Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Kocurek']a je se zagladam i caluje pychola:)[/QUOTE]

[quote name='Maruda666']Też odwiedzam babuleńkę :)[/QUOTE]

[quote name='sharka']a mnie tu nie ma ;p[/QUOTE]

[SIZE=3]Jeszcze jakieś Ciocie zostały na wątku[/SIZE] :lol: Oprócz Suni oczywiście.:lol:

Suniu, a co z kosteczkami dla Viki i Zahira podarowanymi przez Ilminę ?
Jest jakaś szansa, ze je dostaną ? ;)

Posted

[quote name='karolciasz28']Ja też Vikunię odwiedzam.:oops:;)[/QUOTE]

Szkoda, że te nasze odwiedziny tylko wirtualne ;)

Karolciasz na stronie schroniska w Orzechowcach jest piękny list Państwa, którzy adoptowali starszą sunię Maszę (pewnie go czytalaś). Poszukam i wkleję tu fragment.Może się przydać sie do ogłaszania Viki i innych starszych psów.

Posted

[quote name='barb']Szkoda, że te nasze odwiedziny tylko wirtualne ;)

Karolciasz na stronie schroniska w Orzechowcach jest piękny list Państwa, którzy adoptowali starszą sunię Maszę (pewnie go czytalaś). Poszukam i wkleję tu fragment.Może się przydać sie do ogłaszania Viki i innych starszych psów.[/QUOTE]
Jasne, że czytałam.
Pewnie Barb wklej, może to kogoś ruszy i stwirdzi, że kochać starego psa, to uczucie uskrzydlające. :) ( przynajmniej ja tak twierdzę ;)

Posted

[quote name='barb']

Karolciasz na stronie schroniska w Orzechowcach jest piękny list Państwa, którzy adoptowali starszą sunię Maszę (pewnie go czytalaś). Poszukam i wkleję tu fragment.Może się przydać sie do ogłaszania Viki i innych starszych psów.[/QUOTE]

[quote name='karolciasz28']Jasne, że czytałam.
Pewnie Barb wklej, może to kogoś ruszy i stwirdzi, że kochać starego psa, to uczucie uskrzydlające. :) ( przynajmniej ja tak twierdzę ;)[/QUOTE]

"Masza jak przystało na starszego psa ma wiele zalet. Niczego nie niszczy , nie gryzie, nie ucieka, nie przeskakuje przez ogrodzenie, świetnie dogaduje się z innymi psami, nie chce dominować. Dlaczego boimy się starszych psów? Przecież starość to mądrość, spokój, rozwaga i ukształtowany charakter. Boimy się , że szybciej od nas odejdą? Być może Masza odejdzie od nas szybciej niż inne psy, ale najważniejsze jest, aby jesień jej życia nie była samotna, aby miała pełną miskę, ciepły kąt i opiekę. Mamy szacunek dla starości, to ogromna i niedoceniana wartość w naszym świecie ..."

Posted

[quote name='barb']Szkoda, że te nasze odwiedziny tylko wirtualne ;)
[/QUOTE]

to co cioteczki, robimy wakacyjny zlot we wrocławiu na kawkę? ;) wiem, wiem, te kilometry....

Posted

[quote name='sharka']to co cioteczki, robimy wakacyjny zlot we wrocławiu na kawkę? ;) wiem, wiem, te kilometry....[/QUOTE]
Damy radę... :lol:

A jak Ci sie podoba tekst, który wkleilam ? Piękny prawda ? Skopiuję go też u Wareczki.

Posted

[quote name='barb'][SIZE=3]Jeszcze jakieś Ciocie zostały na wątku[/SIZE] :lol: Oprócz Suni oczywiście.:lol:

Suniu, a co z kosteczkami dla Viki i Zahira podarowanymi przez Ilminę ?
Jest jakaś szansa, ze je dostaną ? ;)[/QUOTE]

Od 20-tego mam urlop to już na pewno wygospodaruje jakieś popołudnie na odwiedziny psiaków - kosteczki twardo leżą na półce:)

[quote name='sharka']to co cioteczki, robimy wakacyjny zlot we wrocławiu na kawkę? ;-) wiem, wiem, te kilometry....[/QUOTE]

E tam.....kilometry...wsiadacie do pociagu i 10 godzin później jesteście we Wrocławiu:)

Posted

[quote name='sharka']to co cioteczki, robimy wakacyjny zlot we wrocławiu na kawkę? ;) wiem, wiem, te kilometry....[/QUOTE]

[quote name='sunia2000']
E tam.....kilometry...wsiadacie do pociagu i 10 godzin później jesteście we Wrocławiu:)[/QUOTE]
10 godzin to podróży to mam ja , sharka trochę mniej.;)

• 2 weeks later...
Posted

A ja zapraszam na kolejny bazarek dla Vikuni:[url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/229453-Zr%C3%B3b-zakupy-ju%C5%BC-od-1z%C5%82!!!Dla-Viki-i-Zahira-do-20-07-2012-do-godz-20-00?p=19370469#post19370469[/url]

Posted

[quote name='sunia2000']A ja zapraszam na kolejny bazarek dla Vikuni:[URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/229453-Zrób-zakupy-już-od-1zł!!!Dla-Viki-i-Zahira-do-20-07-2012-do-godz-20-00?p=19370469#post19370469[/URL][/QUOTE]

