mrs.ka Posted July 5, 2011 Author Posted July 5, 2011 dzięki za pamięć , to takie cholernie" nieodwracalne " , że zawsze mam poczucie winy niewykorzystania czasu ,który w pewnych sytuacjach jest bardzo ograniczony. Zresztą czas zawsze jest limitowany tylko mało kto na codzień zdaje sobie z tego sprawe... Quote
winter7 Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 [quote name='mrs.ka'] to takie cholernie" nieodwracalne " , że zawsze mam poczucie winy niewykorzystania czasu ,który w pewnych sytuacjach jest bardzo ograniczony. Zresztą czas zawsze jest limitowany tylko mało kto na codzień zdaje sobie z tego sprawe...[/QUOTE] Pięknie powiedziane. coś o tym niestety wiem... [*] Quote
Alicja Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 Poproście Moda aby przeniósł Sabinkę , jej wątek , za TM .... Quote
Ciencienia Posted July 7, 2011 Posted July 7, 2011 :( nie było mnie trochę na Dogo, a tu taka informacja.... Bardzo mi przykro..... Quote
Klementynkaa Posted July 8, 2011 Posted July 8, 2011 niestety :( Twoja wpłata ciencienia pewn już zstała namierzona tylko nie mam jeszcze potwierdzenia od księgowej, ale po tytule na pewno doszła do tego. Quote
Bobus Posted July 8, 2011 Posted July 8, 2011 bardzo wspolczuje pozostal straszny zal i smutek zegnaj Sabinko Quote
Recommended Posts