Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wiki ma aktualnie 201 wejść na tablicę. Oglądalność wzrosla prawie dwukrotnie,
Trzymajcie Ciotki kciuki, żeby ktoś ją wypatrzył i (i zadzwonił) przed czwartym kwietnia.

Posted

[quote name='barb']Wiki ma aktualnie 201 wejść na tablicę. Oglądalność wzrosla prawie dwukrotnie,
Trzymajcie Ciotki kciuki, żeby ktoś ją wypatrzył i (i zadzwonił) przed czwartym kwietnia.[/QUOTE]
Dziś 3-ci, może do jutra otrzymam ten jedyny, wymarzony telefon:)

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='sunia2000']Dziś 3-ci, może do jutra otrzymam ten jedyny, wymarzony telefon:)[/QUOTE]
Tu też zniknęły posty ...
I rozliczenie Suni wcięło - wpis o zaplaconym hoteliku i stanie konta Wiki.

Posted

[quote name='karolciasz28']Wszędzie zniknęły, a administrator napisał, że nie da rady ich odzyskać...[/QUOTE]
W takim razie zaproszę jeszcze raz na bazarek [B]sharki[/B] dla Basta skoro poprzednie zaproszenie zniknęło ;
[B] ubrania męskie w duzych rozmiarach, damskie, rajstopy ciążowe, pieluszki na basen, puzzle

[/B][url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/225684-Odtworzony_Ubrania-duże-rozmiary_rajstopy-ciążowe_pieluszki-na-basen_dlaBasta_do15-04[/url]

Posted

[quote name='barb']W takim razie zaproszę jeszcze raz na bazarek [B]sharki[/B] dla Basta skoro poprzednie zaproszenie zniknęło ;
[B] ubrania męskie w duzych rozmiarach, damskie, rajstopy ciążowe, pieluszki na basen, puzzle

[/B][URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/225684-Odtworzony_Ubrania-duże-rozmiary_rajstopy-ciążowe_pieluszki-na-basen_dlaBasta_do15-04[/URL][/QUOTE]

Już tylko dwa dni do końca.

Posted

W końcu wróciłam do Vikuni po dłuższej nieobecności (wyjazd świąteczny, później brak netu:()
W 1 poście uzupełniłam rozliczenie, które ostatnio zniknęło-jakby się coś nie zgadzało to prosze krzyczeć:)
Oczywiście w sprawie Vikuni żadnych tel ani maili:( Jeśli teraz na wiosnę nic nie ruszy to już chyba nie ruszy. W przyszłym tyg mam kilka dni wolnego to chcę znów porozwieszać jej plakaty, może to coś da, chociaż w tamtym roku nic nie dało:(

Posted

Suniu, może jestem w blędzie ale czy ty nie liczysz deklaracji podwójnie ?
Ja zaplacilam swoja deklarację za kwiecień wcześniej a Ty ją wykazałaś w kwietniu. Wydaje mi sie, że tak samo Sharka i MagdaH. Co do innych Cioteczek nie pamiętam.
Jeśli sie mylę to mnie popraw.

No i co z Cioteczką Karoliną ? Nie dotarła od niej żadna wplata?

Posted

Chyba nie liczę podwójnie bo mam już osobno konto w banku przeznaczone tylko na Viki i wszystko mi się zgadza:) Chyba wiem o co Ci chodzi, np sharka wpłaciła za 4 miesiące z góry ale ja nie liczyłam tego jako 80zł w jednym miesiącu tylko rozdzieliłam to po 20zł na każdy miesiąc, tak że doliczam jej deklaracje w każdym miesiącu osobno, podobnie twoją deklaracje i Magdy H.
A od cioteczki karoliny nie dostałam żadnych pieniędzy:(

Posted

[quote name='sunia2000']Chyba nie liczę podwójnie bo mam już osobno konto w banku przeznaczone tylko na Viki i wszystko mi się zgadza:) Chyba wiem o co Ci chodzi, np sharka wpłaciła za 4 miesiące z góry ale ja nie liczyłam tego jako 80zł w jednym miesiącu tylko rozdzieliłam to po 20zł na każdy miesiąc, tak że doliczam jej deklaracje w każdym miesiącu osobno, podobnie twoją deklaracje i Magdy H. [/QUOTE]
Rozumiem. Jesli Tobie wszystko sie zgadza to w porządku :lol:

[QUOTE] A od cioteczki karoliny nie dostałam żadnych pieniędzy:([/QUOTE]
Proponuję napisać grzeczne PW, że nie dotarla żadna wpłata. Nie ma w tym nic niewlaściwego. Ludzie mogą sie gubić w deklaracjach - jesli mają ich więcej. Jesteśmy z [B]sharka[/B] na wątku Warki i tam skarbniczka pisala, że wysyla przypomnienia przy braku przez trzy m-ce deklaracji.
Gdyby mnie sie kiedyś zdarzyło zapomnieć o Wiki to bardzo proszę o przypomnienie i to najdalej po miesiącu.

Posted

wpłaciłam stałą za 3 miesiące: II, III, IV, wcześniej były jednorazowe wpłaty :) pod koniec miesiąca przeleję za V :] i w razie czego też proszę o przypomnienie zalegania z deklaracja, najlepiej już po miesiącu :)

Posted

[quote name='sunia2000']
Oczywiście w sprawie Vikuni żadnych tel ani maili:( Jeśli teraz na wiosnę nic nie ruszy to już chyba nie ruszy. W przyszłym tyg mam kilka dni wolnego to chcę znów porozwieszać jej plakaty, może to coś da, chociaż w tamtym roku nic nie dało:([/QUOTE]
Może przekierować Ci na mail wiadomość z Tablicy Wiki umozliwiającą zarzadzanie jej ogloszeniem. Tam jest taka opcja, że mozna wydrukować je jako ulotkę ?

Posted

[quote name='sunia2000']A ja na tablicy, słoniu i gumtree wrocławskim...[/QUOTE]
Z ogłoszenia na tablicy mozesz wydrukować ulotkę Wiki :lol:

Posted

[quote name='barb']Przedłużylam ogloszenie Wiki na Jaroslawiaku. Który to juz raz ?[/QUOTE]

Oj ja na niektórych stronach przedłużam już od roku i nic:( Podajcie numery do lotka, niech w końcu trafie tą "6" i wezmę ją do siebie:)
Dotarła comiesięczna wpłata od cioteczki Mruczki - dziękujemy:loveu:

Posted (edited)

[quote name='sunia2000']Oj ja na niektórych stronach przedłużam już od roku i nic:( Podajcie numery do lotka, niech w końcu trafie tą "6" i wezmę ją do siebie:)[/QUOTE]
Hehe, zaczelam pisać, że gdybym trafila "6" to sama wzięlabym Wiki ale przypomnialam sobie, że ona jest niestety kocim killerem...

Korzystając z uzyskanego kiedyś pozwolenia załozycielki watku zapraszam na bazarek Cioteczki sharki na Basta po amputacji członka.
[url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/226346-Bazarek-domowo-książkowo-płytowy_na-Baścisko_do-07-05[/url]
Są książki, płyty, pieluszki na basen, torebeczki dla malej laleczki i kilka rożnych drobiazgow.

Edited by barb