barb Posted May 24, 2012 Posted May 24, 2012 [quote name='sharka']bazarki mnie pochłonęły i czasu nie starczało, ale robię sobie przerwę w bazarowaniu :][/QUOTE] Ja powinnam zrobić przerwę od dogo ... Quote
sharka Posted May 24, 2012 Posted May 24, 2012 co Ty barb...! patrzcie jakiego fajnego kota znalazła jedna cioteczka [IMG]http://supergify.pl/images/stories/koty/kot__19_.gif[/IMG] Quote
barb Posted May 24, 2012 Posted May 24, 2012 [quote name='sharka']co Ty barb...! [/QUOTE] Powinnam, chociaz taką malutką;) [QUOTE] patrzcie jakiego fajnego kota znalazła jedna cioteczka [IMG]http://supergify.pl/images/stories/koty/kot__19_.gif[/IMG][/QUOTE] Czyżby Ewa ?;) Quote
Szira Posted May 25, 2012 Posted May 25, 2012 Widziałam w schronisku wywieszone bardzo fajne ogłoszenia Viki, Rufiego i Homera. Czy mogłabym dostać takie, np. mailem? U mojego weterynarza i w okolicy jeszcze ich nie ma, porozwieszam:))) Quote
sunia2000 Posted May 25, 2012 Author Posted May 25, 2012 [quote name='Szira']Widziałam w schronisku wywieszone bardzo fajne ogłoszenia Viki, Rufiego i Homera. Czy mogłabym dostać takie, np. mailem? U mojego weterynarza i w okolicy jeszcze ich nie ma, porozwieszam:)))[/QUOTE] Mówisz i masz:D Mail już wysłany:) Quote
barb Posted May 26, 2012 Posted May 26, 2012 [quote name='Szira']Widziałam w schronisku wywieszone bardzo fajne ogłoszenia Viki, Rufiego i Homera. Czy mogłabym dostać takie, np. mailem? U mojego weterynarza i w okolicy jeszcze ich nie ma, porozwieszam:)))[/QUOTE] Papierowe ogłoszenia sa często bardzo skuteczne. Sporo zwlaszcza starszych osób nie korzysta jeszcze z internetu. PS Diś odświeżona allegratka Wikuni. Quote
sunia2000 Posted May 27, 2012 Author Posted May 27, 2012 Zapraszam na kolejny bazarek dla Viki, tym razem wyłącznie kosmetyczny, czyli to co kobitki lubią najbardziej:) [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/227578-Kosmetyczny-dla-Viki-do-4-06-2012-do-godz-20-00?p=19150650#post19150650[/url] Quote
barb Posted May 28, 2012 Posted May 28, 2012 [quote name='sunia2000']Zapraszam na kolejny bazarek dla Viki, tym razem wyłącznie kosmetyczny, czyli to co kobitki lubią najbardziej:) [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/227578-Kosmetyczny-dla-Viki-do-4-06-2012-do-godz-20-00?p=19150650#post19150650[/URL][/QUOTE] Ale ruch na tym bazarze :lol: Quote
barb Posted May 29, 2012 Posted May 29, 2012 Czy numer konta do deklaracji Wiki jest nadal ten sam ? Mialam juz przesłać ale wolę sie upewnić, bo coś kiedyś pisalaś Suniu, o wydzielonym koncie Wiki...:lol: Quote
sunia2000 Posted May 29, 2012 Author Posted May 29, 2012 [quote name='barb']Czy numer konta do deklaracji Wiki jest nadal ten sam ? Mialam juz przesłać ale wolę sie upewnić, bo coś kiedyś pisalaś Suniu, o wydzielonym koncie Wiki...:lol:[/QUOTE] Nadal ten sam - stare konto zostawiłam specjalnie dla Viki, a osobiście korzystam z nowego:) Quote
barb Posted May 29, 2012 Posted May 29, 2012 [quote name='sunia2000']Nadal ten sam - stare konto zostawiłam specjalnie dla Viki, a osobiście korzystam z nowego:)[/QUOTE] Dzięki :lol: Quote
