cicia1977 Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 Jutro startuję w miasto z ogłoszeniami. Szkolenia mojego Amiego w terenie na razie zawiesiłam ze względu na kastrację wiec po pracy trochę więcej czasu będę miała. Mam nadzieję że "nasze" dziewczyny się nie pogniewają że konkurencję zrobię naszym psiakom:-) Quote
Rudzia Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 Jutro startuję w miasto z ogłoszeniami. Szkolenia mojego Amiego w terenie na razie zawiesiłam ze względu na kastrację wiec po pracy trochę więcej czasu będę miała. Mam nadzieję że "nasze" dziewczyny się nie pogniewają że konkurencję zrobię naszym psiakom Myślę że nie. Ja też pamiętam o obornickich psiakach. Teraz trzeba trzymać kciuki, by chłopaki znalazły dobre domki Quote
ookami Posted March 27, 2011 Author Posted March 27, 2011 Racja Itaka :) To wspaniały psiaczek, taki grzeczny i kochany :) Super Rudzia, że wyprowadziłaś go na spacer :D Już sobie wyobrażam jak się cieszył :) Quote
ookami Posted March 27, 2011 Author Posted March 27, 2011 xxxx52 napisał(a):Taka slicznosc w schronisku? czy ci ludzie nie maja oczu? Czy piesek jest kastrowany i czy zgadza sie z innymi psiakami (suczkami pieskami)? Z tego co zaobserwowałam Twingo jest bardzo pokojowo i przede wszystkim przyjacielsko nastawiony do wszystkich psiaków jakie spotykamy na spacerze- do tych także spacerujących jak i obszczekujących nas zażarcie za płotem :) I bardzo chce się witać z mijającymi nas ludźmi. Myślę, że on jest przyjacielem wszystkiego co żyje :D Quote
monika moj Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 witam :-) tak byłysmy wczoraj w schronioe i Twingo, nemo i jeszcze jeden psiak miały spacerek . Przydałoby sie więcej rąk do wyprowadzania. wszyskie chciały wyjsć ! Quote
Rudzia Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 Można powiedzieć, ze Twingo to typ psiaka uległego, który raczej sie wycofa i spłaszczy niż zaatakuje. To taka większa niunia. Więc Twingo może być w domu z drugim psem. Szukamy też dla niego takiego domku Quote
magdyska25 Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 Uwielbiam szorstkowłose (miałam pod opieką takiego aniołka w schronisku- Sekwanę- wspaniała suczka). Twingo piękny, musi znaleźć wspaniały dom! Z takimi ciotkami i przy takiej liczbie ogłoszeń. Quote
Rudzia Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 Magdyska dzięki za odwiedzenie Twingusia. Beataczl dzięki za banerek na pewno pomoże w szukaniu domu. Quote
ookami Posted March 28, 2011 Author Posted March 28, 2011 Ja też dziękuje Beataczl :) Myślę, że Twingo jest wręcz idealny do domu z 2 psem :) Taki przyjacielski i miły. Wydaje mi się, że byłby nawet szczęśliwszy posiadając jakiegoś czworonożnego towarzysza :D Quote
Rudzia Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 Banerki są śliczne. Wielkie dzięki. wierzę że przyniosą Twingowi szczęście.:lol: Quote
ookami Posted March 28, 2011 Author Posted March 28, 2011 Przepiękne banerki!!! :D Śliczne! Przykuwają uwagę, na pewno ktoś zwróci na nie uwagę:) Quote
itaka Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 zapraszam na nowy wątek swarzędzkiego schronu http://www.dogomania.pl/threads/205022-Schronisko-w-Swarz%C4%99dzu-zlikwidowane.-Psy-zostaly.-Nowy-w%C4%85tek-adopcyjny-!!!?p=16589658#post16589658 Twingo oczywiście też tam jest :) A banerki cudowne, takie wiosenne. A jak wstawić ten banerek ?? Quote
ookami Posted March 28, 2011 Author Posted March 28, 2011 Czy któraś mogła by pomóc i prosto napisać jak wstawić sobie taki śliczny banerek? :) Kurcze szukam i szukam i nie mam pojęcia jak to zrobić... z góry dzięki :) Quote
beataczl Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 zaraz napisze tylko przetrenuje bo nie pamietam... juz: skopiuj banerek, wejdz w panel uzytkownika, moje ustawienia, wybierz edytuj sygnature i wklej banerek w puste pole. na koniec zapisz sygnature. Quote
monika moj Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 śliczne, zieloniutkie, trawiaste, Twingusiowe banerki :-) Quote
beataczl Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 [quote name='itaka']kopiuje banerek i nic z tego nie wychodzi :( jeszcze raz: skopiuj banerek wejdz w panel uzytkownika znajdz moje ustawienia -ponizej jest edytuj sugnature -kliknij w to po prawej utworzy sie puste pole -tam kliknij najpierw lewym klawiszem myszy potem prawym i wklej banerek na koniec zapisz sygnature -ponizej jest taki ,,klawisz" pod tym polem kliknij w niego i juz. Quote
itaka Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 wiem gdzie wkleić tylko wtedy nic mi się nie wkleja poza małym fioletowym kwadracikiem. Nie wiem o co chodzi, zawsze jak wstawiałam to było ok. Quote
beataczl Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 i ja nie wiem niestety-zobacz mi sie udalo bez problemu... Quote
Recommended Posts