Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Sonia została przywieziona do schroniska przez dwóch chłopców,którzy znalezli ją w lasu miejskim.Suczka błąkała się tam od kilku dni,zmarznięta i przerażona.Próbowano ją złapać ale Sonia tak się bała,że uciekała jak tylko ktoś zwrócił na nią uwagę i próbował przywołać.Wreszcie bardzo głodna i zziębnięta przyszła do chłopców,którzy mając smakołyki zwabili Sonię do siebie.Suczka jest bardzo mała,waży około 5kg.W schronisku nabrała już ufności do ludzi na tyle,że bez problemu daje wziąć się na ręce.Jest słodką maleńką kruszynką,która ufnie przytula się do ludzi.Sonia ma około 1-2 lat.Jest odrobaczona,zaszczepiona,przed adopcją zostanie wysterylizowana.SZUKAMY DOMU DLA SUCZKI!

Posted

Sonia,poszła dziś do domu,zamieszka pod Łowiczem,w domu jest także suczka owczarka niemieckiego,adopcja prosto ze schroniska.Jak ustaliłam z p.Markiem,mała jest już po sterylizacji,poprosiłam o przypomnienie nowym opiekunom,ze Sonię trzeba zakroplić od kleszczy.Powodzenia mała,odwiedzimy cię jeszcze...

Posted

Romka napisał(a):
Sonia,poszła dziś do domu,zamieszka pod Łowiczem,w domu jest także suczka owczarka niemieckiego,adopcja prosto ze schroniska.Jak ustaliłam z p.Markiem,mała jest już po sterylizacji,poprosiłam o przypomnienie nowym opiekunom,ze Sonię trzeba zakroplić od kleszczy.Powodzenia mała,odwiedzimy cię jeszcze...

Ale takie maleństwo to chyba nie na podwórku? :(