Romka Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 Sonia została przywieziona do schroniska przez dwóch chłopców,którzy znalezli ją w lasu miejskim.Suczka błąkała się tam od kilku dni,zmarznięta i przerażona.Próbowano ją złapać ale Sonia tak się bała,że uciekała jak tylko ktoś zwrócił na nią uwagę i próbował przywołać.Wreszcie bardzo głodna i zziębnięta przyszła do chłopców,którzy mając smakołyki zwabili Sonię do siebie.Suczka jest bardzo mała,waży około 5kg.W schronisku nabrała już ufności do ludzi na tyle,że bez problemu daje wziąć się na ręce.Jest słodką maleńką kruszynką,która ufnie przytula się do ludzi.Sonia ma około 1-2 lat.Jest odrobaczona,zaszczepiona,przed adopcją zostanie wysterylizowana.SZUKAMY DOMU DLA SUCZKI! Quote
Paula03 Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 Ona jest świetna, jak wzięłam ją na ręce to cały czas merdała, próbowała mi też na głowę wejść :D Quote
Romka Posted April 3, 2011 Author Posted April 3, 2011 Sonia oberwała wczoraj w ucho od nowego psiaka,i to całkiem mocno...przesadziliśmy ją do oddzielnego boksu... Quote
kajkoowa Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 Romka napisał(a):Sonia oberwała wczoraj w ucho od nowego psiaka,i to całkiem mocno...przesadziliśmy ją do oddzielnego boksu... Jest już przesadzona z powrotem. Quote
Romka Posted April 3, 2011 Author Posted April 3, 2011 Kaja10014 napisał(a):Jest już przesadzona z powrotem. Ale wszystko dobrze? Quote
kajkoowa Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 Romka napisał(a):Ale wszystko dobrze? Raczej tak, nie interesują się sobą. Quote
Romka Posted April 4, 2011 Author Posted April 4, 2011 Sonia,poszła dziś do domu,zamieszka pod Łowiczem,w domu jest także suczka owczarka niemieckiego,adopcja prosto ze schroniska.Jak ustaliłam z p.Markiem,mała jest już po sterylizacji,poprosiłam o przypomnienie nowym opiekunom,ze Sonię trzeba zakroplić od kleszczy.Powodzenia mała,odwiedzimy cię jeszcze... Quote
kajkoowa Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 Romka napisał(a):Sonia,poszła dziś do domu,zamieszka pod Łowiczem,w domu jest także suczka owczarka niemieckiego,adopcja prosto ze schroniska.Jak ustaliłam z p.Markiem,mała jest już po sterylizacji,poprosiłam o przypomnienie nowym opiekunom,ze Sonię trzeba zakroplić od kleszczy.Powodzenia mała,odwiedzimy cię jeszcze... Ale takie maleństwo to chyba nie na podwórku? :( Quote
Romka Posted April 4, 2011 Author Posted April 4, 2011 Kaja10014 napisał(a):Ale takie maleństwo to chyba nie na podwórku? :( A tego nie jestem już taka pewna Kaju... Quote
kajkoowa Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 Romka napisał(a):A tego nie jestem już taka pewna Kaju... Pojedziemy i zobaczymy! Takie maleństwo na dworze to coś chorego... Quote
Romka Posted April 4, 2011 Author Posted April 4, 2011 Pewnie będą razem w kojcu z drugą suczką...bo nic innego nie przychodzi mi do głowy... Quote
perdusia1 Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 Super, ja też chcę ją odwiedzić, Romka pamiętaj o mnie :) <EWA> Quote
Romka Posted April 4, 2011 Author Posted April 4, 2011 perdusia1 napisał(a):Super, ja też chcę ją odwiedzić, Romka pamiętaj o mnie :) <EWA> Za jakiś miesiąc pojedziemy... Quote
Paula03 Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 Mam nadzieję, że domek okaże się dobrym domkiem... Quote
Recommended Posts