Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 69
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Obawiam się, że bez dt będzie ciężko.
Wpisz może do tytułu, że potrzebny dt. A może ktoś ze znajomych ,kto ma ogród , przyjąłby psiaka na jakiś czas. Wtedy więcej o nim będzie można napisać i zrobić fotki do ogłoszeń.
Ludzie najchętniej biorą psy z dt, bo wiedzą czego się spodziewać.
No i ogłoszenia, ogłoszenia, ogłoszenia.
Na dogo domków jak na lekarstwo.

Posted

Niestety, z dt problem. Nie mam żadnych znajomych, którzy mogliby wziąć psiaka. Wszyscy poupychani w małych, blokowych mieszkankach, a większość już posiada psy, koty.

Posted

[quote name='Rubi18']a moze skontaktujcie sie ze straza zwierzat w grodzisku albo z ta Pania http://pelnialatawdomutymianka.blogspot.com/ :)

beka mi podesłała, a w którym miejscu w grodzisku? rejon schroniska to prawdopodobnie korabiewice, niestety nie Milanówek. Zdecydowanie dobrym pomysłem jest albo straż dla zwierząt, albo Pani Renata zaproponowane powyżej. Piesek nie wygląda na młodego ze zdjęć, od tak z ulicy ciężko będzie mu domek znaleźć, może chociaż do weta zabrać, żeby sprawdził co z nim jest?

Posted

tripti napisał(a):
beka mi podesłała, a w którym miejscu w grodzisku? rejon schroniska to prawdopodobnie korabiewice, niestety nie Milanówek. Zdecydowanie dobrym pomysłem jest albo straż dla zwierząt, albo Pani Renata zaproponowane powyżej. Piesek nie wygląda na młodego ze zdjęć, od tak z ulicy ciężko będzie mu domek znaleźć, może chociaż do weta zabrać, żeby sprawdził co z nim jest?

Dzięki. Powiem o tym Ani, która dokarmia pieska. Ja mieszkam w W-wie i nie znam Grodziska.

Posted

Witam
Straż dla zwierząt nie jest wstanie nic zrobić, nie ma możliwości, dziewczyny też mają masę psów, a interwencje są ciągle i ciągle katowane psy, ciężarne sunie.
Psy są nagminnie porzucane, nawet teraz od kilku dni biega młodziutka sucznia mix z rollweillerem, bardzo grzeczna i łagodna, też ją karmimy jak ja spotkamy na spacerze.
Ja nie jestem w stanie iść z kolejnym zwierzakiem od weterynarza, nawet na kontrole, przykro mi.
Jest dokarmiamy, czuje się dobrze, ma apetyt. Nie widujemy go codziennie, piesek ciągle jest w ruchu, biega po całym grodzisku

Posted

rozmawiałyśmy przed chwilą, na zdjęciach wygląda na około 20 kg, ale ponoć na żywo to waży około 40 kg, trudno szukać domu jak pies lata luzem i niewiadomo czy jeszcze będzie, nic praktycznie o nim nie wiadomo. Może znajdzie się jakiś dt???

Posted

przepraszam, ale może akurat coś ktoś gdzieś zauważy:

ZAGINĘLI!! 3-4 letnia suka w typie owczarka niemieckiego długowłosego i szczeniak - rasowy ON.

Jeśli znacie kogoś z Radziejowic, Mszczonowa, Żyrardowa, Grodziska Mazowieckiego, Nadarzyna, Skierniewic, Rawy Mazowickiej, Grójca, Raszyna, Sochaczewa, Łowicza... i okolic PROSZĘ ZAWIADOMCIE ICH O POSZUKIWANIACH.

http://www.dogomania.pl/threads/2043...%B3w-i-okolice!

PSIAKI wróciły DO DOMU.

Posted

[quote name='tripti']przepraszam, ale może akurat coś ktoś gdzieś zauważy:

ZAGINĘLI!! 3-4 letnia suka w typie owczarka niemieckiego długowłosego i szczeniak - rasowy ON.

Jeśli znacie kogoś z Radziejowic, Mszczonowa, Żyrardowa, Grodziska Mazowieckiego, Nadarzyna, Skierniewic, Rawy Mazowickiej, Grójca, Raszyna, Sochaczewa, Łowicza... i okolic PROSZĘ ZAWIADOMCIE ICH O POSZUKIWANIACH.

http://www.dogomania.pl/threads/2043...%B3w-i-okolice!

Mam znajome w Zyrardowie. Poinformuję o zaginionej suni.

Posted

Komarimoner100 napisał(a):
na pewno jest bardzo przyjacielski, bardzo grzeczny
reaguje na dzieci, bardzo przyjaźnie, ogląda się za nimi, podbiega do dzieci wracających ze szkoły i się cieszy!

Hop pieseczku!

Posted

tripti napisał(a):
rozmawiałyśmy przed chwilą, na zdjęciach wygląda na około 20 kg, ale ponoć na żywo to waży około 40 kg, trudno szukać domu jak pies lata luzem i niewiadomo czy jeszcze będzie, nic praktycznie o nim nie wiadomo. Może znajdzie się jakiś dt???

DT dla pieseczka pilnie poszukiwany!

Posted

Jeszcze raz zasugeruję, żeby do tytułu wpisać info, że dt poszukiwany. Może ktoś będzie miał taką możliwość.
Szkoda tego psa.

Posted

terra napisał(a):
Jeszcze raz zasugeruję, żeby do tytułu wpisać info, że dt poszukiwany. Może ktoś będzie miał taką możliwość.
Szkoda tego psa.

Niezbyt sprawnie poruszam się po Dogo. Wiem, jak edytować post, ale nie wiem, jak zmienić tytuł wątku.

Posted

bulba napisał(a):
Niezbyt sprawnie poruszam się po Dogo. Wiem, jak edytować post, ale nie wiem, jak zmienić tytuł wątku.

Edytuj pierwszy post, kliknij opcje zaawansowane, wtedy wyświetli się pasek z tytułem, który zmienisz, następnie zapisz i gotowe.
Nikt więcej nie robi ogłoszeń? Każdy miał po jednym zrobić.