sunia2000 Posted June 1, 2012 Author Posted June 1, 2012 Wpłynęły deklaracje od cioteczki Mruczki i barb - dziekujemy:loveu::loveu::loveu: W 1 poście aktualne rozliczenie Vikusiowych finansów - na razie na minusie ale po rozliczeniu drugiego bazarku i reszty deklaracji na następny miesiąc wystarczy.... Quote
Kocurek Posted June 1, 2012 Posted June 1, 2012 Cioteczko ja wplacalam w maju....,a nie widze tego w majowym rozliczeniu...:)Zeby potem sie ciocie nie denerwowaly ,ze nie wplacilam:) Quote
sunia2000 Posted June 1, 2012 Author Posted June 1, 2012 [quote name='Kocurek']Cioteczko ja wplacalam w maju....,a nie widze tego w majowym rozliczeniu...:)Zeby potem sie ciocie nie denerwowaly ,ze nie wplacilam:)[/QUOTE] Tak, tak pamiętam, że w maju wpłacałaś:) Widocznie sierota ze mnie i zapomniałam wpisac - już zaznaczam:) Quote
sharka Posted June 1, 2012 Posted June 1, 2012 [quote name='sunia2000']Wpłynęły deklaracje od cioteczki Mruczki i barb - dziekujemy:loveu::loveu::loveu: W 1 poście aktualne rozliczenie Vikusiowych finansów - na razie na minusie ale po rozliczeniu drugiego bazarku i reszty deklaracji na następny miesiąc wystarczy....[/QUOTE] uff, dobrze że jakoś idzie do przodu :] Quote
barb Posted June 3, 2012 Posted June 3, 2012 [quote name='sharka']uff, dobrze że jakoś idzie do przodu :][/QUOTE] A na długim łikendzie Wiki ma mieć odwiedziny :lol: i dostanie w prezencie kostkę od Ilminy :lol: Może tym razem księżniczka da się trochę obfocić ? ;) Przydałyby się jakieś nowe zdjecia w ogłoszeniach.:lol: Quote
barb Posted June 5, 2012 Posted June 5, 2012 [quote name='sunia2000'] W 1 poście aktualne rozliczenie Vikusiowych finansów - na razie na minusie ale po rozliczeniu drugiego bazarku i reszty deklaracji na następny miesiąc wystarczy....[/QUOTE] Nadwyzki Ilminy nie ujęłaś w rozliczeniu bazarku dla Viki i Zahira ? Quote
sunia2000 Posted June 6, 2012 Author Posted June 6, 2012 Ujęłam, z tym że nadwyżka poszła na Viki bo na Zahira już wysłałam pieniądze - wszystko jest w rozliczeniu:) Quote
barb Posted June 8, 2012 Posted June 8, 2012 Przed chwilka odświeżylam Wikuni tablicę. W którym poście jest ten nowy tekst bo trzeba by ógo powstawiać w ogloszeniach a nie mam czasu przekopywać się przez wątek ? Quote
sharka Posted June 8, 2012 Posted June 8, 2012 [quote name='tatankas'] [COLOR=red] [/COLOR][SIZE=3][B][COLOR=red]Nadziana na druty...cudem uratowana...szuka teraz domu![/COLOR] Jeśli szukasz czujnego i oddanego ci bezgranicznie psa - to Viki jest idealna dla Ciebie. Należy do psów, które potrafią w całości oddać swoje serce ukochanej osobie. Jeśli kogoś pokocha - pójdzie za nim w ogień i wodę, to dzielna suczka, z charakterem . Wiki bardzo chciała by mieć swojego człowieka tylko dla siebie. Będzie go bronić z całych sił, będzie bronić ich wspólnego terytorium nie wpuszczając do niego intruzów. Wspaniale dopilnuje domu z ogrodem. Viki jest średniej wielkości, mocnej budowy, w dobrej kondycji, energiczna i wesoła pomimo swojej trudnej sytuacji.