Jump to content
Dogomania

Lolek, Bobi, Malwina i Jessi zgraja diablow ;) od najmniejszego do najwiekszego :*

Recommended Posts

Posted

[quote name='deer_1987']Szkoda ze plany weekendowe popsute ale praca = pieniadze a to zawsze milo :razz:[/QUOTE]

no prawda ale wiekszosc co bym mogla zrobic to raczej jest w weedend a ja wtedy w pracy praktycznie, no a w tygodniu to jak mnie wolne wypadnie jakis dzien to i tak M siedzi w pracy, a oboje mamy ciezko z dostaniem urlopu wiec to nawet w gre nie wchodzi a tym bardziej z mojej str.... juz nie pamietam kiedy mialalm weekend wolny(dokladniej to we wrzesniu jak na wczasach bylismy)

[quote name='Pegaza']A ja mam nawet pelny luz taki niespodziewany T mnie na obiad zaprosila hehe
i przedemną prawie 2 tygodnie urlopu:multi:[/QUOTE]

ha ha to regeneracja bedzie w pelni ;)
ja mam poniedzialki wolne, a czasem wtorki i srody ale to zalezy jak wypadnie.
wiec jeszcze dzis , a juto laba:)

• Replies 4.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='ania90']no prawda ale wiekszosc co bym mogla zrobic to raczej jest w weedend a ja wtedy w pracy praktycznie, no a w tygodniu to jak mnie wolne wypadnie jakis dzien to i tak M siedzi w pracy, a oboje mamy ciezko z dostaniem urlopu wiec to nawet w gre nie wchodzi a tym bardziej z mojej str.... juz nie pamietam kiedy mialalm weekend wolny(dokladniej to we wrzesniu jak na wczasach bylismy)
[/QUOTE]
Znam to, samo zycie, dlatego sie ciesze ze po 7 latach w zeszlym roku wreszcie dostalismy urlop i moglismy wyjechac :)

Posted

[quote name='polok07111991']To gdzie ty pracujesz ze az tyle musialas czekac na urlop :D[/QUOTE]
Teraz nie pracuje, ale wczesniej jak pracowalam to trzeba bylo pracowac w wakacje zeby miec na rachunki jak sie nie ma csn w wakacje, dlatego nie bylo urlopu tylko praca po 8-10h cale wakacje dzien w dzien

Posted

[quote name='deer_1987']Teraz nie pracuje, ale wczesniej jak pracowalam to trzeba bylo pracowac w wakacje zeby miec na rachunki jak sie nie ma csn w wakacje, dlatego nie bylo urlopu tylko praca po 8-10h cale wakacje dzien w dzien[/QUOTE]

csn?
nie rozumiem albo juz moj mozg nie umie pojac po calym dniu:roll::shake:

Posted

[quote name='ania90']csn?
nie rozumiem albo juz moj mozg nie umie pojac po calym dniu:roll::shake:[/QUOTE]
Ty tego nie zrozumiesz bo to taka instytuacja szwedzka co wyplaca pieniadze - co sie naleza jak sie studiuje i co mozna od nich pozyczyc :)

Posted

[quote name='deer_1987']Teraz nie pracuje, ale wczesniej jak pracowalam to trzeba bylo pracowac w wakacje zeby miec na rachunki jak sie nie ma csn w wakacje, dlatego nie bylo urlopu tylko praca po 8-10h cale wakacje dzien w dzien[/QUOTE]
Aha , no ja tez niestety csn nie mam w wakacje :( ale staram sie odlozyc troche kaski z tych co dostaje co miesiac (2700) i czasami miesiac przed wakacjami zarabiam sobie jezdzac z tata :D no ale oczywiscie wakacje spedzam w polsce i cala kasa tam idzie zamiast jechac gdzies dalej :P chociaz powiem do zakopanego moge jezdzic co roku :D

Posted

[quote name='polok07111991']Aha , no ja tez niestety csn nie mam w wakacje :( ale staram sie odlozyc troche kaski z tych co dostaje co miesiac (2700) i czasami miesiac przed wakacjami zarabiam sobie jezdzac z tata :D no ale oczywiscie wakacje spedzam w polsce i cala kasa tam idzie zamiast jechac gdzies dalej :P chociaz powiem do zakopanego moge jezdzic co roku :D[/QUOTE]
Pewnie mieszkasz z rodzicami? to wtedy duzo latwiej my od dawna na swoim :diabloti: takie 2700 to nawet na czynsz by nie starczylo :diabloti:

