Jump to content
Dogomania

Diana-jej Pani zmarła, teraz Ona umiera w schronisku Wrocław, Już w nowym domu

Recommended Posts

• Replies 516
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jeśli nie uda się z tymczasem, to może złóżmy się na hotelik. Kilka osób zadeklarowało pomoc finansową, ja też się dołożę. Niestety nie wiem nic o dobrym hoteliku w naszych okolicach.
Koniecznie w temacie wątku wpis że szukamy tymczasu względnie zbieramy fundusze na hotelik.

Posted

Schronisko powinno mieć wiadomości na temat hotelików.
Ja się dokłądam na 100% - założymy skarpetę na AFN-ie :multi:
Działajmy działajmy, ona jest taka biedna :placz:

Posted

[SIZE=3]Diana[/SIZE] - tak się nazywa co druga bura suka na wsi.:cool1:

[SIZE=3]Diana[/SIZE] - to też w końcu imię księżnej ludzkich serc.:loveu:

[B][SIZE=3]Diana[/SIZE] - to 6 letnia sunia o pospolitej urodzie i wspaniałym sercu.:roll: :roll: [/B]

[B]Prosi o domek!!! - chociaż tymczasowy:modla: :modla: :modla: :modla: :modla: [/B]

[B]Bez naszej pomocy umrze samiuteńka w schronie.:-( :-( :-( [/B]

Posted

Ja deklaruję się z pomocą typu dokarmianie. Ulv. Ciebie też widziałam na liście DT, ale pomyslałam że juz masz tyle na głowie...........nie odważyłam się napisać maila.

Posted

To by nie był domek u mnie, tylko u koleżanki... pod moja kontrolą:diabloti: i dlatego pytam o dzieci. U mnie to już jest przepsienie i w dodatku Mila ma dziś operację, więc już żadnego piesa nie wcisnę.... Nie wiem,czy TZ aldony sie zgodzi, więc nie moge obiecać nic na pewno, ale wiercę im dziurę w brzuchu jak sie da:diabloti:

Posted

[quote name='Beata J.']Jeśli nie uda się z tymczasem, to może złóżmy się na hotelik. Kilka osób zadeklarowało pomoc finansową, ja też się dołożę. Niestety nie wiem nic o dobrym hoteliku w naszych okolicach.
Koniecznie w temacie wątku wpis że szukamy tymczasu względnie zbieramy fundusze na hotelik.[/quote]
W okolicach kątów wrocławskich jest hotelik - Kasia-Klusia tam była, wszystko było okey.

Posted

[quote name='Negri']Jutro robię fotki :p Więc będzie potrzebna pomoc wieczorem w włożeniu ich na dodo:oops: Mam nadzieję że ktoś mi pomoże;)[/quote]

Ja pomogę, w zamian za zdjęcia ABS :P Jest trochę przerażający, ale jaki kochany :lol:

Posted

Tak poza tym to Diana urzekła dzisiaj moją siostrę - jak jej opowiedziałam o suńce, to się rozpłakała i pytała jak jej można pomóc.. a moja siostra dosyć 'twarda' na 'takie rzeczy'...