MARCHEWA Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 Funia to maleńka suczka,mniejsza od jamnika,która z przerażeniem w oczkach siedzi wciśnięta w kąt boksu.Jest bardzo bojąca,ludzkiej ręki też się boi,dopiero po chwili widać,że ma przyjemność z głaskania. Sunia jest w schronisku od około 2 miesięcy,wcześniej tak się chowała,że jej nie widziałam,dopiero wczoraj mignęła mi i po nią weszłam. Funia na oko ma 7 miesięcy,ma już stałe zęby.Dowiedziałam się,że miała problem z oczkiem,ale jest już wyleczone. Nie wiem,czy na zdjęciach zobaczycie jaka jest malusia,ale ja brałam ją na rękę jak kota,waży może ze 3-4kg. Pilnie szukamy dla niej dobrego,spokojnego domku,aby sunia nie musiała się już bać w schroniskowym boksie. Funia; :loveu: Quote
MARCHEWA Posted March 28, 2011 Author Posted March 28, 2011 Najgorsze było jak po dwudziestu minutach trzymania jej na rekach musiałam ją odnieść,bo inne pieski czekały na spacer i zdjęcia. Jak ją postawiłam w boksie na ziemi to jej spojrzenie mnie powaliło:shake: Quote
MARCHEWA Posted March 28, 2011 Author Posted March 28, 2011 Czy nikt na dogo nie szuka przytulanki? Zobaczcie jaka ona smutna.......... Quote
horacy dwa Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 MARCHEWA napisał(a):Czy nikt na dogo nie szuka przytulanki? Zobaczcie jaka ona smutna.......... Dziewczynka jest cudowna i strasznie malutka ,młodziutka i śliczna.Prosimy zaglądajcie do dziewczynki i reklamujcie. Quote
MARCHEWA Posted March 28, 2011 Author Posted March 28, 2011 Dodałam ją na szczeniaki w potrzebie; http://www.dogomania.pl/threads/179156-SZCZENIAKI-w-potrzebie!!!-Pomagamy-maluchom!-Pomóż-i-TY-.!-GDZIE-JESTEŚCIE-SZKRABY?p=16588052&posted=1#post16588052 Quote
Rubi18 Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 zapisuje to zrobie jej jutro gloszenie na morusku:) Quote
MARCHEWA Posted March 28, 2011 Author Posted March 28, 2011 Sunia do innych psów jest spokojna,uległa. Rubi18,dziękuję za pomoc w ogłaszaniu;) Quote
Kana Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 A co ona ma z lapką? Że taka krzywa? Mam napisać jej tekst? Jaki kontakt do ogloszen ? Quote
MARCHEWA Posted March 28, 2011 Author Posted March 28, 2011 Kana napisał(a):A co ona ma z lapką? Że taka krzywa? Mam napisać jej tekst? Jaki kontakt do ogloszen ? W schronisku nic nie zauważyłam,że cos z łapka jest nie tak,może to tylko na zdjęciu tak wygląda:roll: Gdybyś mogła napisać jej tekst to byłabym wdzięczna:loveu: Kontakt do ogłoszeń:[email protected],tel.693960672 po 15-tej Quote
Kana Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 Lewą stawia bardzo brzydko. Zaraz napiszę tekst, tylko wykąpie psy. Dostanie ode mnie również pakiet ogloszeń. Co to za miasto ? :) Quote
MARCHEWA Posted March 28, 2011 Author Posted March 28, 2011 Kana napisał(a):Lewą stawia bardzo brzydko. Zaraz napiszę tekst, tylko wykąpie psy. Dostanie ode mnie również pakiet ogloszeń. Co to za miasto ? :) Dziękuję:Rose: Łapkę obejrzę następnym razem.Sunia albo stała nieruchomo,albo się kuliła i ciężko było coś zobaczyć,ale chyba nie kulała. Quote
horacy dwa Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 Kana napisał(a):Lewą stawia bardzo brzydko. Zaraz napiszę tekst, tylko wykąpie psy. Dostanie ode mnie również pakiet ogloszeń. Co to za miasto ? :) Sunia jest w Szczytnie woj.Warmińsko-Mazurskie. Quote
