sh_maniak Posted August 29, 2005 Posted August 29, 2005 Duzo tych maluszków ... gratulacje :D i zasypuj temat fotkami, bo inni sie obijają :roll:
AgaCzips Posted August 29, 2005 Posted August 29, 2005 Marcino-niech no ja Cie dopadne w Poznaniu... :evilbat: ps. Bardzo ładne pieski 8)
PALATINA Posted August 30, 2005 Author Posted August 30, 2005 [quote name='SiedzacyWol']PO lakach bedzie brykac trzech raczych kawalerów i cztery wymuskane szlachcianki BENNEVIS[/quote] Pogratuluj dzielnej mamusi takiego stadka! :lol: Mam nadzieje, że gdy towarzystwo ruszy odkrywać nieznane bedzie mi dane je poznac. Szczeniorkowy sezon. Moja jedna koleżanka pieści w domu stadko 7 labkow, inna ma 8 poniątek, a tu wieśniaczki.... Tylko ja jestem i pewnie pozostane na wieki bezszczenna... Smutno mi... :( Zazdroszczę oglądania takiego cudu. Nie było, a jest. Pozachwycaj się w moim imieniu. :wink:
Joasia-Opole Posted August 30, 2005 Posted August 30, 2005 Proszono mnie abym wkleiła tu zdjęcie z BOG III w Raciborzu, więc proszę bardzo: [img]http://img373.imageshack.us/img373/2811/wystawaracibrz20050464sk.jpg[/img]
UTAAP Posted August 30, 2005 Posted August 30, 2005 Joasia bardzo dziekuje za wklejenie fotki!!! Widzicie kto stoi na miejscu 2 - Armando :angel: , brat mojej Gai i Lilu!!
malawaszka Posted August 30, 2005 Posted August 30, 2005 haha przepraszam, ale nie mogę tego jak wygląda jakby ta Pani trzymała Armanda za ogon i podniosła go za niego :lol:
UTAAP Posted August 30, 2005 Posted August 30, 2005 [quote name='malawaszka']haha przepraszam, ale nie mogę tego jak wygląda jakby ta Pani trzymała Armanda za ogon i podniosła go za niego :lol:[/quote] No faktycznie :lol: jesli to nie zludzenie, to biedy Armando :lol:
malawaszka Posted August 30, 2005 Posted August 30, 2005 hihih no ale i tak gratulacje dla Marcino :angel: w końcu to też jego wnuczek :wink:
sh_maniak Posted August 31, 2005 Posted August 31, 2005 o faktycznie Armando :D ( chyba to jest BOG, bo watpie aby robili w Raciborzu BOG Jr :roll: )
UTAAP Posted August 31, 2005 Posted August 31, 2005 [quote name='sh_maniak']o faktycznie Armando :D ( chyba to jest BOG, bo watpie aby robili w Raciborzu BOG Jr :roll: )[/quote] Tak, to BOG III :P
aga_ostaszewska Posted August 31, 2005 Posted August 31, 2005 [b]UTAAP[/b] Rozumiem, że na 100% będziesz we Włocławku? Będzie trzeba się jakoś spotkać! Ja będę pałętała się z Cziką koło Falire, która będzie tam ze swoja wnuczką (prawie swoja :wink: ) airedalka Api!
UTAAP Posted August 31, 2005 Posted August 31, 2005 [quote name='aga_ostaszewska'][b]UTAAP[/b] Rozumiem, że na 100% będziesz we Włocławku? Będzie trzeba się jakoś spotkać! Ja będę pałętała się z Cziką koło Falire, która będzie tam ze swoja wnuczką (prawie swoja :wink: ) airedalka Api![/quote] No niestety mnie nie bedzie :( Myslalam o tej wystawie, ale kasy braklo, a jak sie kasa znalazla, to bylo juz po terminie. Jak bedziecie, to pozniej dajcie znac jak poszlo i jak p.Trębala ocenia :wink:
Flaire Posted August 31, 2005 Posted August 31, 2005 [quote name='UTAAP']Jak bedziecie, to pozniej dajcie znac jak poszlo i jak p.Trębala ocenia :wink:[/quote]UTAAP, a znasz cały podział sędziów na rasy? Wiesz, kto będzie oceniał AT może? :D
aga_ostaszewska Posted August 31, 2005 Posted August 31, 2005 A ja słyszałam, ze p. Pławiński będzie oceniał wysokonożne... :wink: Zadzwonię dziś do Częstochowy, to może czegoś się dowiem. [b]UTAAP:[/b] Szkoda, że Was nie będzie!
