WATACHA Posted December 13, 2017 Author Posted December 13, 2017 Ruteczek troszkę się poprawił, bo tylko co drugi dzień jest niegrzeczny. Jak nie jest w fazie ekscytacji to nawet reaguje na zawołanie. Wie, że jest Rutkiem. Wczoraj poszłam z nim po fanty z bazarku parę ulic dalej i chyba moje ramię wymaga rehabilitacji. No i raz na parę dni coś odwali, ale rozkoszny to on jest. Quote
3 x Posted December 30, 2017 Posted December 30, 2017 tja, rude mają to do siebie, że są rozkoszne ;) niedalej jak wczoraj rozmawialiśmy z Gremem o tym jakim jednym słowem mielibyśmy określić psy, które u nas były i przy Maciołku przyszło nam na myśl jedno słowo - rozkoszny :) Quote
WATACHA Posted December 30, 2017 Author Posted December 30, 2017 Myślę, że gdyby nie był tak przesłodki, jego życie wisiałoby na włosku :). Może parę dni jest grzeczny, ale przychodzi ten jeden kiedy ma się ochotę go zamordować . Quote
WATACHA Posted December 30, 2017 Author Posted December 30, 2017 Kupiliśmy skrzynię do przedpokoju z taką ale skórką ;P i boimy się wstawić :) Quote
WATACHA Posted December 31, 2017 Author Posted December 31, 2017 Durnota lubi nowości. Co tydzień dostaje nowego pluszaka , ale nie pomaga. Tylko z Leosiem kradną sobie nawzajem. Rutek po cichu, a Leoś Rutkowi bezczelnie wyrywa. Cudaki. Ostatnio mu odwala jak wychodzimy, szczeka przez jakiś czas, w gorszych przypadkach ściąga kurtki, smycze inne rzeczy. Surcia nasza już odczuwa Sylwestra od paru dni, najmniejszy huk sprawia, że nie robi siku :(. Dziś już siedzi przy moich nogach i się trzęsie ciągle. Quote
AnkaG Posted January 5, 2018 Posted January 5, 2018 Ech macie z Surką taki sam problem jak my z Sisi. I jak skrzynka wstawiona? Quote
WATACHA Posted January 5, 2018 Author Posted January 5, 2018 Wstawiona. Już drugi dzień stoi :). Quote
WATACHA Posted January 8, 2018 Author Posted January 8, 2018 Stoi :), ale wędki też stały długo i nie ruszał. A przyszedł pewien dzień i poprzewracał. Szczęście, że chyba nic się nie stało (mogło się zrobić jakieś mikrouszkodzenie i okaże się dopiero jak ryba weźmie) , bo by była skórka z Rutka i pieczeń. Quote
AnkaG Posted January 10, 2018 Posted January 10, 2018 Jak coś to weź na siebie Watacha wędki - najwyżej z Ciebie będzie skórka haha. Quote
WATACHA Posted January 10, 2018 Author Posted January 10, 2018 21 minut temu, AnkaG napisał: Jak coś to weź na siebie Watacha wędki - najwyżej z Ciebie będzie skórka haha. I pieczeń :P. No co Ty ja zwalam wszystko na psy, im jest bardziej pobłażane :) Quote
WATACHA Posted January 10, 2018 Author Posted January 10, 2018 7 godzin temu, 3 x napisał: tja, skądś to znamy :) On ma dni kiedy jest całkiem fajnie , no ale to jest parę dni :) Quote
AnkaG Posted January 10, 2018 Posted January 10, 2018 Ja na razie nie wiem co Karimek będzie robił jak sam będzie na dłużej zostawać (znaczy z Sisi). Quote
WATACHA Posted January 10, 2018 Author Posted January 10, 2018 Pewnie nic. Rutek broi czy my jesteśmy , czy nas nie ma :) Quote
WATACHA Posted January 13, 2018 Author Posted January 13, 2018 I nie ma , że się z Rutkiem nie pobawisz. Przychodzi z zabawką i rzuca ci ją w twarz, ewentualnie zaczyna cię gryźć :). Quote
