Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Łapsio:

"YEEEEEEEEEEEEES!

Zajrzałaś tutaj!!!! A ta pani,co mi robiła zdjęcia powiedziała,ze gdy mnie zobaczysz to zaraz wyjdziesz z wątku! To miła babka, zabrala mnie na spacer, poczęstowała groszkami, ale na ludziach to się chyba nie zna.

Wiem,po co zajrzałas na watek :) Szukasz przyjaciela :) To się świetnie składa,bo ja też szukam i przyjaciela i domu i rodziny i bezpiecznego kąta. Może właśnie się znaleźliśmy??? Bo sam do Ciebie nie moge przyjść, jestem w schronisku i moge je opuścić tylko z Tobą.

Wiesz,jak będzie wyglądac nasze spotkanie? Ty do mnie powiesz dobre słowo,wyciągniesz rękę,a ja będę chciał Ci wskoczyć w ramiona. Pogłaszczesz,a ja juz sie od Ciebie nie odczepię. Gdy mnie dotkniesz, będę TWÓJ na zawsze,bo nie zostawisz mnie juz samego,na bezdomność. Tylko proszę,gdy mnie odwiedzisz,nie krzycz na mnie NIE BRUDZ,gdy oprę się łapkami o Twoje spodnie. Wszyscy na mnie tak krzyczą,a ja chce tylko,abys mnie zauważyła i pogłaskała.

Chodzę na smyczy,mam rok,podobno mam niechodliwa urodę,ale to bzdura. Ja tez nie szukam najpiękniejszych ludzi na świecie,tylko takich z sercem dla dłoni,jak moje serce. A nawet jak mnie nie pokochasz tak odpierwszego wejrzenia,to sie nie martw,podobno mam tyle uroku,że trzeba mnie pokochać.

W schronisku dostałem na imię Łapsio,ale nazwij mnie w domu,jak chcesz,na każde imię będę się rozpływał z wdzięczności,bo to TY mi je nadasz.

I nie zapomnij o tym,co tutaj napisałem,bo bez człowieka mnie po prostu nie ma. Człowiek to dla mnie całe moje zycie. Możesz odmienic moje zycie,a ja w zamian odmienię Twoje. Mój schroniskowy numer to 40/11.

Na stronce schroniska jest także moje zdjęcie,

www.schronisko.sopot.toz.pl

a tu filmik ze mna,wolontariuszki chyba mnie lubią....
http://www.youtube.com/watch?v=J2ZfNKiH0NA&feature=related

• Replies 115
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kaerjot napisał(a):
Cholerka, poryczałam się

On jest do poryczenia się. Taki fajny i tak brzydalek,sciska jak sie pomysli,ze może nie znaleźc szybko swojego człowieka.

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Asiu,a moge poprosic o baner dla łapsia? Jest fenomenalny,nie sposób go nie lubic i to bardzo. Czuysta forma miłosci do ludzi. Usmiech nie schodzi mu z pyska,gdy jest na spacerze. Czysty.
aaa,znowu jest w jedynce,robił dym z kolegami za kratą. Ma to swoje plusy i minusy,plus min taki,że moze bez probloemu wychodzic na spacer. Chłopaki ze zbiorowego wybiegu maja za to aportowanie z p. Beatą,ale ze spacerami-nie bardzo,bo psy potrafia być niemile zazdrosne o takie wyróżnienia.