Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 202
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='filodendron']Cieszę się bardzo - tak mi jakoś zapadł w serce ten Ferduś :)
A jak się chłopak czuje?[/QUOTE]
Chłopak czuje się dobrze,jest jednak bardzo zestresowany,jak go widziałam drżał cały ze stresu...panie z lecznicy powiedziały,że nie pozwala im się dotykać...mam zdjęcia,postaram się zaraz wrzucić...

Posted

[quote name='mshume']Czy próbuje gryźć?[/QUOTE]
Raczej nie,on nie ufa jeszcze i próbuje wywinąć się z uścisku,ale bez problemu wychodzi na spacer...niedotykalski staje się wtedy kiedy panie z lecznicy robią zastrzyki,sprawdzają jak goi się rana po zabiegu...panie powiedziały,ze to kwestia zaufania...

Posted

Bardzo proszę!
[IMG]http://foto2.m.onet.pl/_m/07a5090f883dd4f8dcc74651d35e46ce,10,19,0.jpg[/IMG]
[IMG]http://foto2.m.onet.pl/_m/9590a718397f0251fe9098a7dc67474e,10,19,0.jpg[/IMG]

Posted

Może chociaż jakiś kocyk do okrycia, bo jeszcze się chłopak pochoruje. Do p. Marka wysłałam wieczorem dane do umowy i czipa nowej właścicielki.[quote name='Romka']Zwróciłam na to uwagę w lecznicy...a ubranko,które przywiozłyśmy jest za duże a drugie za małe...[/QUOTE]

Posted

[quote name='mshume']Może chociaż jakiś kocyk do okrycia, bo jeszcze się chłopak pochoruje. Do p. Marka wysłałam wieczorem dane do umowy i czipa nowej właścicielki.[/QUOTE]
To nie będzie czip z naszego schroniska,p.Marek zgodził się?

Posted

[quote name='mshume']Może chociaż jakiś kocyk do okrycia, bo jeszcze się chłopak pochoruje. Do p. Marka wysłałam wieczorem dane do umowy i czipa nowej właścicielki.[/QUOTE]
Mówiłam o kocyku właśnie...

Posted

[quote name='Andzike']A zatem jutro, prosto z Łowicza Ferdek jedzie do swojego super domu!!!:multi::multi::multi:[/QUOTE]

Ale się cieszę :laola:
Ferduś, trzymaj się i dużo szczęścia w nowym domku, dobrego żarełka i ciepłej kanapy, a przede wszystkim kochających ludzi.

Posted

Ferdek już u Mamanabank,przywieziony przeze mnie z lecznicy...zaczął szczekać,bo nie chciał być lampą i nie podobał mu się kontenerek...w domu poczuł się swobodnie i jest bardzo przyjacielskim psiakiem...rozejrzał się zaraz za jedzonkiem i zwiedził mieszkanie,pozwolił się bez problemu dotykać,choć w lecznicy wzięłam do pomocy Ewą,którą wyróżniał bo chodziła z nim na spacery.Jest bardzo chudziutki i ma maleńki pyszczek...resztę napisze Mamanabank.

Posted

Wyjechali są już w drodze...po południu Ferduś rozkręcił się i nawet siedział obok mnie na kanapie,niesamowicie żebrze przy stole,najpierw piszczy a potem zaczyna szczekać...widać,ze był psem domowym,ta kanapa i to żebractwo...nie spał cały dzień,więc pewnie teraz w podróży smacznie śpi...resztę napiszą Mamanabank i Andzike...

Posted

Ferdek już w domu :)
Ludzie super, będzie miał chlopak raj na ziemi!!!

W samochodzie grzeczniutki, spał i pochrapywał :D Polubiłam go bardzo - fajny z niego facecik ;)

Posted

Dziś jadę na po/a ... bo przez wczorajsze zamieszanie nie przekazałam Państwu Fredka witamin i dziś jej zawiozę.
Ferdek dosyć przerażony - za dużo mu się zwaliło na tą małą głowinę w ciągu ostatnich kilku dni.
Na szczęscie te zmiany są tylko na lepsze - a w takim super domku szybko dojdzie do siebie :)

Wezmę aparat to porobię mu fotki.

Pudla jest w nim jakieś 80% ;)

Posted

[quote name='filodendron']Jak mu odrosną loczki, to będzie więcej ;)[/QUOTE]

Na zdjęciach nie bardzo to widać, ale Ferdek ma biały kołnierz wokół szyi, a to go dyskredytuje jako pudla ;)

Pudel, nie pudel - kochany facecik, zupełnie nie mój typ, a jakoś cały czas mi w głowie siedzi... ;)

Niestety widzimy się dopiero jutro:(