Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Sunia2000 rzadko wchodzi na Dogo, bo ma b. malo czasu. Tylko tyle moge powiedziec, a wiem to z najpewniejszych zrodel ;) Na pewno niebawem tu zajrzy i Sama napisze co i jak.

Przy okazji, pochylam sie nad Vikunia, glaszcze i prosze Wyzsze Sily o domek dla niej.

Posted

Przepraszam za moją długą nieobecność, ale kłopoty osobiste trochę wycięły mnie z życia dogomaniackiego:(
Między czasie udało mi się zdobyć nowe urządzonko potrzebne do konta, więc w końcu mogłam zrobić porządek z finansami Vikuni - aktualizacja finansów w 1 poście. Przy okazji pragnę podziękować za deklaracje cioteczkom barb, sharce, Mruczce, Marudzie, Kocurek no i Magdzie H. która jednak nie zapomniała o nas:)
U Vikuni niestety dawno byłam w odwiedzinach ale mam ciągle kontakt telefoniczny z jej tymczasową opiekunką. Mała choleryna zamiast się starzeć to młodnieje:D Ostatnio zdenerwowała się, że 1 nie została wypuszczona do ogrodu, tylko inny pies i co cholera zrobiła?podkop pod siatką od strony sąsiada, przeszła przez jego ogródek i weszła do "siebie" przez furtkę :D:D:D:D Opiekunka twierdzi, że można jej obniżyć wiek w ogłoszeniach nawet do 7-8:) Na bierząco odnawiałam jej stare ogłoszenia, ale jak tylko zbiorę się całkiem do kupy. to postaram się o jakiś nowy pakiecik ogłoszeniowy dla niej,z nowym, młodszym wiekiem i może z jakimś nowym tekstem? bo nie wiem co jeszcze można by tu, żeby przyciągnąć uwagę potencjalnych chętnych na Viki?
Serdecznie dziękuje wszystkim cioteczkom odwiedzającym Vikunie podczas mojej nieobecności - chwała wam za to, że o niej nie zapomniałyście:loveu:

Posted

Odświeżylam ogloszenie na tablicy, wiek zmieniłam na 8 lat :lol:

W wolnej chwili wyedytuje wiek w pozostalych ogloszeniach. To o ile cofamy licznik Wiki ? Dwa czy trzy lata ?;)

Przy okazji zapraszam serdecznie do odwiedzenia bazarku (link w moim podpisie ). Malgoska - jego autorka część dochodu przeznaczyła na jamnisia z Przemysla - po operacji kręgoslupa.

Posted

[quote name='barb']Odświeżylam ogloszenie na tablicy, wiek zmieniłam na 8 lat :lol:

W wolnej chwili wyedytuje wiek w pozostalych ogloszeniach. [B]To o ile cofamy licznik Wiki ? Dwa czy trzy lata ?;)
[/B]

Przy okazji zapraszam serdecznie do odwiedzenia bazarku (link w moim podpisie ). Malgoska - jego autorka część dochodu przeznaczyła na jamnisia z Przemysla - po operacji kręgoslupa.[/QUOTE]

Może pisać w ogłoszeniach " w wieku ok 7-8 lat"?:)
Zaraz skiknę na bazarek, przynajmniej podniose:)

Posted

[quote name='Figunia']no Vikuniu, niechze cos sie zacznie dziac u Ciebie, w tym oczekiwanym kierunku...

Juz zagladam na Targowisko Malgosi...:lol:[/QUOTE]
Figuniu, Ty już chyba tam jesteś i podrzucasz :lol:

[quote name='sunia2000']Może pisać w ogłoszeniach " w wieku ok 7-8 lat"?:)
Zaraz skiknę na bazarek, przynajmniej podniose:)[/QUOTE]
Dziękuję

Posted

No wlasnie! Nie zaskoczylam, ze to ten sam bazarek. Samotny tytul (Targowisko) bez imion pieskow mnie zmylil...
Malgosia robi bazarek za bazarkiem, juz myslalam, ze to kolejny...

Posted

[quote name='Figunia']No wlasnie! Nie zaskoczylam, ze to ten sam bazarek. Samotny tytul (Targowisko) bez imion pieskow mnie zmylil...
Malgosia robi bazarek za bazarkiem, juz myslalam, ze to kolejny...[/QUOTE]
Jokerek znalazl dom i nie ma długu w hoteliku tak więc Malgoska postanowila jego działkę przeznaczyć na innego biedaczka

Posted

Ponieważ na Fb Viki jest umieszczona na rotkac, w ogłoszeniu na dogo dałam tytuł Viki w typie rottweilera i oczywiscie "cofnęłam jej licznik"
[url]http://www.dogomania.pl/ogloszenia/id/6374/[/url]

Posted

[quote name='barb']Ponieważ na Fb Viki jest umieszczona na rotkac, w ogłoszeniu na dogo dałam tytuł Viki w typie rottweilera i oczywiscie "cofnęłam jej licznik"
[URL]http://www.dogomania.pl/ogloszenia/id/6374/[/URL][/QUOTE]

Dziękuje barb:loveu: Nie mam teraz jak odwiedzić Viki ale poproszę opiekunkę o jakies nowe zdjęcia Vikuni - przydalyby się ogloszenia z nowymi zdjęciami:)

Posted

[quote name='sunia2000']Dziękuje barb:loveu: Nie mam teraz jak odwiedzić Viki ale poproszę opiekunkę o jakies nowe zdjęcia Vikuni - przydalyby się ogloszenia z nowymi zdjęciami:)[/QUOTE]
Tak przydałyby sie jakieś nowe, ładne fotki dla naszej rotki ;)

Posted

[quote name='sunia2000']Poodnawiałam trochę ogloszeń i ciągle czekam na nowe zdjęcia. Tym czasem kicaj panno na pierwszą:)[/QUOTE]
A w odnawianych ogloszeniach licznik cofnięty? ;)
Jak będą nowe fotki to powymieniam w ogłoszeniach, które można odnawiać.

Posted

Kicamy i zapraszamy na kolejny bazarek:)[url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/236504-Kosmetyki-ubrania-ksi%C4%85%C5%BCki-fili%C5%BCanki-szelki-%29Dla-Viki-i-Zahira-do13-12-12-do-20-00?p=20048269#post20048269[/url]