Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 121
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cierpliwości!
Może udałoby się jakieś jeszcze zdjęcia zrobić?
Całej sylwetki np?

poszukam może Twinguś ma takie zdjęcia.
Jeżeli nie to w sobotę zrobię nowe.

Posted

No to się Twingowi udało. Wyjdzie w piątek, sobotę i może jeszcze w niedzielę. Tylko trzeba się zająć też i innymi psiakami, za mało rąk.............

Posted

Potwierdzam :) Twingo był bardzo grzeczny na spacerku- dzisiaj i wczoraj :) Po za tym cieszy mnie niezwykle fakt, że przemieszcza się na smyczy coraz pewniej i jak typowy psiak z wielkim zainteresowanie obwąchuje okolice a jednocześnie posłusznie reaguje na polecenia :D Moich zachwytów nad nim nie ma końca!!! :D

Posted

Tak nad Twingiem można się tylko zachwycać, to taki niekłopotliwy i bardzo kontaktowy psiak. On się marnuje w schronie.

Jak widać na zdjęciu to troszkę większy psiak, ale nie wymaga on większego wybiegania ani też większej uwagi na jego zachowanie. Pies grzeczny, posłuszny, zgodny, co wiecej wymagać od psiaka.
No może nie jest podobny do yorka i wtym problem...

Posted

Rudzia porozwieszałam ogłoszenia w kilku miejscach , czy jest jakis odzew? chociaż jeden tel?
Pozatym pisałam już to na jakims innym wątku bo przyszedł mi taki pomysł do głowy tylko czy znacie kogoś na dogo albo w realu z okolic Skoków lub wągrowca? to są miejscowości w których nie ma schroniska i myślę że to byłby dobry "rynek" dla naszych psiaków. Tylko trzebva by je tam porozgłaszać. Tam ludzie nie moga sobie iśc do schroniska po pieska. W takich miejscowościach tez na pewno są ludzie którzy kochaja psiaki i chceliby przygarnąć bidę ale może nie mają jak podjechac do schronu albo nawet nie wiedzą gdzie się udać. Tylko tzreba by załapać z kimś stamtąd kontakt.

Posted

Koło Wągrowca nie ma przypadkiem przytuliska u Pani Wandy. A powiem wam tak, tam jest dużo rolników więc o psa nie problem bo jak wszyscy wiemy tam psy rodzą co pół roku :(