Figunia Posted November 12, 2012 Posted November 12, 2012 Sunia2000 rzadko wchodzi na Dogo, bo ma b. malo czasu. Tylko tyle moge powiedziec, a wiem to z najpewniejszych zrodel ;) Na pewno niebawem tu zajrzy i Sama napisze co i jak. Przy okazji, pochylam sie nad Vikunia, glaszcze i prosze Wyzsze Sily o domek dla niej. Quote
Korenia Posted November 12, 2012 Posted November 12, 2012 [quote name='Figunia'] Przy okazji, pochylam sie nad Vikunia, glaszcze i prosze Wyzsze Sily o domek dla niej.[/QUOTE] Przyłączę się:)! Quote
Figunia Posted November 15, 2012 Posted November 15, 2012 no to jeszcze raz - do skutku!!!!:lol: Quote
sunia2000 Posted November 16, 2012 Author Posted November 16, 2012 Przepraszam za moją długą nieobecność, ale kłopoty osobiste trochę wycięły mnie z życia dogomaniackiego:( Między czasie udało mi się zdobyć nowe urządzonko potrzebne do konta, więc w końcu mogłam zrobić porządek z finansami Vikuni - aktualizacja finansów w 1 poście. Przy okazji pragnę podziękować za deklaracje cioteczkom barb, sharce, Mruczce, Marudzie, Kocurek no i Magdzie H. która jednak nie zapomniała o nas:) U Vikuni niestety dawno byłam w odwiedzinach ale mam ciągle kontakt telefoniczny z jej tymczasową opiekunką. Mała choleryna zamiast się starzeć to młodnieje:D Ostatnio zdenerwowała się, że 1 nie została wypuszczona do ogrodu, tylko inny pies i co cholera zrobiła?podkop pod siatką od strony sąsiada, przeszła przez jego ogródek i weszła do "siebie" przez furtkę :D:D:D:D Opiekunka twierdzi, że można jej obniżyć wiek w ogłoszeniach nawet do 7-8:) Na bierząco odnawiałam jej stare ogłoszenia, ale jak tylko zbiorę się całkiem do kupy. to postaram się o jakiś nowy pakiecik ogłoszeniowy dla niej,z nowym, młodszym wiekiem i może z jakimś nowym tekstem? bo nie wiem co jeszcze można by tu, żeby przyciągnąć uwagę potencjalnych chętnych na Viki? Serdecznie dziękuje wszystkim cioteczkom odwiedzającym Vikunie podczas mojej nieobecności - chwała wam za to, że o niej nie zapomniałyście:loveu: Quote
barb Posted November 17, 2012 Posted November 17, 2012 Odświeżylam ogloszenie na tablicy, wiek zmieniłam na 8 lat :lol: W wolnej chwili wyedytuje wiek w pozostalych ogloszeniach. To o ile cofamy licznik Wiki ? Dwa czy trzy lata ?;) Przy okazji zapraszam serdecznie do odwiedzenia bazarku (link w moim podpisie ). Malgoska - jego autorka część dochodu przeznaczyła na jamnisia z Przemysla - po operacji kręgoslupa. Quote
Figunia Posted November 17, 2012 Posted November 17, 2012 no Vikuniu, niechze cos sie zacznie dziac u Ciebie, w tym oczekiwanym kierunku... Juz zagladam na Targowisko Malgosi...:lol: Quote
sunia2000 Posted November 17, 2012 Author Posted November 17, 2012 [quote name='barb']Odświeżylam ogloszenie na tablicy, wiek zmieniłam na 8 lat :lol: W wolnej chwili wyedytuje wiek w pozostalych ogloszeniach. [B]To o ile cofamy licznik Wiki ? Dwa czy trzy lata ?;) [/B] Przy okazji zapraszam serdecznie do odwiedzenia bazarku (link w moim podpisie ). Malgoska - jego autorka część dochodu przeznaczyła na jamnisia z Przemysla - po operacji kręgoslupa.[/QUOTE] Może pisać w ogłoszeniach " w wieku ok 7-8 lat"?:) Zaraz skiknę na bazarek, przynajmniej podniose:) Quote
barb Posted November 17, 2012 Posted November 17, 2012 [quote name='Figunia']no Vikuniu, niechze cos sie zacznie dziac u Ciebie, w tym oczekiwanym kierunku... Juz zagladam na Targowisko Malgosi...:lol:[/QUOTE] Figuniu, Ty już chyba tam jesteś i podrzucasz :lol: [quote name='sunia2000']Może pisać w ogłoszeniach " w wieku ok 7-8 lat"?:) Zaraz skiknę na bazarek, przynajmniej podniose:)[/QUOTE] Dziękuję Quote
