ookami Posted March 29, 2011 Author Posted March 29, 2011 Dzięki Beataczl za instrukcje :) Twingo do góry psinko kochana!!!!!!!! :D Quote
Rudzia Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 Czy był jakiś odzew na ogłoszenia Ookami? A czy ma zrobione allegro? Quote
ookami Posted March 29, 2011 Author Posted March 29, 2011 Niestety...zero odzewu :( Z allegro ciągle mam ten sam problem :/ Quote
magdyska25 Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 Cierpliwości! :) Może udałoby się jakieś jeszcze zdjęcia zrobić? Całej sylwetki np? Quote
monika moj Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 do zobaczenia w niedzielę, Twingo :-) trzymaj się :-) Quote
itaka Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 Ja zrobię allegro. Jutro od rana mam trochę czasu. Czy mam wziąć tekst z pierwszego postu ?? Quote
ookami Posted March 30, 2011 Author Posted March 30, 2011 O tak by było wspaniale :) Dziękuje Ci bardzo Itaka :D Dziękuje!!! Quote
Rudzia Posted March 31, 2011 Posted March 31, 2011 Wczoraj mnie nie było na dogo. Itaka poradziłąś sobie z tekstem? Quote
Rudzia Posted March 31, 2011 Posted March 31, 2011 Cierpliwości! Może udałoby się jakieś jeszcze zdjęcia zrobić? Całej sylwetki np? poszukam może Twinguś ma takie zdjęcia. Jeżeli nie to w sobotę zrobię nowe. Quote
itaka Posted March 31, 2011 Posted March 31, 2011 Właśnie wróciłam z zajęć i siadam do allegro. I wezmę ten tekst z pierwszego postu. Quote
Rudzia Posted March 31, 2011 Posted March 31, 2011 Super, dzięki A oto Twingo w całej okazałości Quote
ookami Posted March 31, 2011 Author Posted March 31, 2011 Dzięki Itaka :D Twingo wyszedł cudnie na zdjęciu :D Kochany piesek :) Jutro wyjdziemy razem na spacerek :) Quote
Rudzia Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 No to się Twingowi udało. Wyjdzie w piątek, sobotę i może jeszcze w niedzielę. Tylko trzeba się zająć też i innymi psiakami, za mało rąk............. Quote
ŁEZKA Posted April 2, 2011 Posted April 2, 2011 Hop psiaczek do góry szukamy domku dla dziubdziulka!!! Quote
Rudzia Posted April 2, 2011 Posted April 2, 2011 Dziś Twingo znów był na spacerku. Jak zwykle grzeczny, przytulaśny i kochany. Quote
ookami Posted April 2, 2011 Author Posted April 2, 2011 Potwierdzam :) Twingo był bardzo grzeczny na spacerku- dzisiaj i wczoraj :) Po za tym cieszy mnie niezwykle fakt, że przemieszcza się na smyczy coraz pewniej i jak typowy psiak z wielkim zainteresowanie obwąchuje okolice a jednocześnie posłusznie reaguje na polecenia :D Moich zachwytów nad nim nie ma końca!!! :D Quote
Rudzia Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 Tak nad Twingiem można się tylko zachwycać, to taki niekłopotliwy i bardzo kontaktowy psiak. On się marnuje w schronie. Jak widać na zdjęciu to troszkę większy psiak, ale nie wymaga on większego wybiegania ani też większej uwagi na jego zachowanie. Pies grzeczny, posłuszny, zgodny, co wiecej wymagać od psiaka. No może nie jest podobny do yorka i wtym problem... Quote
Rudzia Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 Twingo znów dziś polatał po trawce............. Quote
cicia1977 Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 Rudzia porozwieszałam ogłoszenia w kilku miejscach , czy jest jakis odzew? chociaż jeden tel? Pozatym pisałam już to na jakims innym wątku bo przyszedł mi taki pomysł do głowy tylko czy znacie kogoś na dogo albo w realu z okolic Skoków lub wągrowca? to są miejscowości w których nie ma schroniska i myślę że to byłby dobry "rynek" dla naszych psiaków. Tylko trzebva by je tam porozgłaszać. Tam ludzie nie moga sobie iśc do schroniska po pieska. W takich miejscowościach tez na pewno są ludzie którzy kochaja psiaki i chceliby przygarnąć bidę ale może nie mają jak podjechac do schronu albo nawet nie wiedzą gdzie się udać. Tylko tzreba by załapać z kimś stamtąd kontakt. Quote
itaka Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 Koło Wągrowca nie ma przypadkiem przytuliska u Pani Wandy. A powiem wam tak, tam jest dużo rolników więc o psa nie problem bo jak wszyscy wiemy tam psy rodzą co pół roku :( Quote
Recommended Posts