Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 751
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Kenny']nikt się nie odzywał ???[/QUOTE]

najwyższa pora na domek dla Irvinka mam nadzieję, że telefon się rozdzwoni !!!!!

Posted

[quote name='Trisza']I cisza,,,Siedzi sam,,,,:((.Irminka juz w domku, Homerek biega szczęśliwy u Czarodziejki..A Biszkopcika nikt nie chce,.,,,,,,[/QUOTE]

Może chłopak musi jeszcze poczekać na swojego ludzia :(

• 2 weeks later...
Posted

Cioteczki wykupiłyście mu pakiecik ogłoszeniowy ??? allegro wyróżnione też by sie przydało :(. Z tego co pamiętam catangel robi 150 ogłoszeń chyba za 15zł, ale nie jestem pewna co do ceny :(

Posted

[quote name='Kenny']ja nigdzie jego ogłoszeń nie mogę znaleźć ...[/QUOTE]

Z tego co wiem to ogłoszenia były robione, tylko nie były wstawiane na wątek. Sporo psów jest wyadoptowanych przez allegro wyróżnione, dlatego się o to pytałam.

Posted

[quote name='kubuśpuchatek']Może trisza poda linki do ogłoszeń, chyba że wszyscy o tym biedaku zapomnieli.
Czy był ktoś ostatnio w Przebieczanach i widział Biszkopta?[/QUOTE]

Ciotki o nim na pewno nie zapomniały. Pewnie mają dużo pracy.

Posted

cioteczki proszę zajrzyjcie
[url]http://www.dogomania.pl/threads/213272-Pi%C4%99kny-ON-Madox-znaleziony-na-trasie-szybkiego-ruchu.Czeka-na-operacje!-Amputacja[/url]

Posted

[quote name='Trisza']Nie zapomniały i mają pełne ręce roboty.Biszkopcik miał robione ogłoszenia przez dziewczyny.Jeżeli za 15 zł 100 ogłoszeń to ja zapłacę[/QUOTE]

Tak jak myślałam Ciotki mają pełne ręce roboty z piesiami. Trisza wyślę pw i się dowiem ile ogłoszeń za ile dam znać. Przy okazji chciałabym zaprosić na bazarek z różnościami, pieniążki będą przeznaczone na hotelik dla dwóch szczeniorek:
[url]http://www.dogomania.pl/threads/213319-50-różności-na-psie-siostrzyczki-Pixie-i-Dixie-do-10.09?p=17492679&posted=1#post17492679[/url]