[quote name='ania90']Marta dzieki za doinformowanie:)[/QUOTE]
Nie ma sprawy :)

Posted

[U][COLOR=purple][B]prosimy ...[/B][/COLOR][/U]

[quote name='Alicja'][B]BARDZO PROSIMY O GŁOSY NA KLEMBÓW[/B]

[URL]http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?f=18&t=14699[/URL]

[COLOR=red][U][B]na forum krakvetu trzeba napisać 1 chociaż post by głos był ważny [/B][/U][/COLOR][/QUOTE]

Posted

przepraszam za spam ......

[B]BARDZO PROSIMY O GŁOSY NA KLEMBÓW[/B]

[URL]http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?f=18&t=14699[/URL]

[COLOR=red][U][B]na forum krakvetu trzeba napisać 1 chociaż post by głos był ważny [/B][/U][/COLOR]

Posted

[quote name='deer_1987']Pewnie mieszkasz z rodzicami? to wtedy duzo latwiej my od dawna na swoim :diabloti: takie 2700 to nawet na czynsz by nie starczylo :diabloti:[/QUOTE]
no mieszkam mieszkam narazie się edykuje i nie pracuje więc muszę z nimi mieszkać nie mam wyboru:D

Posted

[quote name='ania90']jak chcesz to moge Ci ich spakowac i wyslac:evil_lol::evil_lol::evil_lol: ale z gory mowie ze max po jednym dniu mi ich poslesz spowrotem:diabloti:[/QUOTE]

A ja myślę, ża max. 1 dzień i prosiłabyś, żeby odesłała Ci je spowrotem, bo byś za nimi tęskniła :eviltong:

Posted

[quote name='magdabroy']A ja myślę, ża max. 1 dzień i prosiłabyś, żeby odesłała Ci je spowrotem, bo byś za nimi tęskniła :eviltong:[/QUOTE]
Odeslal ja facet :D E tam nie odeslalbym , jak by sie Dino cieszyl to i ja bym sie cieszyl

Posted

[quote name='magdabroy']A ja myślę, ża max. 1 dzień i prosiłabyś, żeby odesłała Ci je spowrotem, bo byś za nimi tęskniła :eviltong:[/QUOTE]

szczerze to ciezko by mi bylo gdybym przyszla do domu a tu cisza, brak szczekania, szalenstwa, piszczenia, porozrzucanych zabawek po calym domu itp;)

Posted

[quote name='polok07111991']Odeslal ja facet :D E tam nie odeslalbym , jak by sie Dino cieszyl to i ja bym sie cieszyl[/QUOTE]

tylko pamietaj ze chlopaki zawsze wszedzie razem chodza, jedza, kapia sie, spia, itp wiec jak by Ci zrobili glupawki na spacerze to bys mogl miec kosci polamane na poczatku az bys sie nauczyl szybko smycze przekladac z reki do reki. Obaj uparci sa jak osly aha i jak tylko znajda na swojej wysokosci skarpetki to juz z gory uprzedzam ze mozesz ich szukac :D
hmmm no oprocz tego jak zaczna szalenstwa to wszystko w powietrzu lata:eviltong:

Posted

[quote name='magdabroy']A właśnie Aniu, kupiłaś im ten dwujnik, żeby prowadzać ich na jednej smyczy?[/QUOTE]

jeszcze nie, a powiem CI tak: chlopaki nauczyly sie chodzic ladnie obok siebie, i jakos zapomnialam o tym:oops: az wstyd sie przyznac...

Posted

[quote name='ania90']jeszcze nie, a powiem CI tak: chlopaki nauczyly sie chodzic ladnie obok siebie, i jakos zapomnialam o tym:oops:[/QUOTE]

To dobrze :) Choć z drugiej strony, czasem przedaje się mieć jedną rękę wolną i wtedy taki dwujnik jest jak znalazł :)

Posted

[quote name='magdabroy']To dobrze :) Choć z drugiej strony, czasem przedaje się mieć jedną rękę wolną i wtedy taki dwujnik jest jak znalazł :)[/QUOTE]

dlatego trzymam dwie smycze w jednej rece, a druga mam wolna;)