[/B] [B] Bo historia Wiki jest bardzo smutna. Dokładnie nie znamy jej wieku ani przeszłości. Została znaleziona na terenie budowy we Wrocławiu - nadziana na drut zbrojeniowy. Nie wiadomo czy był to przypadek,czy ktoś zrobił to suczce specjalnie.[/B] [B] Została cudem uratowana. Teraz jest całkowicie zdrowa, wysterylizowana,odrobaczona,zaszczepiona i gotowa do adopcji.[/B] [B] Jest podopieczną Schroniska dla Zwierząt we Wrocławiu,obecnie przebywa w domu tymczasowym.[/B] [B] Czy ktoś pokocha Wiki ?[/B] [B] Istnieje możliwość pomocy w jej dowiezieniu. Kontakt w sprawie adopcji:[/B] [B] Patrycja 509277122 e-mail: [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL][/B] [/SIZE] [/QUOTE] to tekst do ostatniego pakietu ogłoszeń Quote
sharka Posted June 8, 2012 Posted June 8, 2012 [quote name='sharka']understandme napisała: "Vika to około 10 letnia sunia, która przeżyła w swoim życiu piekło. Zarówno fizyczne jak i psychiczne. Nadziała się na druty zbrojeniowe. Próbując się uwolnić Vika rozrywała swoje ciało, kawałek po kawałku, od brzucha aż po odbyt. Robotnicy znależli ją, a raczej coś co przypominało zmasakrowane zwłoki psa, które wciąż żyły. Po kilkutygodniowej rehabilitacji fizycznie doszła do siebie, mimo, że nikt nie wierzył w to, że przeżyje. Pozostała jeszcze jedna, ogromna rana... Rana psychiczna. Vika początkowo na kazdy dźwięk zamierała, czołgała się po ziemi, panicznie bała się wszystkiego. Trafiła do domu tymczasowego, gdzie powoli odzyskuje wiarę w siebie. Jednak nie może ona pozostać tam do końca swojego życia. Szuka domu bez dzieci i innych zwierząt. Już nie czołga się ze strachu, dzielnie broni swojego domu, w kontaktach z innymi psami jest nieufna, powolutku akceptuje ich obecność i towarzystwo. Za kotami nie przepada, goni je. Najlepiej by było gdyby trafiła do domu z ogrodem, gdyż nie jest gotowa na miejskie hałasy. Idealnym miejscem byłby dom u starszych, cierpliwych ludzi bez zwierząt i dzieci. Wydaje się, że znalezienie domu dla starszego psa po przejściach to niemożliwe, prawda? To zależy już tylko od Ciebie! Viki jest odrobaczona, zaszczepiona i wysterylizowana."[/QUOTE] barb jeśli wyróżniłabyś ogłoszenie na tablicty na dwa tygodnie to zwrócę pieniążki Quote
barb Posted June 8, 2012 Posted June 8, 2012 [quote name='sharka']barb jeśli wyróżniłabyś ogłoszenie na tablicty na dwa tygodnie to zwrócę pieniążki[/QUOTE] Dobrze ale poczekajmy z tym chwilę moze będą nowe zdjęcia. Sunia ma plany odwiedzenia Wiki podczas weekendu. A ja Ci dziś wyslalam doplatę do kosztow przesylki z bazarku Emki. Quote
sunia2000 Posted June 9, 2012 Author Posted June 9, 2012 Zamówiłam Viki pakiet ogłoszeń z nowym tekstem, zdjęć na razie nowym nie będzie, bo samochód się nam rozkraczył i nici z odwiedzin psiaków, kostki muszą zaczekać do następnego razu:( Wczoraj miałam kolejny telefon w sprawie Viki, niestety znów szukano psa do pilnowania, mieszkającego w budzie, nieraz na łańcuchu:( Quote
Recommended Posts