bulba Posted March 15, 2011 Author Posted March 15, 2011 [quote name='bulba']To ja coś sklecę i jutro pewnie zapodam.[/QUOTE] Już wkleiłam tekst do pierwszego postu. Quote
terra Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 Psiaczek na gumtree. Dałam mu na imię Irys :) http://warszawa.gumtree.pl/c-Zwierzaki-psy-szczenieta-Irys-piekny-mix-collie-krotkowlosy-szuka-domu-W0QQAdIdZ267394998 Quote
bulba Posted March 15, 2011 Author Posted March 15, 2011 [quote name='terra']Psiaczek na gumtree. Dałam mu na imię Irys :) http://warszawa.gumtree.pl/c-Zwierzaki-psy-szczenieta-Irys-piekny-mix-collie-krotkowlosy-szuka-domu-W0QQAdIdZ267394998 Pięknie dziękuję!!! :) Quote
bulba Posted March 16, 2011 Author Posted March 16, 2011 Przypomnimy się. Piękny, spokojny, łagodny, porzucony piesek pilnie szuka domku. Nie przeżyje na ulicy :( Quote
bulba Posted March 17, 2011 Author Posted March 17, 2011 Rubi18 napisał(a):zapisuje:) i hop malutki:) Bardzo dziękuję :) Hop pieseczku!!! Quote
bulba Posted March 18, 2011 Author Posted March 18, 2011 terra napisał(a):A psiak dalej się błąka? Niestety tak :( Bardzo się o niego boję. Co z nim będzie? :( Quote
terra Posted March 18, 2011 Posted March 18, 2011 Obawiam się, że bez dt będzie ciężko. Wpisz może do tytułu, że potrzebny dt. A może ktoś ze znajomych ,kto ma ogród , przyjąłby psiaka na jakiś czas. Wtedy więcej o nim będzie można napisać i zrobić fotki do ogłoszeń. Ludzie najchętniej biorą psy z dt, bo wiedzą czego się spodziewać. No i ogłoszenia, ogłoszenia, ogłoszenia. Na dogo domków jak na lekarstwo. Quote
Rubi18 Posted March 18, 2011 Posted March 18, 2011 a moze skontaktujcie sie ze straza zwierzat w grodzisku albo z ta Pania http://pelnialatawdomutymianka.blogspot.com/ :) Quote
bulba Posted March 18, 2011 Author Posted March 18, 2011 Niestety, z dt problem. Nie mam żadnych znajomych, którzy mogliby wziąć psiaka. Wszyscy poupychani w małych, blokowych mieszkankach, a większość już posiada psy, koty. Quote
tripti Posted March 18, 2011 Posted March 18, 2011 [quote name='Rubi18']a moze skontaktujcie sie ze straza zwierzat w grodzisku albo z ta Pania http://pelnialatawdomutymianka.blogspot.com/ :) beka mi podesłała, a w którym miejscu w grodzisku? rejon schroniska to prawdopodobnie korabiewice, niestety nie Milanówek. Zdecydowanie dobrym pomysłem jest albo straż dla zwierząt, albo Pani Renata zaproponowane powyżej. Piesek nie wygląda na młodego ze zdjęć, od tak z ulicy ciężko będzie mu domek znaleźć, może chociaż do weta zabrać, żeby sprawdził co z nim jest? Quote
bulba Posted March 18, 2011 Author Posted March 18, 2011 tripti napisał(a):beka mi podesłała, a w którym miejscu w grodzisku? rejon schroniska to prawdopodobnie korabiewice, niestety nie Milanówek. Zdecydowanie dobrym pomysłem jest albo straż dla zwierząt, albo Pani Renata zaproponowane powyżej. Piesek nie wygląda na młodego ze zdjęć, od tak z ulicy ciężko będzie mu domek znaleźć, może chociaż do weta zabrać, żeby sprawdził co z nim jest? Dzięki. Powiem o tym Ani, która dokarmia pieska. Ja mieszkam w W-wie i nie znam Grodziska. Quote
Komarimoner100 Posted March 18, 2011 Posted March 18, 2011 Witam Straż dla zwierząt nie jest wstanie nic zrobić, nie ma możliwości, dziewczyny też mają masę psów, a interwencje są ciągle i ciągle katowane psy, ciężarne sunie. Psy są nagminnie porzucane, nawet teraz od kilku dni biega młodziutka sucznia mix z rollweillerem, bardzo grzeczna i łagodna, też ją karmimy jak ja spotkamy na spacerze. Ja nie jestem w stanie iść z kolejnym zwierzakiem od weterynarza, nawet na kontrole, przykro mi. Jest dokarmiamy, czuje się dobrze, ma apetyt. Nie widujemy go codziennie, piesek ciągle jest w ruchu, biega po całym grodzisku Quote
