Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 102
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Własnie nie wiem :roll:

Wczoraj po południu pojechały na kastrację i ślad po nich zaginął :evil_lol:
Myślę, ze lada dzień wrócą. Ciągle myślę o suni, bardzo mocno mi zapadła w serce, chciałabym ją mieć z powrotem :oops: martwię się, jak ona się czuje, czy się nie boi... ona jest taka słodka :placz:

Posted

Co trzeba zrobić i jakie spełnić warunki żeby zostać DT? Chcielibyśmy z mężem dać suni DT. Mieszkamy 35km od Częstochowy (okolice Janowa). W domu mieszka z nami kotka Julka i pies w typie nowofundlanda Nestor (jest wykastrowany). Mamy też podwórkowego kundelka Pikusia.
NIE chcemy kasy za pobyt suni, tylko fajnie jakby ktoś za sponsorował jej karmę i ewentualne wizyty u weterynarza.

Posted

Jak tam sprawa szczeniaków ? sa jeszcze ? bo na poprzedniej stronie czytałam że ktoś był chętny.
Biedroneczka zajrzyj tu [URL="http://www.szara-przystan.pl"]www.szara-przystan.pl[/URL] jest napisane o DT i w razie pytań dzwonić albo meilowac pod podany tam kontakt :)

Posted

Dzięki, nie szukam już DT dla tych szczeniaków. Ale na pewno będzie taka potrzeba prędzej czy później, w fundacji zasadniczo jest więcej kotów i to one potrzebują domowego DT. Tak jak pisze marra, zajrzyj na stronę, tam jest wszystko opisane :) Domy tymczasowe są bardzo cenne i ciągle ich za mało, więc Wasza propozycja jest na wagę złota!!! :)

Maluchy są teraz w siedzibie fundacji i mają być kastrowane, potem wrócą do mnie i szukamy najlepszych domków na świecie :)

Posted

[quote name='ma-ja']Dzięki, nie szukam już DT dla tych szczeniaków. Ale na pewno będzie taka potrzeba prędzej czy później, w fundacji zasadniczo jest więcej kotów i to one potrzebują domowego DT. Tak jak pisze marra, zajrzyj na stronę, tam jest wszystko opisane :) Domy tymczasowe są bardzo cenne i ciągle ich za mało, więc Wasza propozycja jest na wagę złota!!! :)

Maluchy są teraz w siedzibie fundacji i mają być kastrowane, potem wrócą do mnie i szukamy najlepszych domków na świecie :)[/QUOTE]

Mmmm w siedzibie :D jak to brzmi :D hehe, Halina chyba wykupiła im ogłoszenia, ja zaraz wrzucę je na pb i trzymam kciuki :)

Posted

Tak, Halbinka im zafundowała świetny PR :))
Czarny piesek już jest zarezerwowany, a sunia - nie wiem, czy ją komuś oddam... na razie czekam na wieści jak tam z zabiegami.

Posted

Psiaki już po zabiegach, co do terminu odbioru skontaktujcie się z fundacją [url]www.szara-przystan.pl[/url] bo maluchy teraz są tam :) wszystko jest dogadane, czarnuszek zaklepany dla Was - a codziennie mam jakiś telefon z pytaniem o niego! :)

Posted

Właśnie kontaktowałyśmy się z fundacją. Psiaki są już po zabiegu :) Już niedługo jeden będzie u nas :) Nie zwlekajcie adoptujcie 2 . Będzie jej smutno samej.. Chętnie wzięły byśmy oba ale kot i 2 psy to trochę za dużo ;)

Posted

E, wcale nie za dużo! Jak powiedziałaś, samemu będzie mu smutno :) Ja od dawna mam dwa psy, czasem chwilowo więcej, i uważam ze takie psy są szczęśliwsze. Mają towarzysza swojego gatunku, nie nudzą się, mają z kim pogadać i mogą się wybiegać na spacerku. Jakkolwiek nieracjonalnie to brzmi, ja zawsze polecam mieć kota albo psa w ilości większej niż 1 :)))

Posted

[quote name='jAsia94']Niestety nie. Bierzemy tylko jednego...[/QUOTE]

uuuu :( a ja już miałam nadzieje że będzie parka ;) rozumie że mogę ściągnąć z wątku fundacyjnego czarnego psiaka a sunia wciąż szuka domku tak ? jeszcze poproszę ich imiona :D

Posted

Kolejna fundacyjna bieda, zajrzyjcie prosze :( [URL]http://www.dogomania.pl/threads/204354-Ciąża-łańcuch-głód-zabite-dzieci-Asta-z-Radlin-nie-ma-już-sił-!!!damy-jej-szansę?p=16518385#post16518385[/URL]

Posted

Możesz ściągnac czarnego a zdjęcia małej mozesz wziąć takie pijedyncze z albumu który jest w pierwszym poście :)
Nie dałam im imion, za szybko się działo.
Mała została "niuniusią" :))) strasznie się cieszę że zobaczę ją jutro na akcji!!!