Jump to content
Dogomania

Lolek, Bobi, Malwina i Jessi zgraja diablow ;) od najmniejszego do najwiekszego :*

Recommended Posts

• Replies 4.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

magdabroy napisał(a):
Koteczek :loveu::multi:

Jessi pewnie szczęśliwa jak widzi śnieg ;)

Szczesliwa i to jak :)
Jak tylko zobaczyla snieg to zaraz sie w nim tarzala, bawic sie chciala, latala jak wariatka.
Nawet jak snieg sypal to sie polozyla na srodku placu i tak spala/lezala po 30min nie szlo jej znalesc bo ja widac nie bylo:evil_lol: zamiast isc do garazu tak jak se wchodzi jak deszcz pada to ona nie, na srodek placu i czekala az ja snieg zasypal:diabloti:
Jessi to jest zywy balwan :diabloti::evil_lol::eviltong:
Chcialam jej zrobic zdjecie jak spi na sniegu albo jak jest zasypana sniegiem ale co otworzylam drzwi na dwor to ona zaraz wstawala...

Posted

znam ten bol poniewaz sama przez caly pazdziernik to w domu tylko spalam, w pracy taki sajgon ze masakra :-(
dopiero od pon do czw (tzn do jutra mam wolne 4dni)wiec staram sie nadrabiac straty i fotek troche powrzucac:roll:

Posted

[quote name='dOgLoV']Ile tu zdjęć :crazyeye::loveu::loveu::loveu::loveu:

https://lh5.googleusercontent.com/-fkTObLw2zJc/UI-RwwzKPgI/AAAAAAAACVI/d2ET_ibX3Jk/s640/DSC05363.jak-zmniejszyc-fotke_pl.jpeg a ta pieknosc to MC czy Norweski leśny ?? :loveu:

to jest Norweski lesny ;)

[quote name='unikatowydiament']tulaski dla zwierzaków,łapka od Księciunia:) :)

dziekujemy i dla Oscarka rowniez lapke slemy :)