tripti Posted March 18, 2011 Posted March 18, 2011 rozmawiałyśmy przed chwilą, na zdjęciach wygląda na około 20 kg, ale ponoć na żywo to waży około 40 kg, trudno szukać domu jak pies lata luzem i niewiadomo czy jeszcze będzie, nic praktycznie o nim nie wiadomo. Może znajdzie się jakiś dt??? Quote
Komarimoner100 Posted March 18, 2011 Posted March 18, 2011 na pewno jest bardzo przyjacielski, bardzo grzeczny reaguje na dzieci, bardzo przyjaźnie, ogląda się za nimi, podbiega do dzieci wracających ze szkoły i się cieszy! Quote
tripti Posted March 18, 2011 Posted March 18, 2011 przepraszam, ale może akurat coś ktoś gdzieś zauważy: ZAGINĘLI!! 3-4 letnia suka w typie owczarka niemieckiego długowłosego i szczeniak - rasowy ON. Jeśli znacie kogoś z Radziejowic, Mszczonowa, Żyrardowa, Grodziska Mazowieckiego, Nadarzyna, Skierniewic, Rawy Mazowickiej, Grójca, Raszyna, Sochaczewa, Łowicza... i okolic PROSZĘ ZAWIADOMCIE ICH O POSZUKIWANIACH. http://www.dogomania.pl/threads/2043...%B3w-i-okolice! PSIAKI wróciły DO DOMU. Quote
bulba Posted March 18, 2011 Author Posted March 18, 2011 [quote name='tripti']przepraszam, ale może akurat coś ktoś gdzieś zauważy: ZAGINĘLI!! 3-4 letnia suka w typie owczarka niemieckiego długowłosego i szczeniak - rasowy ON. Jeśli znacie kogoś z Radziejowic, Mszczonowa, Żyrardowa, Grodziska Mazowieckiego, Nadarzyna, Skierniewic, Rawy Mazowickiej, Grójca, Raszyna, Sochaczewa, Łowicza... i okolic PROSZĘ ZAWIADOMCIE ICH O POSZUKIWANIACH. http://www.dogomania.pl/threads/2043...%B3w-i-okolice! Mam znajome w Zyrardowie. Poinformuję o zaginionej suni. Quote
bulba Posted March 18, 2011 Author Posted March 18, 2011 Komarimoner100 napisał(a):na pewno jest bardzo przyjacielski, bardzo grzeczny reaguje na dzieci, bardzo przyjaźnie, ogląda się za nimi, podbiega do dzieci wracających ze szkoły i się cieszy! Hop pieseczku! Quote
bulba Posted March 18, 2011 Author Posted March 18, 2011 tripti napisał(a):rozmawiałyśmy przed chwilą, na zdjęciach wygląda na około 20 kg, ale ponoć na żywo to waży około 40 kg, trudno szukać domu jak pies lata luzem i niewiadomo czy jeszcze będzie, nic praktycznie o nim nie wiadomo. Może znajdzie się jakiś dt??? DT dla pieseczka pilnie poszukiwany! Quote
terra Posted March 21, 2011 Posted March 21, 2011 Jeszcze raz zasugeruję, żeby do tytułu wpisać info, że dt poszukiwany. Może ktoś będzie miał taką możliwość. Szkoda tego psa. Quote
bulba Posted March 21, 2011 Author Posted March 21, 2011 terra napisał(a):Jeszcze raz zasugeruję, żeby do tytułu wpisać info, że dt poszukiwany. Może ktoś będzie miał taką możliwość. Szkoda tego psa. Niezbyt sprawnie poruszam się po Dogo. Wiem, jak edytować post, ale nie wiem, jak zmienić tytuł wątku. Quote
terra Posted March 21, 2011 Posted March 21, 2011 bulba napisał(a):Niezbyt sprawnie poruszam się po Dogo. Wiem, jak edytować post, ale nie wiem, jak zmienić tytuł wątku. Edytuj pierwszy post, kliknij opcje zaawansowane, wtedy wyświetli się pasek z tytułem, który zmienisz, następnie zapisz i gotowe. Nikt więcej nie robi ogłoszeń? Każdy miał po jednym zrobić. Quote
Recommended Posts