Kana Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 Male i malutkie, lecz niechciane i skrzywdzone... Przerażone choć waleczne serca mają, zamknięte w mikro ciałkach. I najmniejsze psie dusze trafiają do schroniska. Jedną z takich zabłąkanych dusz jest Funia. Sama, otoczona przez większe, silniejsze i głośniejsze. Przerażona sunia czeka, aż ktoś znajdzie ten drobiazg do kochania. Ma zaledwie 7 miesięcy, a już boi się ludzkiej ręki. Niespełna 4 kilogramowa sunia, która sierdzi w schroniskowym boksie. Może to Ty pokażesz Funi, że ludzie potrafią dbać o swoich przyjaciół? Nauczysz ją czym jest miłość, której nie trzeba się bać. Funia to jeszcze szczeniak i potrzebuje kochającego, spokojnego domu, gdzie dożyje późnej starości ! Funia czeka w schronisku w Szczytnie, zaszczepiona i odrobaczona. Przed adopcją wymagana jest wizyta przed adopcyjna a także podpisanie umowy adopcyjnej gdzie zobowiązuje się do sterylizacji suni. Kontakt w sprawie adopcji : tel. 693960672 (po 15-tej) meil : [email protected]Zaraz będą ogloszenia Quote
Kana Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 http://allegro.pl/show_item.php?item=1534529788 www.trojmiasto.ogloszenia.pl www.alegratka.pl www.gumtree.pl www.cafeanimal.pl www.szerlok.pl www.petworld.pl www.pineska.pl www.olx.pl www.morusek.pl www.eoferty.pl www.adopcjapsa.pl www.nasipupile.pl Jak malusia szybko domu nie znajdzie to ściągajcie ją do mnie :) Quote
Asior Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 cholerka, tymczas by się przydał, nie????? muszę zapuścić wici!!! Maleńka PRZEPIĘKNA!!!!!!!!!!!!! Quote
Kana Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 U mnie w razie co miejsce dla niej jest :smokin: Quote
Asior Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 no nie mów???? a Dorotka jej nie zje???? Na mojego kurdupla patrzyła nie jednoznacznie :roll: Quote
azalia Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 ąąJest śliczna i młodziutka no i taka miła,mam nadzieję,że szybko jej się uda znaleźć domek.Ludzie wolą małe pieski,a szczególnie młode. Quote
Asior Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 w krakowie by się o nią bili... jeśli Kana daje jej tymczas to chyba nie mam co szukać niczego w Krakowie, co??? Quote
MARCHEWA Posted March 29, 2011 Author Posted March 29, 2011 Kana napisał(a):U mnie w razie co miejsce dla niej jest :smokin: Kana,no coś tak czułam,że Funia wpadła Ci w oko;)Rozumiem,że proponujesz Funi dt a nie ds? Najgorszy problem jest z transportem gdziekolwiek psa z zadupia w jakim mieszkamy........wszędzie daleko.....ale będę szukac jak nikt z ogłoszeń sensowny nie zadzwoni. I dziękuję za ogłoszenia,tekst powalający. Quote
MARCHEWA Posted March 29, 2011 Author Posted March 29, 2011 Asior napisał(a):w krakowie by się o nią bili... jeśli Kana daje jej tymczas to chyba nie mam co szukać niczego w Krakowie, co??? Zgadzam się,w dużych miastach pieski z naszego schroniska byłyby rozchwytywane,bo są naprawdę piękne,ale na 25tyś miasto mamy w schronisku 300 psów,dookoła same wsie a najbliższe duże miasto to Olsztyn,które ma swoje schronisko i psiaki. Quote
MARCHEWA Posted March 29, 2011 Author Posted March 29, 2011 Miałam jeden fajny telefon z Olsztyna w sprawie Funi,jutro dam znać czy coś z tego będzie;) Quote
horacy dwa Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 MARCHEWA napisał(a):Miałam jeden fajny telefon z Olsztyna w sprawie Funi,jutro dam znać czy coś z tego będzie;) Trzymamy kciuki za ślicznotkę. Quote
Kana Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 Asior wiesz ... powiem ci Tak - Dorotka kocha wszystkie psy. Serio ona jest nienormalna bo pies do niej z zębami a ona wystawia język i liże go po gębie! Ton w razie co może z Olsztyna bym zalatwila transport. Czekam na info :) Quote
Recommended Posts