia a w Stanach ?? Jabłka , Brzoskwinie , Wiary , Mercedesy - masakra... u nas Apple fajnie brzmi - tak międzynarodowo - ale juz wołac za dzieckiem Jabłko...

Posted

[quote name='Tekla64']ja zawsze chcialm miec Janka ino obie wyszly dziewczynami ale w koncu doczekalam sie wnuka Jaska hihihi[/QUOTE]

Hehhee to Ci sie udało;)
[quote name='lilo']No i Adasie i Hanie :)

Saththa ja mam kuzynkę mniej więcej w moim wieku i tez ma na imie Sandra - wtedy to był niezły przypał dac tak na imię dziecku. A teraz co - dają jak chcą. W Polsce to i tak sa jakieś ograniczenia a w Stanach ?? Jabłka , Brzoskwinie , Wiary , Mercedesy - masakra... u nas Apple fajnie brzmi - tak międzynarodowo - ale juz wołac za dzieckiem Jabłko...[/QUOTE]

Hanie to ja mam na wybiegu ;) Blondyna taka ;) Goleden retrivier :evil_lol::)

aaaa jeszcze Nadzieja :)
Albo dzielnice NY Hyhy tam jest wielki misz masz;)

Posted

U nas od jakiegoś czasu są Zuzie, Wiktorie (choć już mniej), Zosie, Weroniki, Oliwki.Ja też mam trochę nietypowe, bo Liliana.Kiedyś mnie ono denerwowało, bo jak się przedstawiałam to dużo ludzi pytało "jak?"...i przekręcali na różne dziwne sposoby".Z czasem sie przyzwyczaiłam i albo zaczełam wyraźniej mówić, albo ludzie lepiej słyszeć ;).

Amber to prawda piękne zapachy i widoki również.

Posted

Watacha to Ty jesteś Lilka ?? kurde nigdy bym nie powiedziała. Bardzo ładnie - jak kwiatuszek. Ja mam Kinga :( nie cierpię tego imienia od dzieciństwa. Same Kasie , Anie i inne a ja Kinga. Kinia , Kingusia bleeee....

Posted

ja też Kinga jestem, i choć nie lubiłam kiedys tego mojego imienia, to juz lubie tylko mnie wkurza jak ktoś do mnie z Kinią wyjeżdża, bo na Kinie to ja juz raczej nie pasuje ;)

Posted

[quote name='lilo']Watacha to Ty jesteś Lilka ?? kurde nigdy bym nie powiedziała. Bardzo ładnie - jak kwiatuszek. Ja mam Kinga :( nie cierpię tego imienia od dzieciństwa. Same Kasie , Anie i inne a ja Kinga. Kinia , Kingusia bleeee....[/QUOTE]

[quote name='Fides79']ja też Kinga jestem, i choć nie lubiłam kiedys tego mojego imienia, to juz lubie tylko mnie wkurza jak ktoś do mnie z Kinią wyjeżdża, bo na Kinie to ja juz raczej nie pasuje ;)[/QUOTE]

Mi się kiedyś bardzo podobało imię Kinga.

[quote name='lilo']A mój mąż do mnie Finiu mówi :) albo Hipku. I to lubię. A na studiach koledzy nazywali mnie CuKinia :) Hahaha[/QUOTE]

Mój mąż mówi do mnie piź...dzioszku , ci...pasku ha,ha,ha.Ale my tak do końca nie jesteśmy normalni

[quote name='malawaszka']a ja mimo tymczasa Zuzi chciałabym mieć córunię Zuzankę :D[/QUOTE]

No to staraj się Malszaweczko :)

[quote name='wilczy zew']zdjęcia z lasu cudne,ja kocham las o każdej porze roku a Mentorek to może w tartaku by się zatrubnił[/QUOTE]

Muszę nad tym pomyśleć, a Leoś może do cyrku.

Posted

[quote name='malawaszka']hahahaha :roflt: jesteście świetni :D[/QUOTE]

W sumie zależy co kto lubi.Moja siostra mieszkała z nami trochę, to miała wesoło.My to się nawet dziwnie kłócimy.

Posted

[quote name='malawaszka']mnie by się takie ożywienie przydało - adoptuj mnie na jakieś 2 tygodnie :D[/QUOTE]

Zapraszam :).
Mój mąż jest bardziej :stupid:.Najfajniej to gada z psami.Mówi coś do nich, a potem udaje, że one mu coś odpowiadają.I tworzy się z tego śmieszna rozmowa.Kiedyś może go nagram jak nie będzie zdawał sobie sprawy z tego :evil_lol:

Posted

Nikt do nas nie zgląda buuuuuuuuuuuuuuuuuu
Opowiem Wam jak to dziś nabrałam moje pieski.Chciałam sprawdzić co zrobia jakby mi się coś stało.Więc zapiszczałam i "upadłam " na podłogę.Mentor podszedł i zajrzał przez ramię, ale nic nie zrobił.A Leoś położył się obok i zaczął sobie łapki oglądać.Myślę, co tu robić?Więc zaczełam popiskiwać.Leoś się tylko gapił.Ale Mentorek strasznie się przejął, zapiszczał i zaczął mnie bardzo energicznie wylizywać, całą po włosach ramionach po twarzy.Kochany jest.Mój Mentorek...