Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 339
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Iwo odpoczywa, ma założony kołnierz bo niestety jest bardzo zaciekawiony szwami, napił się trochę wody potem mu dam troszkę jedzonka
Jest dziś na przeciwbólowych jutro okaże się jak będzie znosił ból :-(
Zabiorę go jutro do pracy by mieć pod kontrola chłopaka :roll: bo jeszcze mu jakieś głupoty do głowy przyjdą i będzie bieda

Posted

Moja sunia tez musiala chodzic w kolnierzu bo byla bardzo ciekawska tym co tam jej zrobili na brzuszku :)
Musielismy ja na poczatku prowadzac, zeby sie przyzwyczaila.
No to wracajcie do zdrowia jak najszybciej :) Moze z jedzeniem poczekac do jutra?

Posted

Ok w takim razie dam jeść mu jutro.

Kołnierz mu trochę przeszkadza ale to pewnie kwestia czasu by przyzwyczaił się do niego.

Posted

[quote name='psi']Ok w takim razie dam jeść mu jutro.

Kołnierz mu trochę przeszkadza ale to pewnie kwestia czasu by przyzwyczaił się do niego.[/QUOTE]

Tak chyba bedzie najlepiej :) Jeden dzien diety :)
Ale dostalass wszelkie informacje dotyczace odzywiania psa tyz po sterylce? Tak sie upewniam, zebys nie miala niespodzianek :)
Do nowej ozdoby przyzwyczai sie szybko, na poczatek musis wymierzyc jak sie poruszac z tym czyms co go teraz zdobi :) ale z dnia na dzien bedzie coraz lepiej :)
macie kubraczek czy tylko kolnierz?

Posted

Cieszę się, że wszystko poszło dobrze. Przy takiej opiece wygoi się chłopakowi szybko. :) Teraz trzeba trzymać kciuki i życzyć chłopakowi cudownego domku. :)

Posted

Iwo witam :) i czekana swój stały domek :)

Noc minęła spokojnie trochę się kręcił o 3.00 ale po paru minutach poszedł ponownie spać.Pije wodę normalnie trochę dałam mu jedzonka "mokrego" (karmiłam go z ręki bo udawał,że nie da rady jeść :evil_lol: oszust :razz:) bo na suche zupełnie nie ma ochoty.Na spacerze chodził w miarę normalnie zaczepiał kołnierzem od czasu do czasu,nie widać by coś go bolało.

Miłego dnia :)

Posted

Iwo witam :smile: i czekana swój stały domek :smile:

Już mi ten dziwny plastik wokół mojej pięknej główki tak bardzo nie przeszkadza,trochę dziwnie się chodzi ale daję radę bo ze mnie jest ZUCH chłopak :lol:
Dziś byłem z dużą w pracy burknąłem na dwóch kawalerów bo byli za głośni i przeszkadzali mi w leniuchowaniu :roll: Lola tez pokazała na nich ząbki bo przystawiali się do niej :angryy: więc duża porozsadzała nas mnie na parapet,Lolę pod stół a kolegów jednego na stół (hehehe dobrze mu tak :diabloti:) a drugi spokojnie wałęsał się po salonie a potem zasną.
Samochodem lubię już jezdzić tylko jeszcze wsiadać nie umiem trochę się boję.
Umiem już chodzić bez smyczy (czasem mnie duża puszcza wolno) nie odchodzę daleko bo nie chce się zgubić no i duza strasznie się cieszy jak mnie zawoła a ja przyklejam się ponownie do jej nogi (jak ludzi można łatwo uszczęśliwić) :lol:
Poznałem dziś paru nowych ludzi każdy się do mnie uśmiechał i drapał po głowie ale nikt nie zapytał czy pójdę z nim do domku no nic pewnie gdzieś ten mój domek jest,poczekam cierpliwie bo ja jestem bardzo grzeczny chłopczyk :loveu:

Posted

[quote name='dreag']Pozdrawiam Iwo, strasznie lubię te jego opowieści:)[/QUOTE]

Iwo witam :) i czeka na swój stały domek :)

Dziękuję przekażę dla dużej niech się cieszy,że lubią ludzie czytać moje historyjki :)
Miłego dnia :)

Posted

[quote name='Vicky62']Witam Iwo i jego tymczasową pańcię...domek na pewno gdzieś jest, tylko pogubił się w szukaniu Iwo :-)

Pozdrawiam[/QUOTE]

Również witamy i sympatycznie pozdrawiamy :)

Posted

Iwo wita :) i czeka na swój własny domek :)

