Seaside Posted October 13, 2006 Posted October 13, 2006 Kurcze Zuzia ma teraz urwanie głowy dzisiaj będzie miała prawie zdychającą bidę ze schroniska z Jeleniej :( Oby Zalewscy :( Quote
Beata J. Posted October 13, 2006 Posted October 13, 2006 Jeśli nie uda się z tymczasem, to może złóżmy się na hotelik. Kilka osób zadeklarowało pomoc finansową, ja też się dołożę. Niestety nie wiem nic o dobrym hoteliku w naszych okolicach. Koniecznie w temacie wątku wpis że szukamy tymczasu względnie zbieramy fundusze na hotelik. Quote
Seaside Posted October 13, 2006 Posted October 13, 2006 Schronisko powinno mieć wiadomości na temat hotelików. Ja się dokłądam na 100% - założymy skarpetę na AFN-ie :multi: Działajmy działajmy, ona jest taka biedna :placz: Quote
lewkonia Posted October 13, 2006 Posted October 13, 2006 Załóżmy Dianie skarpetę na AFN - każdy coś dorzuci, bo nam sunieczka odejdzie....aż nie chcę mówić gdzie.:shake: Koniecznie trzeba ją zabrać ze schronu! Quote
lewkonia Posted October 13, 2006 Posted October 13, 2006 [SIZE=3]Diana[/SIZE] - tak się nazywa co druga bura suka na wsi.:cool1: [SIZE=3]Diana[/SIZE] - to też w końcu imię księżnej ludzkich serc.:loveu: [B][SIZE=3]Diana[/SIZE] - to 6 letnia sunia o pospolitej urodzie i wspaniałym sercu.:roll: :roll: [/B] [B]Prosi o domek!!! - chociaż tymczasowy:modla: :modla: :modla: :modla: :modla: [/B] [B]Bez naszej pomocy umrze samiuteńka w schronie.:-( :-( :-( [/B] Quote
ulvhedinn Posted October 13, 2006 Posted October 13, 2006 Czy gdyby sie znalazł domek tymczasowy mozna by liczyć na jakąś pomoc żywieniową? I jak Dianka odnosi się do dzieci? Na razie nic nie mogę obiecać, ale... Quote
Beata J. Posted October 13, 2006 Posted October 13, 2006 Ja deklaruję się z pomocą typu dokarmianie. Ulv. Ciebie też widziałam na liście DT, ale pomyslałam że juz masz tyle na głowie...........nie odważyłam się napisać maila. Quote
ulvhedinn Posted October 13, 2006 Posted October 13, 2006 To by nie był domek u mnie, tylko u koleżanki... pod moja kontrolą:diabloti: i dlatego pytam o dzieci. U mnie to już jest przepsienie i w dodatku Mila ma dziś operację, więc już żadnego piesa nie wcisnę.... Nie wiem,czy TZ aldony sie zgodzi, więc nie moge obiecać nic na pewno, ale wiercę im dziurę w brzuchu jak sie da:diabloti: Quote
Beata J. Posted October 13, 2006 Posted October 13, 2006 No to czekamy cierpliwie na efekty odwiertu w brzuchach Aldony i jej TZ:evil_lol: Quote
Seaside Posted October 13, 2006 Posted October 13, 2006 :mdleje: :mdleje: :mdleje: Ulv - my Cię kiedyś ozłocimy :loveu: Ciumaj Milę dziś od nas!!! Quote
Korenia Posted October 13, 2006 Posted October 13, 2006 [quote name='Beata J.']Jeśli nie uda się z tymczasem, to może złóżmy się na hotelik. Kilka osób zadeklarowało pomoc finansową, ja też się dołożę. Niestety nie wiem nic o dobrym hoteliku w naszych okolicach. Koniecznie w temacie wątku wpis że szukamy tymczasu względnie zbieramy fundusze na hotelik.[/quote] W okolicach kątów wrocławskich jest hotelik - Kasia-Klusia tam była, wszystko było okey. Quote
lewkonia Posted October 13, 2006 Posted October 13, 2006 Kochani jesteście! :loveu: Ja od zawsze bardzo lubię Wrocław:loveu: i wrocławian:loveu: . Teraz mam ku temu jeszcze jeden baardzo ważny powód. Quote
lewkonia Posted October 13, 2006 Posted October 13, 2006 [SIZE=4]Diana[/SIZE] - wrocławska sierotka - szuka domku! Quote
Negri Posted October 13, 2006 Posted October 13, 2006 Jutro robię fotki :p Więc będzie potrzebna pomoc wieczorem w włożeniu ich na dodo:oops: Mam nadzieję że ktoś mi pomoże;) Quote
szmaja Posted October 13, 2006 Posted October 13, 2006 [quote name='Negri']Jutro robię fotki :p Więc będzie potrzebna pomoc wieczorem w włożeniu ich na dodo:oops: Mam nadzieję że ktoś mi pomoże;)[/quote] Ja pomogę, w zamian za zdjęcia ABS :P Jest trochę przerażający, ale jaki kochany :lol: Quote
Korenia Posted October 13, 2006 Posted October 13, 2006 Jak by wypaliło z tym domkiem tymczasowym, to ja mogę dać 1,5 kg karmy - ale niestety pedigree... 1kg junior i 0,5 kg adult mini :oops: Ale zawsze coś.. Quote
Bella11 Posted October 13, 2006 Author Posted October 13, 2006 Ja również deklaruję pomoc finansową w żywieniu lub jakichkolwiek kosztach związanych z Dianą Quote
Korenia Posted October 13, 2006 Posted October 13, 2006 Tak poza tym to Diana urzekła dzisiaj moją siostrę - jak jej opowiedziałam o suńce, to się rozpłakała i pytała jak jej można pomóc.. a moja siostra dosyć 'twarda' na 'takie rzeczy'... Quote
Negri Posted October 14, 2006 Posted October 14, 2006 Oki mam zdjęcia Diany i ABS-a, który dostał dzisiaj piękne imię - Kwazimodo :evil_lol: spróbuję je wkleić sama, ale nie wiem czy mi wyjdzie:-( Quote
Bella11 Posted October 14, 2006 Author Posted October 14, 2006 Diana była we wczorajszym Słowie i jak narazie brak zainteresowania tą biedną dziewczynką :shake: . Czekamy na nowe fotki Quote
szmaja Posted October 14, 2006 Posted October 14, 2006 [quote name='Negri']oj znowu nie mogę :placz::placz::placz:[/quote] dawaj na maila, ja wstawię :) Quote
Recommended Posts