UTAAP Posted August 31, 2005 Posted August 31, 2005 Nie znam wogole podzialu na rasy :lol: O tego sedziego pytam zupelnie z ciekawosci, co by wiedziec cos na przyszlosc :wink: Nie wiem, czy akurat p.Trębala bedzie Was oceniac, ale niezaleznie od tego, jesli Wam sie uda cos podejrzec to bylabym wdzieczna za relacje 8) Powodzenia! :D
Flaire Posted August 31, 2005 Posted August 31, 2005 [quote name='aga_ostaszewska']Zadzwonię dziś do Częstochowy, to może czegoś się dowiem.[/quote]To żeby się dowiedzieć o Włocławku do Częstochowy się dzwoni? :o nic dziwnego, że ja się w tych stosunkach połapać nie mogę! :wink:
aga_ostaszewska Posted August 31, 2005 Posted August 31, 2005 [quote name='Flaire'][quote name='aga_ostaszewska']Zadzwonię dziś do Częstochowy, to może czegoś się dowiem.[/quote]To żeby się dowiedzieć o Włocławku do Częstochowy się dzwoni? :o nic dziwnego, że ja się w tych stosunkach połapać nie mogę! :wink:[/quote] O Częstochowie napisała mi Asiaczek w temacie Włocławek 2005 :niewiem:
Flaire Posted August 31, 2005 Posted August 31, 2005 [quote name='aga_ostaszewska']O Częstochowie napisała mi Asiaczek w temacie Włocławek 2005 :niewiem:[/quote]aga_o, ja myślę, że jej się pokiełbasiło, bo wystawa w Częstochowie jest w ten sam weekend, ale poprzedniego dnia.
sh_maniak Posted August 31, 2005 Posted August 31, 2005 Zielona góra '2005 381 Irish Soft Coated Wheaten Terrier Von der schönen Lausitz BRIAN O'KELLY Pies młodzieży 382 Irish Soft Coated Wheaten Terrier Villa Rosas JILL NA LAUSITZ Suka pośrednia 383 Irish Soft Coated Wheaten Terrier Villa Rosas HERMIONE Suka otwarta
UTAAP Posted August 31, 2005 Posted August 31, 2005 [quote name='sh_maniak']Zielona góra '2005 381 Irish Soft Coated Wheaten Terrier Von der schönen Lausitz BRIAN O'KELLY Pies młodzieży 382 Irish Soft Coated Wheaten Terrier Villa Rosas JILL NA LAUSITZ Suka pośrednia 383 Irish Soft Coated Wheaten Terrier Villa Rosas HERMIONE Suka otwarta[/quote] Tak, tak, same niemieckie pszeniczniaki [size=1]mam na mysli miejsce zamieszkania :wink: [/size] [b]sh_maniak[/b] bedziesz w Zielonej?? Jesli tak to bardzo prosze o fotki w/w trojcy :D
sh_maniak Posted August 31, 2005 Posted August 31, 2005 [quote name='UTAAP'][quote name='sh_maniak']Zielona góra '2005 381 Irish Soft Coated Wheaten Terrier Von der schönen Lausitz BRIAN O'KELLY Pies młodzieży 382 Irish Soft Coated Wheaten Terrier Villa Rosas JILL NA LAUSITZ Suka pośrednia 383 Irish Soft Coated Wheaten Terrier Villa Rosas HERMIONE Suka otwarta[/quote] Tak, tak, same niemieckie pszeniczniaki [size=1]mam na mysli miejsce zamieszkania :wink: [/size] [b]sh_maniak[/b] bedziesz w Zielonej?? Jesli tak to bardzo prosze o fotki w/w trojcy :D[/quote] nie będzie mnie :wink:
Basenji Posted September 20, 2005 Posted September 20, 2005 Parę fotek softa ze Szwecji: [img]http://img360.imageshack.us/img360/121/12softcoatedwheatedterrier3rz.jpg[/img] [img]http://img360.imageshack.us/img360/9789/12softcoatedwheatedterrier18ll.jpg[/img] Co możecie o nim powiedzieć? zdrówko
Marcino1978 Posted September 20, 2005 Posted September 20, 2005 co do stawki na ZielonaG - wszytskie psy jednego właściciela dwa w typie irlandzkim i jedem w amerykanskim. Państwo Fechner zawsze mają psiaki super przygotowane i wystawione więc dla naszych softów tam się wybierających poprzeczkę napewno postawią wysoko :wink: Basenji hmmmm cięzko cokolwiek powiedzieć - na zdjęciu wygląda jak standardowy soft :wink:
sh_maniak Posted September 20, 2005 Posted September 20, 2005 Zdjęc z Sopotu jak nie było tak nie ma :roll:
Recommended Posts