Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='sharka']bazarki mnie pochłonęły i czasu nie starczało, ale robię sobie przerwę w bazarowaniu :][/QUOTE]
Ja powinnam zrobić przerwę od dogo ...

Posted

co Ty barb...!

patrzcie jakiego fajnego kota znalazła jedna cioteczka [IMG]http://supergify.pl/images/stories/koty/kot__19_.gif[/IMG]

Posted

[quote name='sharka']co Ty barb...!

[/QUOTE]
Powinnam, chociaz taką malutką;)

[QUOTE]
patrzcie jakiego fajnego kota znalazła jedna cioteczka [IMG]http://supergify.pl/images/stories/koty/kot__19_.gif[/IMG][/QUOTE]
Czyżby Ewa ?;)

Posted

Widziałam w schronisku wywieszone bardzo fajne ogłoszenia Viki, Rufiego i Homera. Czy mogłabym dostać takie, np. mailem? U mojego weterynarza i w okolicy jeszcze ich nie ma, porozwieszam:)))

Posted

[quote name='Szira']Widziałam w schronisku wywieszone bardzo fajne ogłoszenia Viki, Rufiego i Homera. Czy mogłabym dostać takie, np. mailem? U mojego weterynarza i w okolicy jeszcze ich nie ma, porozwieszam:)))[/QUOTE]
Mówisz i masz:D Mail już wysłany:)

Posted

[quote name='Szira']Widziałam w schronisku wywieszone bardzo fajne ogłoszenia Viki, Rufiego i Homera. Czy mogłabym dostać takie, np. mailem? U mojego weterynarza i w okolicy jeszcze ich nie ma, porozwieszam:)))[/QUOTE]

Papierowe ogłoszenia sa często bardzo skuteczne. Sporo zwlaszcza starszych osób nie korzysta jeszcze z internetu.
PS
Diś odświeżona allegratka Wikuni.

Posted

Zapraszam na kolejny bazarek dla Viki, tym razem wyłącznie kosmetyczny, czyli to co kobitki lubią najbardziej:)
[url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/227578-Kosmetyczny-dla-Viki-do-4-06-2012-do-godz-20-00?p=19150650#post19150650[/url]

Posted

[quote name='sunia2000']Zapraszam na kolejny bazarek dla Viki, tym razem wyłącznie kosmetyczny, czyli to co kobitki lubią najbardziej:)
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/227578-Kosmetyczny-dla-Viki-do-4-06-2012-do-godz-20-00?p=19150650#post19150650[/URL][/QUOTE]

Ale ruch na tym bazarze :lol:

Posted

Czy numer konta do deklaracji Wiki jest nadal ten sam ?
Mialam juz przesłać ale wolę sie upewnić, bo coś kiedyś pisalaś Suniu, o wydzielonym koncie Wiki...:lol:

Posted

[quote name='barb']Czy numer konta do deklaracji Wiki jest nadal ten sam ?
Mialam juz przesłać ale wolę sie upewnić, bo coś kiedyś pisalaś Suniu, o wydzielonym koncie Wiki...:lol:[/QUOTE]
Nadal ten sam - stare konto zostawiłam specjalnie dla Viki, a osobiście korzystam z nowego:)

Posted

[quote name='sunia2000']Nadal ten sam - stare konto zostawiłam specjalnie dla Viki, a osobiście korzystam z nowego:)[/QUOTE]

Dzięki :lol:

Posted

Wpłynęły deklaracje od cioteczki Mruczki i barb - dziekujemy:loveu::loveu::loveu:
W 1 poście aktualne rozliczenie Vikusiowych finansów - na razie na minusie ale po rozliczeniu drugiego bazarku i reszty deklaracji na następny miesiąc wystarczy....

Posted

[quote name='Kocurek']Cioteczko ja wplacalam w maju....,a nie widze tego w majowym rozliczeniu...:)Zeby potem sie ciocie nie denerwowaly ,ze nie wplacilam:)[/QUOTE]

Tak, tak pamiętam, że w maju wpłacałaś:) Widocznie sierota ze mnie i zapomniałam wpisac - już zaznaczam:)

Posted

[quote name='sunia2000']Wpłynęły deklaracje od cioteczki Mruczki i barb - dziekujemy:loveu::loveu::loveu:
W 1 poście aktualne rozliczenie Vikusiowych finansów - na razie na minusie ale po rozliczeniu drugiego bazarku i reszty deklaracji na następny miesiąc wystarczy....[/QUOTE]

uff, dobrze że jakoś idzie do przodu :]

Posted

[quote name='sharka']uff, dobrze że jakoś idzie do przodu :][/QUOTE]
A na długim łikendzie Wiki ma mieć odwiedziny :lol: i dostanie w prezencie kostkę od Ilminy :lol:
Może tym razem księżniczka da się trochę obfocić ? ;) Przydałyby się jakieś nowe zdjecia w ogłoszeniach.:lol:

Posted

[quote name='sunia2000']
W 1 poście aktualne rozliczenie Vikusiowych finansów - na razie na minusie ale po rozliczeniu drugiego bazarku i reszty deklaracji na następny miesiąc wystarczy....[/QUOTE]
Nadwyzki Ilminy nie ujęłaś w rozliczeniu bazarku dla Viki i Zahira ?

