Jump to content
Dogomania

Lolek, Bobi, Malwina i Jessi zgraja diablow ;) od najmniejszego do najwiekszego :*

Recommended Posts

• Replies 4.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Alicja']nie chciały do wody:lol:

Głosowali już ?? jesli nie to proszę na Białą Podlaską
http://www.dogomania.pl/forum/threads/232080-KrakVet-wybieramy-kandydata-na-wrzesień!/page10#post19676396

juz zaglosowane :)
do morza chcieli i sie kapali prawie dziennie no oprocz dni kiedy byl silny wiatr i zimno bo wtedy sami nie chcieli wejsc a tak to co dziennie w morzu plywali ale zdjec nie mam bo jak szlismy na plaze to aparatu ani tel nie bralismy bo byla obawa ze moga sobie po plywac ..... chlopakom tak plaza sie spodobala ze kazdy spacer jest w kierunku plazy:evil_lol:

Posted

[quote name='ania90']juz zaglosowane :)
do morza chcieli i sie kapali prawie dziennie no oprocz dni kiedy byl silny wiatr i zimno bo wtedy sami nie chcieli wejsc a tak to co dziennie w morzu plywali ale zdjec nie mam bo jak szlismy na plaze to aparatu ani tel nie bralismy bo byla obawa ze moga sobie po plywac ..... chlopakom tak plaza sie spodobala ze kazdy spacer jest w kierunku plazy:evil_lol:[/QUOTE]

dzięki

Fajnie że dzieciaki się pokąpały :)

Posted

No to masz kolejnego psa do stada :loveu:

hmm no to jakbym ja z tej mojej trójki zrobiła taka czwóreczkę to już wywalą mnie z domu, czy jednak jeszcze poczekają :hmmmm::hmmmm::hmmmm:
ehh jednak mnie wywalą :obrazic::obrazic:

widzę, że też szalejecie nad morzem :loveu: i ile i jakich pięknych zdjęć tu widzę :loveu:
A Malwinka też jechała nad morze?

szelki te pierwsze są lepsze, a najlepsze to chyba sleedy czy jakoś tak...

https://lh5.googleusercontent.com/-K4BRBnd2Vqw/UFOHIHCl5zI/AAAAAAAABso/u2SPhSxcZvM/s640/DSC05058 (Kopiowanie).JPG ale to to małe :mdleje: i Yorkuś sie chyba poirytował :lol:

Posted

[quote name='kalyna']No to masz kolejnego psa do stada :loveu:

hmm no to jakbym ja z tej mojej trójki zrobiła taka czwóreczkę to już wywalą mnie z domu, czy jednak jeszcze poczekają :hmmmm::hmmmm::hmmmm:
ehh jednak mnie wywalą :obrazic::obrazic:

widzę, że też szalejecie nad morzem :loveu: i ile i jakich pięknych zdjęć tu widzę :loveu:
A Malwinka też jechała nad morze?

szelki te pierwsze są lepsze, a najlepsze to chyba sleedy czy jakoś tak...

https://lh5.googleusercontent.com/-K4BRBnd2Vqw/UFOHIHCl5zI/AAAAAAAABso/u2SPhSxcZvM/s640/DSC05058 (Kopiowanie).JPG ale to to małe :mdleje: i Yorkuś sie chyba poirytował :lol:

dziewczynki byly w domu a chlopcy nad morzem ;)