3 x Posted January 13, 2018 Posted January 13, 2018 Dnia 10.01.2018 o 19:24, WATACHA napisał: On ma dni kiedy jest całkiem fajnie , no ale to jest parę dni :) a potem BUM ;) Quote
WATACHA Posted January 14, 2018 Author Posted January 14, 2018 No właśnie chyba będzie jakieś bum. Wczoraj jak wyszliśmy, bo przecież nie możemy bez niego , to pogryzł drewnianą parasolkę i chyba mu zasmakowało, bo dziś wskoczył na SKRZYNIĘ i chciał dokończyć. Poza tym Bartek przyłapał go wczoraj jak trzymał w gębie rączkę od fotela :( Quote
AnkaG Posted January 15, 2018 Posted January 15, 2018 Ech no nie fajnie jak gryzoń Rutek :( Karim nic nie rusza, Sisi tez nie. Ale Karim to mały złodziej - w sobote wskoczył na krzesło na stół i zżarł pączka. A ja chodziłam i patrzyłam czy nie haftuje...no ale nic. :) Dzisiaj było słonko i ganiali się z Sisi po ogrodzie.Sisi bardzo polubiła Karimka :) Quote
WATACHA Posted January 15, 2018 Author Posted January 15, 2018 Jednak , żeby nie było , że Rutek to samo zło to napiszę, że ma jakieś tam zalety oprócz tego, że jest słodki :). Np bardzo się tuli, ostatnio bardziej do mnie :P, ma bardzo dobry apetyt , nawet proszki wcina :). Zawsze ma dobry humor i wszystko traktuje jak zabawę, nawet lubi jak Sura go przytrzyma i "zgwałci " :). Większość psów reaguje na otwieranie lodówki , a Rutek przybiega jak otwieram szafkę gdzie są śmieci , lub szafkę w której stał miodek :). Nie wiem jak on to słyszy :) Quote
AnkaG Posted January 16, 2018 Posted January 16, 2018 No żeby nie było, że Karim to ideał haha. Japę drze w samochodzie (codziennie na łąki mają wyjazd by pobiegać - jazda 5 km, TZ teraz jest w domu). Sisi która była cichutka drze japę razem z nim na psy. Zwiewają razem za dzikami. No tak fajnie poganiać dziczki.... Quote
3 x Posted March 26, 2018 Posted March 26, 2018 Dnia 15.01.2018 o 22:11, WATACHA napisał: Jednak , żeby nie było , że Rutek to samo zło to napiszę, że ma jakieś tam zalety oprócz tego, że jest słodki :). Np bardzo się tuli, ostatnio bardziej do mnie :P, ma bardzo dobry apetyt , nawet proszki wcina :). Zawsze ma dobry humor i wszystko traktuje jak zabawę, nawet lubi jak Sura go przytrzyma i "zgwałci " :). Większość psów reaguje na otwieranie lodówki , a Rutek przybiega jak otwieram szafkę gdzie są śmieci , lub szafkę w której stał miodek :). Nie wiem jak on to słyszy :) Macio tez u nas proszki wcina, w pasztetowej w każdej ilości Nawet Prodzyna prcohy by złapał gdyby mógł ;) i fakt, humor ma zawsze wysmienity - dwa wyjatki były 1. był po narkozie 2. wymiotował bo miał początki krwotocznego zapalenia żołądka zawsze bawi się wyśmienicie ;) ale Macio już nie reaguje na najmniejszy ruch - na szczęście w piorewszym okresie jak był u nas reagował na najmniejszy ruch co w porównaniu z Fredziem, który nie reagował na nic, nawet na nas jak wracaliśmy do domu (tzn jak chciał to na nas spojrzał ;) ) przyprawiało nas o megawcholerwienie ;) i tak, rude jest mega rozkoszne ;) Quote
WATACHA Posted March 26, 2018 Author Posted March 26, 2018 Rucio wcina bez pasztetowej :). Każdy proszeczek mu smakuje :) Quote
3 x Posted March 30, 2018 Posted March 30, 2018 Dnia 26.03.2018 o 17:30, WATACHA napisał: Rucio wcina bez pasztetowej :). Każdy proszeczek mu smakuje :) Michas (avatar) taki był proszki dostawał jako nagrodę za "siad" ;) Quote
Recommended Posts