Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 121
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witam, Tak, tak to ja szczęśliwa Twingusownowa:) Po operacji Twinguś miewa się świetnie, wenflon wyjęty, rana sucha zagojona. Najada się, baraszkuje z maludą - słowem powolutku wraca do normy:)

Dziękuję pani Iwono

Ps. Postaram się dołożyć fotek:))

Posted

O udało się Pani znaleźć Twigusia. Bardzo się cieszę. Twinguś znalazł swój dom i to super dom. :):):):):):):):):):):):):):)
W każdym razie rozczuliłam się. Twingi ma nowe życie. Czekamy na relację i zdjątka.

Posted

Alixija napisał(a):
Witam, Tak, tak to ja szczęśliwa Twingusownowa:) Po operacji Twinguś miewa się świetnie, wenflon wyjęty, rana sucha zagojona. Najada się, baraszkuje z maludą - słowem powolutku wraca do normy:)

Dziękuję pani Iwono

Ps. Postaram się dołożyć fotek:))

witamy nową Panią Twinga :-)

Posted

Ogółem naprawdę zaskakujący pies. Dając mu dom liczyłam się z konsekwencjami psa po przejściach tymczasem radzi sobie nadzwyczaj dobrze zatem wszystkim którzy włożyli w to wysiłek by taki był jak jest bardzo dziękuję. Jest z nami 2 dobę a już widać, że coś mu w duszy zagrało :) po pyszczku to może jeszcze nie- no chyba, ze akurat je batona:)) wiem, nie wolno, ale to nie ja to Marek:))) wyglądał jak w raju dla psów, oczka zmrużone i taki odlotowy wyraz pyszczka.

Nadesłałabym foty ale za nic nie rozumiem jak mam to tutaj zrobić. Poproszę o instrukcję obsługi w stylu Piekary:)))

Posted

Zaraz idę odwiedzić Twingusonów. :)
A tu na wątku ja mogę wstawić zdjątka. Prześlij mi tylko na moją pocztę. Tu można by wstawić 1, 2, a w albumie to już by byłą cała prezentacja:)
Wstawianie nie jest skomplikowane, ale dużo tłumaczenia. Ja się nie podejmę, ale jak sie spotkamy w sprawie robienia reklamy psiaków mogę pokazać:)

Twinguś jest kochany i umie swoim wdziękiem oczarować. Ale nie dawajcie mu słodyczy - plizz. Marek na pewno zrozumie jak mu wytłumaczysz, masz mądrego synusia.

Posted

podpowiedz jak znaleć Twingusonów?

A tak swoją drogą trzeba by przerzucić wątek na Już ma dom. Ale Ookami to musi zrobić ale zrobi to dopiero w piątek. Teraz biedna nie ma dostępu do netu i strasznie cierpi, bo nawet nie może sobie popatrzeć na Twingusia, który już w domu.

Posted

Rudzia byłam dzisiaj w sklepie gdzie wisiało ogłoszenie Twinga i mówili że niedawno jakaś pani brała namiary na Ciebie. Czy ktoś z Obornik pytał o Twinga? Pomyslałam że jeśli ktos był zainteresowany Twingiem a On juz taki szczęśliwy to moglibyśmy te kontakty wykorzystac dla innych psiaków. Dawaj następnego psiaka do ogłaszania - miejsce na tablicy w sklepach się zwolniło:-)

Posted

No właśnie nie mam - miałam zdjęcia suni po sterylce ale to raczej nie ona. Dziewczyny maja mi odpowiedzieć co to za psinka bo ona bardzo wystraszona w tej klateczce siedzi.Ale nie wiem czy ona jest jeszcze w schronie. Kurcze nie była w azylu dwa tygodnie i juiz się gubię. Rudzia odzywał się do Ciebie ktoś z Obornik?

Posted

Tak spod Obornik. Pani chce starszego spokojnego psiaka. Będzie dom sprawdzany przed adopcją.
Spróbujcie ustalić tę sunię. Nie mogę przestać o niej myśleć. Najgorzej mi szkoda takich przerażonych. Będzie ktoś z Was w sobotę w schronie?

Posted

świetna współpraca:) Jak tak sobie obserwowałam wasze rozmowy, jak wy się świetnie dziewczyny potraficie zgrać i dogadać, czego efektem jest szczęśliwy Twinguś w nowym domu to mi żal d..ściska że u mnie w schronisku wolontariat nie jest mile widziany i o wielu fantastycznych psach nikt się nie jest nawet w stanie dowiedzieć;( ALe gratuluje tejże wspaniałej adopcji:) Naprawdę to jest strasznie miła wiadomość:)

Posted

Hej wszystkim :D Tak dawno mnie tu nie było..a tyle się zmieniło i to jak najbardziej na lepsze:) Jestem taka szczęśliwa, że Twingula znalazł domek!!! Genialny pies, tylko zazdrościć właścicielce ;)
Właśnie..musiałabym przenieść ten wątek tylko...jak ja to mam przepraszam zrobić? Może mi ktoś powiedzieć, to mój pierwszy wątek i nie mam pojęcia..help!

Posted

ookami napisał(a):
Właśnie..musiałabym przenieść ten wątek tylko...jak ja to mam przepraszam zrobić? Może mi ktoś powiedzieć, to mój pierwszy wątek i nie mam pojęcia..help!

zmień tytuł - mod przeniesie :-)

• 8 months later...
Posted

Twingo znów schronie. Niestety już od paru dobrych miesięcy. :( Powód: NIEODPOWIEDZIALNY DOM Skutek: powrót Twinga ktory bardzo długo nie mógł z tego powodu dojść do siebie.
Nie ma szczęścia a jest to fajny, bardzo otwarty i przytulaśny pies.

W międzyczasie psiak miał operację- kamienie na drogach moczowych i teraz musi jeść tylko specjalistyczną karmę.
Czy ma jeszcze szansę na dom?