Dziś znów duża wzięła mnie i Lolkę-Plolkę (lubię ją przezywać :diabloti:)ze sobą do pracy.Za to Lolka -Plolka nie jest mi dłużna i nazywa mnie Iwo -Piwo , chyba muszę jej pokazać kto tu rządzi :mad: ale tak na serio lubię ją bo jest taka no jak by to ująć szalona i roztrzepana jak prawdziwa kobietka ;-) no tylko mi tu się niech inne kobietki nie obrażają ja po prostu lubię kiedy ona tak wariuje wokół mnie :roll:.Powiem Wam coś dziś była śliczna maltanka :razz: cud miód i malina Lolce sie przysneło więc ja niby nic w konkury no jak by było inaczej w sumie przystojniak ze mnie :cool3: patrzę na dużą sprząta, patrzę na Lolkę tnie komara(chrapie gorzej od dużego :roll:)no to ja do Melci w konkury biję udaje niedostępną więc ja boczkiem boczkiem a ona myk ogonek do góry podniosła pooeczkę wypieła no to ja już se myślę poszczęściło mi się laska chętna na mnie ale chwila o co chodzi czemu mój no ten ni drgnie :angryy: gadam gadam a on nic CISZA :-( Melcia też zdziwiona patrzy na mnie oczkami wywraca :roll: rzęskami mruga a ja NIC pomachałem ogonkiem buziaka jej dałem i poszedłem (chyba jestem nie w formie) w sumie dobrze,że tak się stało bo duża już skończyła sprzątać i nie wiem czy by jej się podobały nasze amory :evil_lol:.Potem jeszcze pare suczek nas odwiedziło ale jakos po Meli i małym incydencie nie miałem już ochoty na bliższe spotkania.
Ciekawe kogo jutro poznam ;-) jeśli cos ciekawego mnie spotka napiszę to dla Was
Duża mnie znów pochwaliła,że jestem grzeczny chłopak w sumie ja to wiem nie od dziś ale Ona odkrywa to każdego dnia :)
Najważniejszą wiadomością jest to,że wiem jak już się nazywam IWO a i mam już datę urodzenia duża uznała,że na nowo sie narodziłem kiedy opuściłem schron więc przedstawię się państwu :) Nazywam się IWO i urodziłem się 08.03 roku nieznanego ale możemy napisać,że 2002.:)

Posted

Iwo wita :) i czeka na swój własny domek :)

Proszę o brawa umiem już sam wskoczyć do samochodu :multi: auto to fajna sprawa bo nie trzeba- ludzie mówią z buta a ja powiem z łapki iść ;-) poopkę swą sadzam na przednie siedzenie Lola siedzi z tyłu obok małego człowieka i jedziemy do pracy tzn duża "tyrka" a my z Lolka obijamy się :evil_lol: OBIBOKI z NAS hehehehe jedni muszą pracować a inni mają luzik :)
Na spacerku chodzę bez smyczy ale jak duża zobaczy innego psa to mnie wola i na smyczkę bierze, bo ja czasem jeszcze burczę na innych :angryy: no nie wiem dlaczego tak robię :oops: jak się dowiem to Wam powiem :razz:
Rodzinka śmieje się ze mnie ,że ja LAMKA jestem, z tym abażurem mam łazić jeszcze 4 dni już nie mogę się doczekać kiedy to cholerstwo ze mnie zdejmą i w końcu będę mógł umyć swoje jajeczka :). Podsłuchałem rozmowę dużych i coś mówili o tym,że juz dzieci nie będę mógł mieć :crazyeye: ciekawe dlaczego :roll: ale jak już się dowiem to ktoś będzie biedny :mad: policzę się z kimś a raczej z dużą za moją MĘSKOŚĆ (to może temu mi z Melcia nic nie wyszło :oops: muszę jeszcze pomyśleć o tym wszystkim moja główka za dużo ma informacji tyle się ostatnio w moim życiu zdarzyło)
Dużo śpię i apetyt już mi wraca owoców na razie nie lubię, warzyw też (co ja królik jakiś jestem by marchewkę wpierdzielać :diabloti:) ja mięsożerca jestem z krwi i kości :evil_lol: a kosteczki lubię bardzo nie wspominają o mięsku PYSZNOŚCI
Mówcie o mnie ludzikom może ktoś ze chce takiego przystojniaka dżentelmena jak JA :lol: skromnością nie grzeszę PRZEPRASZAM za to ;-)

Posted

Aga nie czas usunąc banerek :) - albo chociaż zmienić "czeka na" na "posiada już" :)
Nie to żeby mi przeszkadzało - ale tak pytam, bo przecież od lutego jest z wami na stałe.