To trzeba zajrzeć :lol:

Posted (edited)

[quote name='sunia2000']Zaktualizowałam finanse Vikuni - znów jesteśmy na minusie:( Gdzie ten dom??????[/QUOTE]
Ciotka a Ty pisalaś do Karoliny w sprawie deklaracji a wlaściwie jej braku ?
edit
karolina175

Edited by barb
Posted

To karolina175. Decyzje o wysokości deklaracji podjęla jak widać po namyśle i nie wpłynęla chyba ani jedna ....
[quote name='karolina175']Jesli to pomoze moge dac Wiki 30zł stalej deklaracji:) Gdyz 50zl stalej deklaracji ktore miały byc na Slimaczka chce dac na innego psa :)[/QUOTE]

[quote name='barb']Karolina, napisalam na wątku Ślimaka ale napiszę jeszcze tutaj. Zastanów się, żeby ta deklaracja nie bylo dla Ciebie zbyt wielkim obciązeniem. 30 zł miesięcznie x 12 m-cy to juz spora kwota. Czy dasz radę? Może jeszcze się zastanow co do wysokości deklaracji.[/QUOTE]

[quote name='karolina175']Ja sie juz zastanowiłam :) Wiem ile moge dac zeby nie bylo to dla mnie obciazeniem:) Spokojnie :) Gdyby nie bylo mnie na to stac nie dala bym tej deklaracji jestem odpowiedzialna osoba i wiem co robie :) Nikt mnie do tego nie zmusza a jesli ma to pomoc tej biednej suni moge to zaoferowac i w taki sposob jej pomoc... Wiem jak to jest ze starszymu psami po ciezkich przejsciach.... Teraz szczeniakowi jest ciezko znaesc dom a co dopiero starszej psince :) Wiec nie martw sie Barb wiem co robie:)[/QUOTE]

[quote name='barb']Nie wiem jak Ci dziękować za serce dla Wiki. :calus::Rose:
Zaglądaj też czasem na wątek.:lol:[/QUOTE]

[quote name='karolina175']Nie ma za co :) Poprostu chce zeby miała godna starosc na ktora zasluguje, zeby spedziła ja w chodzby namiastce domu a nie w zimnym schroniskowym boksie gdzie sobie moze nie poradzic i skonczyc jak Ślimaczek :([/QUOTE]

Posted

[QUOTE] [B]2012 - stan w lutym[/B]
maruda666 - [B]20zł[/B] - [B]I[/B][B], II, III, IV,V,VI,VI,VII [/B][B]2012[/B]
mruczka - [B]25zł[/B] - [B]I, II, III, IV, V, VI,VI,VII 2012[/B]
sunia2000 - [B]50zł[/B] - [B]I[/B],[B] II, III, IV,V, VI,VI,VII 2012[/B]
sharka - [B]20zł[/B] - [B] wpłacone za I,II, III, IV,V,VI, VII 2012[/B]
karolina 175[B] - 30zł
[/B]Kocurek[B] - 5 euro - wpłacone za III, IV,V,VI,VI,VII 2012
[/B]Magda H - [B]20zł [/B](jeśli Zahir znajdzie dt to [B]10zł[/B]) - [B]wpłacone za II, III, IV 2012[/B]
barb[B] - 5zł - wpłacone za III, IV, V, VI, VII 2012

[/B][B] [COLOR=red]Razem:190zł[/COLOR]:) [/B][B][/QUOTE][/B]
[COLOR=red][COLOR=black]Tu mam zaznaczoną wplatę na lipiec.

[/COLOR][/COLOR] [QUOTE] [COLOR=#ff0000][B]17.07.2012[/B][/COLOR][COLOR=red][COLOR=black]
[B]135zł - stałe deklaracje za lipiec:
Maruda666 - 20zł
Kocurek - 20zł
Mruczka - 25zł
sunia2000 - 50zł
sharka - 20zł
17zł - z poprzedniego miesiąca
110zł - z bazarku:[URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/228434-Robi-się?p=19259715#post19259715[/URL]

[/B][/COLOR][/COLOR][COLOR=#ff0000][B]Stan konta: 262zł[/B][/COLOR][COLOR=red][COLOR=black]

[/COLOR][/COLOR][COLOR=#ff0000][B]22.07.2012[/B][/COLOR][COLOR=red][COLOR=black]
[B]Wydatki: 300zł[/B] - [B]za hotel 26.07.-26.08.2012
[/B][/COLOR][/COLOR][COLOR=#ff0000][B]
Stan konta: - 38zł:([/B][/COLOR][COLOR=red][COLOR=black]
[/COLOR][/COLOR][/QUOTE]

[COLOR=red][COLOR=black]A tu nie a jestem przekonana, ze wplacilam. Sprawdzę przelewy.[/COLOR][/COLOR]

Posted

Spr konto i nie mam nic w ostatnich 40dniach, chyba że wpłaciłaś barb wcześniej za kilka miesięcy z góry? To by wyjaśniało dlaczego na początku rozliczenia zaznaczyłam, że za lipiec wpłacone:)