Posted

Przed chwilka odświeżylam Wikuni tablicę.
W którym poście jest ten nowy tekst bo trzeba by ógo powstawiać w ogloszeniach a nie mam czasu przekopywać się przez wątek ?

Posted

[quote name='tatankas']
[COLOR=red]
[/COLOR][SIZE=3][B][COLOR=red]Nadziana na druty...cudem uratowana...szuka teraz domu![/COLOR]

Jeśli szukasz czujnego i oddanego ci bezgranicznie psa - to Viki jest idealna dla Ciebie.
Należy do psów, które potrafią w całości oddać swoje serce ukochanej osobie.
Jeśli kogoś pokocha - pójdzie za nim w ogień i wodę, to dzielna suczka, z charakterem .
Wiki bardzo chciała by mieć swojego człowieka tylko dla siebie. Będzie go bronić z całych sił, będzie bronić ich wspólnego terytorium nie wpuszczając do niego intruzów.
Wspaniale dopilnuje domu z ogrodem.

Viki jest średniej wielkości, mocnej budowy, w dobrej kondycji, energiczna i wesoła pomimo swojej trudnej sytuacji.[/B] [B]

Bo historia Wiki jest bardzo smutna. Dokładnie nie znamy jej wieku ani przeszłości. Została znaleziona na terenie budowy we Wrocławiu - nadziana na drut zbrojeniowy. Nie wiadomo czy był to przypadek,czy ktoś zrobił to suczce specjalnie.[/B] [B]

Została cudem uratowana. Teraz jest całkowicie zdrowa, wysterylizowana,odrobaczona,zaszczepiona i gotowa do adopcji.[/B] [B]

Jest podopieczną Schroniska dla Zwierząt we Wrocławiu,obecnie przebywa w domu tymczasowym.[/B] [B]

Czy ktoś pokocha Wiki ?[/B] [B]
Istnieje możliwość pomocy w jej dowiezieniu.

Kontakt w sprawie adopcji:[/B] [B]
Patrycja 509277122
e-mail: [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL][/B]
[/SIZE]
[/QUOTE]

to tekst do ostatniego pakietu ogłoszeń

Posted

[quote name='sharka']understandme napisała:

"Vika to około 10 letnia sunia, która przeżyła w swoim życiu piekło. Zarówno fizyczne jak i psychiczne. Nadziała się na druty zbrojeniowe. Próbując się uwolnić Vika rozrywała swoje ciało, kawałek po kawałku, od brzucha aż po odbyt. Robotnicy znależli ją, a raczej coś co przypominało zmasakrowane zwłoki psa, które wciąż żyły. Po kilkutygodniowej rehabilitacji fizycznie doszła do siebie, mimo, że nikt nie wierzył w to, że przeżyje. Pozostała jeszcze jedna, ogromna rana... Rana psychiczna. Vika początkowo na kazdy dźwięk zamierała, czołgała się po ziemi, panicznie bała się wszystkiego. Trafiła do domu tymczasowego, gdzie powoli odzyskuje wiarę w siebie. Jednak nie może ona pozostać tam do końca swojego życia. Szuka domu bez dzieci i innych zwierząt. Już nie czołga się ze strachu, dzielnie broni swojego domu, w kontaktach z innymi psami jest nieufna, powolutku akceptuje ich obecność i towarzystwo. Za kotami nie przepada, goni je. Najlepiej by było gdyby trafiła do domu z ogrodem, gdyż nie jest gotowa na miejskie hałasy. Idealnym miejscem byłby dom u starszych, cierpliwych ludzi bez zwierząt i dzieci. Wydaje się, że znalezienie domu dla starszego psa po przejściach to niemożliwe, prawda? To zależy już tylko od Ciebie!
Viki jest odrobaczona, zaszczepiona i wysterylizowana."[/QUOTE]

barb jeśli wyróżniłabyś ogłoszenie na tablicty na dwa tygodnie to zwrócę pieniążki

Posted

[quote name='sharka']barb jeśli wyróżniłabyś ogłoszenie na tablicty na dwa tygodnie to zwrócę pieniążki[/QUOTE]
Dobrze ale poczekajmy z tym chwilę moze będą nowe zdjęcia.
Sunia ma plany odwiedzenia Wiki podczas weekendu. A ja Ci dziś wyslalam doplatę do kosztow przesylki z bazarku Emki.

Posted

Zamówiłam Viki pakiet ogłoszeń z nowym tekstem, zdjęć na razie nowym nie będzie, bo samochód się nam rozkraczył i nici z odwiedzin psiaków, kostki muszą zaczekać do następnego razu:(
Wczoraj miałam kolejny telefon w sprawie Viki, niestety znów szukano psa do pilnowania, mieszkającego w budzie, nieraz na łańcuchu:(