Figunia Posted November 17, 2012 Posted November 17, 2012 No wlasnie! Nie zaskoczylam, ze to ten sam bazarek. Samotny tytul (Targowisko) bez imion pieskow mnie zmylil... Malgosia robi bazarek za bazarkiem, juz myslalam, ze to kolejny... Quote
barb Posted November 17, 2012 Posted November 17, 2012 [quote name='Figunia']No wlasnie! Nie zaskoczylam, ze to ten sam bazarek. Samotny tytul (Targowisko) bez imion pieskow mnie zmylil... Malgosia robi bazarek za bazarkiem, juz myslalam, ze to kolejny...[/QUOTE] Jokerek znalazl dom i nie ma długu w hoteliku tak więc Malgoska postanowila jego działkę przeznaczyć na innego biedaczka Quote
Figunia Posted November 17, 2012 Posted November 17, 2012 czytalam o Jokerku, widzialam tez jego zdjecia z nowego domku i radowalam serce... Quote
barb Posted November 19, 2012 Posted November 19, 2012 Ponieważ na Fb Viki jest umieszczona na rotkac, w ogłoszeniu na dogo dałam tytuł Viki w typie rottweilera i oczywiscie "cofnęłam jej licznik" [url]http://www.dogomania.pl/ogloszenia/id/6374/[/url] Quote
sunia2000 Posted November 23, 2012 Author Posted November 23, 2012 [quote name='barb']Ponieważ na Fb Viki jest umieszczona na rotkac, w ogłoszeniu na dogo dałam tytuł Viki w typie rottweilera i oczywiscie "cofnęłam jej licznik" [URL]http://www.dogomania.pl/ogloszenia/id/6374/[/URL][/QUOTE] Dziękuje barb:loveu: Nie mam teraz jak odwiedzić Viki ale poproszę opiekunkę o jakies nowe zdjęcia Vikuni - przydalyby się ogloszenia z nowymi zdjęciami:) Quote
barb Posted November 24, 2012 Posted November 24, 2012 [quote name='sunia2000']Dziękuje barb:loveu: Nie mam teraz jak odwiedzić Viki ale poproszę opiekunkę o jakies nowe zdjęcia Vikuni - przydalyby się ogloszenia z nowymi zdjęciami:)[/QUOTE] Tak przydałyby sie jakieś nowe, ładne fotki dla naszej rotki ;) Quote
sunia2000 Posted November 24, 2012 Author Posted November 24, 2012 Rozmawiałam wczoraj z opiekunką, obiecała obfocić Vikunie na spacerze i przeslac mi na dniach zdjęcia:) Nowe zdjęcia + cudowne odmłodnienie = nowy dom?:) Quote
sunia2000 Posted November 28, 2012 Author Posted November 28, 2012 Poodnawiałam trochę ogloszeń i ciągle czekam na nowe zdjęcia. Tym czasem kicaj panno na pierwszą:) Quote
barb Posted November 28, 2012 Posted November 28, 2012 [quote name='sunia2000']Poodnawiałam trochę ogloszeń i ciągle czekam na nowe zdjęcia. Tym czasem kicaj panno na pierwszą:)[/QUOTE] A w odnawianych ogloszeniach licznik cofnięty? ;) Jak będą nowe fotki to powymieniam w ogłoszeniach, które można odnawiać. Quote
barb Posted December 1, 2012 Posted December 1, 2012 Odświeżone ogłoszenie na tablicy i wznowione na Jarosławiaku Quote
barb Posted December 2, 2012 Posted December 2, 2012 [quote name='iwoniam']cichutko tu....[/QUOTE] Cioteczki rzadko zaglądają... Odświeżona alegratka. Quote
sunia2000 Posted December 3, 2012 Author Posted December 3, 2012 Kicamy i zapraszamy na kolejny bazarek:)[url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/236504-Kosmetyki-ubrania-ksi%C4%85%C5%BCki-fili%C5%BCanki-szelki-%29Dla-Viki-i-Zahira-do13-12-12-do-20-00?p=20048269#post20048269[/url] Quote
sunia2000 Posted December 4, 2012 Author Posted December 4, 2012 Dotarła grudniowa wpłata od Mruczki - serdecznie dziękujemy:loveu: Quote
Recommended Posts