Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='kamila-dog']No ja splukana to jestem zawsze,nie wazne czy swieta czy cos innego :eviltong:[/quote]

hehehehehe nie no ja jeszcze tak spłukana to nie ejstem, ale jeszcze troche se tak porządzę to na pewno do Ciebie dołącze :)

Posted

[quote name='kamila-dog']No doladnie,ja po 3 dniach wolnego ktore mialam w swieta bylam bardziej zmeczona niz po pracy :evil_lol: Zmeczona nic nie robieniem normalnie :evil_lol:[/quote]

ojej jak ja już chcialabym pracowac... zrobiłabym wszystko...:roll: :roll:

Posted

[quote name='Samturia']ja nie chce do budy, buda jest FE[/quote]

Popieram :eviltong:

[quote name='Cerber']hehehehehe nie no ja jeszcze tak spłukana to nie ejstem, ale jeszcze troche se tak porządzę to na pewno do Ciebie dołącze :)[/quote]

Ale nagorsze w tym jest to ze ja sobie nic nie kupuje a pieniedzy nie mam :oops: Same sie rozchodza :roll:

[quote name='Cerber']ojej jak ja już chcialabym pracowac... zrobiłabym wszystko...:roll: :roll:[/quote]

Ja tez tak mowilam i wiekszosc doroslych mi wtedy staralo sie wmowic ze tylko tak mi sie zdaje,ze jak zaczne pracowac to bede tesknic za szkola :lol: I wcale tak nie jest :shake: Ale moze to zasluga tego ze mam fajna prace ;) i poki co jestem z niej bardzo zadowolona :evil_lol:

Posted

uuuu to nie u mnie to ja niestety wydaje na cos wiecej niz tylko na rachunki... zawsze cos a to sobie dorozej kupie a to Cerberowi do jedzenia i tez tak sie pieniadzy rozchodza...

Posted

[quote name='Cerber']Witam Cie Kamilko :)[/quote]

Witam :p Przed sekundka bylam u ciebie ale nie mialam czasu nic napisac bo zaraz spadam na spacerek :oops:

[quote name='furciaczek']dziendoberek kamilko:) jak tam ida przygotowania do sylwestrowej zabawy:cool3:[/quote]

No ja juz caly dom posprzatalam prawie,teraz chwilke na dogo,potem ide z Lalunia,na 16 na zakupy a na 17 ide z Lala do pracy na szklaneczke szampana z szefem i reszta ekipy :p
Potem przychodzimy do nas i sie zacznie :evil_lol:

Posted

[quote name='Polna'][IMG]http://img519.imageshack.us/img519/9881/jpgkj6.jpg[/IMG]

srednio wyszło :oops:[/quote]

Wyszlo super ale jak bedziesz jeszcze miala natchnienie i czas to wiesz...Mnie zawsze malo :eviltong:

[quote name='Tina.Sara']cześć :*

poważnie :P[/quote]

No wiec to jest spam jak wklejasz wszedzie te same kartki ;) I za to mozna latwo dostac bana ...
[SIZE=1]To nic ze ja wlasnie robie to samo[/SIZE] :eviltong:

Posted

[quote name='kamila-dog']No wiec to jest spam jak wklejasz wszedzie te same kartki ;) I za to mozna latwo dostac bana ...
[SIZE=1]To nic ze ja wlasnie robie to samo[/SIZE] :eviltong:[/quote]

No a kto tego nie robi:eviltong:

Guest Kamcia_14
Posted

[B][I][COLOR="DarkOliveGreen"]

Kamilo jesteś w Londynie ?

PS. Życzenia noworoczne składam ;).

Niech ta Gwiazdka Betlejemska,
która wschodzi tuż po zmroku,
da Wam szczęście i pomyślność,
w nadchodzącym Nowym Roku.[/COLOR][/I][/B]

Posted

[quote name='Tina.Sara']strzelają już u Was? :cool3:[/quote]

No wlasnie nie :eviltong: Ja nic nie slysze :cool1:

[quote name='Cerber']nawzajem Kamilo...

[IMG]http://img187.imageshack.us/img187/5522/cerlw8.jpg[/IMG][/quote]

Dziekuje kochana :p

[quote name='constancja'][B]Kamilko,[/B]
[B]wpadłam tylko życzyć wspaniałej zabawy i wszystkiego naj... w Nowym Roku.[/B][/quote]

Bardzo dziekuje :p

[quote name='Kamcia_14']

[I][B][COLOR=darkolivegreen]Kamilo jesteś w Londynie ? [/COLOR][/B][/I]

[I][B][COLOR=darkolivegreen]PS. Życzenia noworoczne składam ;). [/COLOR][/B][/I]

[I][B][COLOR=darkolivegreen]Niech ta Gwiazdka Betlejemska,[/COLOR][/B][/I]
[I][B][COLOR=darkolivegreen]która wschodzi tuż po zmroku,[/COLOR][/B][/I]
[I][B][COLOR=darkolivegreen]da Wam szczęście i pomyślność,[/COLOR][/B][/I]
[I][B][COLOR=darkolivegreen]w nadchodzącym Nowym Roku.[/COLOR][/B][/I][/quote]

Dzieki :p
U mnie juz imprezka :evil_lol:

Posted

[CENTER][B][COLOR=red]Kamila życze Ci udanego sylwestra:cool3: :multi:[/COLOR][/B]
[URL="http://wilstar.com/holidays/index.html"][IMG]http://wilstar.com/images/tinybottle.gif[/IMG][/URL][/CENTER]