sylwija Posted April 6, 2011 Author Posted April 6, 2011 chyba bardzo dobrze Saymon trafił - bardzo do siebie pasują z Panią :) wyśle pw do Piromanki, chyba jeszcze 200 pln powinno dojść na konto Saymona? Quote
Livka Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 Tak, 200 zł - cały czas na nie czekam i ... nic, może dziś ... Quote
Livka Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 Dziś na konto Saymona wpłynęło 200 zł od Piromanki - ostatnia transza z wątku Jaspera - dziękujemy. Stan konta i całe rozliczenie w poście nr 3 :) Pytanie zasadnicze : co robimy z pieniędzmi ? ;) [B]Saldo na dzień 07.04.2011r : 11[COLOR=black]50,95 zł[/COLOR][/B] Quote
sylwija Posted April 8, 2011 Author Posted April 8, 2011 całkiem niezłe saldo :) trzeba je teraz sensownie wykorzystać ostatni news od Pani Saymonka: [quote name='"Sayrel"']Rozmawialam dzisiaj w wlascicielka Saymona. Jest nim zachwycona, chlopak sie zachowuje bardzo grzecznie, zostaje sam w domu nie psujac zupelnie nic!! tfu tfu. Pani mu wprowadzila staly rytm dnia jest w nim zakochana razem z rodzina.[/quote] Quote
sylwija Posted April 9, 2011 Author Posted April 9, 2011 [quote name='Livka'] Pytanie zasadnicze : co robimy z pieniędzmi ? ;) [/QUOTE] na razie zapisałam się w kolejkę do Jamora.. może niedługo uda się .. Quote
Livka Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 [quote name='sylwija']na razie zapisałam się w kolejkę do Jamora.. może niedługo uda się ..[/QUOTE] Masz już na oku jakiegoś psiaka ? Quote
sylwija Posted April 11, 2011 Author Posted April 11, 2011 na oku to mam dużo, którym jest pomoc potrzebna :( na razie niech kolejka drgnie, to zaplanujemy coś :) mam nadzieję, sensownego.. nie mogę teraz wziąć do siebie, nawet tymczasowo.. Quote
sylwija Posted April 25, 2011 Author Posted April 25, 2011 i tak nie wiadomo kiedy.. pojawił się Hachi - [url]http://www.dogomania.pl/threads/206688-Hachi-%28Hachiko%29-oczekuje-lojalno%C5%9Bci[/url].. zapraszam do niego, jest cudny, ale nie jest wykastrowany jeszcze, nie jest zaszczepiony, dopiero na etapie odrobaczania i szukania hotelu jednocześnie, jeśli nie ma sprzeciwów, proszę o wsparcie Pako (częściowe, bo karmę i chyba za szczepienia zapłaci MA) [url]http://www.dogomania.pl/threads/204881-Pako-zapewnijmy-mu-bezpieczn%C4%85-przysz%C5%82o%C5%9B%C4%87[/url] opłata adopcyjna - 50 pln transport (paliwo)- 50 pln odrobaczenie (cestal)- 10 pln Fiprex (od pcheł i kleszczy) - sylwija karma - MA 2 odrobaczenie (cestal)- 10 pln szczepienie - 55 pln (MA?) Quote
Livka Posted April 26, 2011 Posted April 26, 2011 Myślę, że darczyńcy Saymona i poprzednich psiaków nie będą mieli nic przeciwko temu żeby wspomóc również Pako :) Prosimy o Wasze zdanie drodzy darczyńcy :) Jeśli wyrazicie zgodę przeleję sylwiji kwotę 120 zł ( chyba dobrze policzyłam?;) Quote
sylwija Posted April 28, 2011 Author Posted April 28, 2011 i cisza.. :( a ja liczę tez na pomoc z naszego 'funduszu' przy Hachiko, bo kastrację pokryje HA, ale trochę jest przy nim do zrobienia - na razie się od pasożytów uwalniamy, ale jeszcze szczepienia, no i karma.. ewentualnie hotel, o ile doczeka miejsca ;) bo może ktoś go wcześniej pokocha :) Quote
