UBOCZE Posted April 29, 2013 Posted April 29, 2013 Mój komp już zdrów. Jutro Franuś będzie miał na FB wydarzenie... Quote
UBOCZE Posted April 30, 2013 Posted April 30, 2013 Event już jest. W wolnej chwili przeniosę tam więcej fotek Franusia https://www.facebook.com/events/373004026152746/ Quote
Romka Posted May 1, 2013 Author Posted May 1, 2013 Bardzo dziękujemy!:lol:Mam nadzieję,że ktoś wypatrzy go.Kiedy wchodzimy do schroniska Franuś macha ogonkiem i całym kuperkiem jednocześnie,patrzy na nas i...jest gotów na spacerek albo na głaski.Dziś pójdzie na spacer... Quote
Romka Posted May 10, 2013 Author Posted May 10, 2013 I był na spacerku ze swoją koleżanką Missi...odkąd mieszka bez Aresa i Timura odżył i ciągnie niczym Rambo,także z naszego schroniska.Franuś na spacerku: Quote
Romka Posted May 10, 2013 Author Posted May 10, 2013 ...Franusiowi chyba trochę zaokrągliły się boczki.:lol: Quote
Romka Posted June 17, 2013 Author Posted June 17, 2013 Franuś pięknie wygląda,przytył i jest spokojny i zadowolony odkąd siedzi w boksie z Missi.Tak spacerowali w niedzielę; Domku mu trzeba,dopóki jest jeszcze zdrowy i silny.Będzie szczęśliwym psem a ludzie razem z nim .Jest bardzo inteligentny. Quote
Romka Posted June 17, 2013 Author Posted June 17, 2013 Sąsiadem Franka obok w boksie jest Miki.Zobaczcie jak Franek cieszy się z sąsiedztwa.Aż podskakuje do góry;) Quote
Romka Posted June 17, 2013 Author Posted June 17, 2013 I jeszcze trochę Franusia i Missi na spacerku: Quote
Romka Posted June 27, 2013 Author Posted June 27, 2013 Piękny plakat,jak myślisz,może następne ogłoszenia można by zrobić właśnie takie?Mam nadzieję,że portale ogłoszeniowe przyjmują takie ogłoszenia...zapytam dziewczyn od ogłoszeń.:lol: Quote
Romka Posted September 29, 2013 Author Posted September 29, 2013 Franuś ma super towarzystwo w boksie.Nie mieszka już z Missi,która znalazła dom: ale mieszka w boksie razem z Noreczką i Dudusiem.Noreczka jest subtelną panienką a Duduś bardzo starszym panem. a tu Franuś i Noreczka na spacerku: Franuś bardzo dobrze wygląda.Jest radosny i jest dobrym kolegą dla Noreczki i Dudusia.:lol: Jedyne co to domku mu trzeba...czeka już tak długo. Quote
Romka Posted November 12, 2013 Author Posted November 12, 2013 Franuś był w niedzielę ze mną na spacerku,ale on ma w sobie energii,przeciągnął mnie,że ledwo oddychałam: ...zaznaczył każdy krzaczek,poluzowałam mu trochę obrożę bo była za ciasna,Franuś znów troszkę zaokrąglił się:lol:.Odnawiam mu ogłoszenia a nikt nie dzwoni...aż trudno uwierzyć. Quote
Romka Posted January 2, 2014 Author Posted January 2, 2014 Franuś był jedynym psiakiem schroniskowym,któremu Ubocze nie zrobił zdjęcia,taki był ruchliwy:lol: Poniżej Franuś w boksie z Frędzelkiem.Frędzel już w sobotę jedzie do domu,a po Franka nikt nie dzwoni. Quote
UBOCZE Posted January 3, 2014 Posted January 3, 2014 Martynko, wprawdzie nie wiem, jakim cudem, ale jedną fotkę zrobić mi się udało :) :) :) Quote
Romka Posted January 12, 2014 Author Posted January 12, 2014 Franuś został w boksie sam,Noreczka i Frędzel z jego boksu są już w domach.Do Franka miał dołączyć Talik,który ma problemy ze swoim kolegą Bono,ale...nie było miejsca dla Drago, i Drago,duży beżowy pies z tego wątku: http://www.dogomania.pl/forum/threads/249840-DRAGO-du%C5%BCy-be%C5%BCowy-m%C5%82odziak-szuka-domu?p=21709666#post21709666 trafił do boksu Franka i...nie jest to dobre towarzystwo dla Franka.Franek od soboty siedzi sam w drewnianym boksie za budynkiem z karmą.Drago rzucił się na Franka tak,że trzeba było go przenieść w trosce o jego bezpieczeństwo. Franuś nie masz coś szczęścia.Jak już jest dobrze,to za chwilę już jest żle a domku nie widać... Ponadto zauważyłyśmy,że Franek ma bardzo niebieskie oczy,być może jest to początek starczej zaćmy ale na wszelki wypadek zgłosiłam Franka do lecznicy. A Drago wygląda tak: Quote
UBOCZE Posted January 12, 2014 Posted January 12, 2014 Może dałoby radę coś zrobić jeszcze, żeby Franuś siedział z Talikiem?... Quote
Romka Posted January 12, 2014 Author Posted January 12, 2014 UBOCZE napisał(a):Może dałoby radę coś zrobić jeszcze, żeby Franuś siedział z Talikiem?... Adasiu,jutro spróbuję ponownie zadzwonić do p.Marka... Quote
Romka Posted January 16, 2014 Author Posted January 16, 2014 Póki co nic się nie udało,podobno są dwa kolejne duże psy... A z FB ,ktoś dzwonił do nas w sprawie Franusia,kiedy oddzwoniłyśmy(2 razy) nikt nie odebrał telefonu i nie oddzwonił ponownie. Quote
Romka Posted January 17, 2014 Author Posted January 17, 2014 (edited) Franuś i spotkana na spacerku Szurka: Nawet o tej porze roku,Franek lubi kąpiel w stawie: Franuś z Asią,uratowaną przed Wojtyszkami,teraz już w domku Edited January 17, 2014 by Romka Quote
Recommended Posts