sylwija Posted April 28, 2011 Author Posted April 28, 2011 a odnośnie Saymona, to rozmawiałam z Panią Ewą przed samymi świętami - wszystko dobrze Żadne ostrzeżenia odnośnie huskich się nie sprawdziły :) i Pani, i jej rodzina, i przyjaciele - zachwyceni są Saymonem. Nie hałasuje, nie niszczy, nie rozrabia - jest wspaniałym towarzyszem :) Quote
Livka Posted April 29, 2011 Posted April 29, 2011 [quote name='sylwija']i cisza.. :( a ja liczę tez na pomoc z naszego 'funduszu' przy Hachiko, bo kastrację pokryje HA, ale trochę jest przy nim do zrobienia - na razie się od pasożytów uwalniamy, ale jeszcze szczepienia, no i karma.. ewentualnie hotel, o ile doczeka miejsca ;) bo może ktoś go wcześniej pokocha :)[/QUOTE] Sądzę, że gdyby ktoś był przeciwny już dawno odezwałby się - tak więc z czystym sumieniem ze skarbonki Saymona przekazuję na konto sylwiji 120 zł na wydatki związane z Pako :) Jestem pewna , że i Hachiko może liczyć na wsparcie dobrych dusz Saymona i poprzednich psiaków szczęśliwie już wyadoptowanych ;) Quote
Livka Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 Teraz prosi Hachiko :modla: Drodzy darczyńcy "Saymona i reszty" szczęśliwie wyadoptowanych psiaków, czy zgadzacie się aby wesprzeć finansowo Hachi, który ma problemy zdrowotne ? To kolejny psiak uratowany przez sylwiję, a to jego wątek: [URL]http://www.dogomania.pl/threads/206688-Hachi-%28Hachiko%29-oczekuje-lojalno%C5%9Bci..[/URL] Quote
Livka Posted May 10, 2011 Posted May 10, 2011 Halo, halo :helo: [B]Poczekam jeszcze do jutra :roll: i jak nikt nie będzie miał nic przeciwko, prześlę pieniążki na leczenie Hachi.[/B] Quote
kaskadaffik Posted May 10, 2011 Posted May 10, 2011 A ja zaglądam, myślałam, że wieści poczytam ;) To zaproszę :) [url]http://www.dogomania.pl/threads/207454-Tunelik-smaczki-zabawki-szelki-r%C3%B3%C5%BCne-na-Mielec-16.05[/url] Quote
sylwija Posted May 11, 2011 Author Posted May 11, 2011 [quote name='kaskadaffik']A ja zaglądam, myślałam, że wieści poczytam ;) [/QUOTE] wieści co jakiś czas są, są dobre :) tylko telefoniczne, niestety, pani Ewa nie ma w domu kompa, więc nie ma zdjęć Ale jest naprawdę fajnie i chip Saymona został już przepisany na właścicielkę Quote
Livka Posted May 13, 2011 Posted May 13, 2011 Właśnie przelałam na konto sylwiji 357 zł ze skarbonki Saymona i reszty na potrzeby Hachi :) Rozliczenia na pierwszej stronie :) Quote
sylwija Posted May 27, 2011 Author Posted May 27, 2011 rozmawiałam przed chwilą z p.Ewą - Panią Saymona - strasznie są w sobie rozkochani :) pani przeszczęsliwa i Saymon najwyraźniej też, jest rozpieszczany, miziany :) i aż milo posłuchać;) żadnych kłopotów, tylko podobno - wszystko, co na drodze, by jadł - nawet suchy chleb rzucony dla ptaków.. Quote
kaskadaffik Posted May 29, 2011 Posted May 29, 2011 O to super wieści, dobrze, że chleb dla ptaków, a nie same ptaki, jak mój ;) Cieszę się, że psinka taka szczęśliwa :) Quote
sylwija Posted June 5, 2011 Author Posted June 5, 2011 On szczęśliwy, a jego kolega ze schronu nie bardzo - [url]http://www.dogomania.pl/threads/208990-Ivor-z-%C5%82atk%C4%85-agresywny[/url] Quote
Recommended Posts