Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Odnośnie załatwiania się w domu, to spora przeszkoda przy adopcji, ale w Badim ze względu na jego brak wzroku ktoś się po prostu musi zakochać, a jak już się zakocha, to nawet to siusianie i koopkanie w domu nie będzie mu aż tak bardzo przeszkadzać....Przynajmniej mam taką nadzieję....

Posted

potwierdzam, że zapłaciłam za styczeń
Wyciągu bankowego za styczeń nawet na oczy jeszcze nie widziałam bo po pracy produkuje sprawozdanie finansowe, które miałam złożyć do ...minionej soboty
Wszystko Wam wyliczę za kilka dni.

Posted

Ciotki, Badusia trzeba zacząć ostro ogłaszać, a nie tylko odnawiać ogłoszenia, bo inaczej nic z tego nie będzie :(
Proszę każdego, kto ma jakikolwiek dryg do pisania ogłoszeń, żeby napisał swój tekst i wrzucił tutaj. Może być jakikolwiek, wspólnie poprawimy. Potrzeba kilku tekstów, bo inaczej dublujące się ogłoszenia będą kasować. Mamy też troszkę kaski na koncie Badusia, więc można paręnaście złotych przeznaczyć na wyróżnienie ogłoszeń (np. gumtree+morusek albo tablica+morusek).

Posted

Ciotki, zajrzyjcie do olkuskiej bidy. Jego towarzysza niestety już nie ma, zapadł się pod ziemię... :(
[url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/238678-Potrzebny-pilnie-DT%21%21%21%21Podobny-do-jamnika-kr%C3%B3tko%C5%82apek-w-Olkuszu[/url]
I udostępniajcie proszę fb, potrzeba więcej ludzi, bo inaczej nic z tego nie będzie:
[url]https://www.facebook.com/events/338854222899639/[/url]

Posted

[quote name='_Aga_']paula_t - nie umiem pisać dobrych tekstów....[/QUOTE]

Nie musi być dobry, jakikolwiek, razem poprawimy.
Ja spróbuję TŻ-ta zmusić, żeby coś skrobnął.

Posted

[quote name='marta0731']A nie wystarczy, jak się machnie parę zmian w starym tekście? Też usuną?
Bo ten pierwszy tekst jest bardzo fajny...............[/QUOTE]

Zależy od portalu, na niektórych nie przyjmuje jak 50% jest takiego samego tekstu.
Chodzi też o to, żeby mieć więcej tych tekstów, bo wtedy można zrobić więcej ogłoszeń i nie tylko jedno będzie hulało w internecie:)

Posted

[quote name='paula_t']Kajam się Badusiu, że zaniedbała twój tekst do ogłoszeń :( Jutro TŻ ma wolne, to przysiądzie, obiecuję![/QUOTE]

Chyba jak TŻ przysiadł, to zapomniał wstać ;)

Posted

[quote name='marta0731']Chyba jak TŻ przysiadł, to zapomniał wstać ;)[/QUOTE]

Aaaa, nawet Ciotka nie pytaj, non stop coś wychodzi nowego. Już przestaję powoli wyrabiać, a tu cała lista rzeczy do zrobienia :(

Posted

No dobra, tylko się nie śmiejcie, bo to jest mój pierwszy tekst w życiu! (w sensie na dogo:cool3:).

[B]TEKST

[/B]Spójrz w moją stronę... Widzisz mnie?
Ja Cię nie widzę. Nie dlatego, że nie chcę, bardzo chcę! Bardzo chiałbym Cię zobaczyć, bo może będziesz moim Panem? Pokochasz mnie, dasz mi ciepły dom, zawsze pełną miskę i mnóstwo pieszczot? Może zostaniesz moim przyjacielem i … moim przewodnikiem...?
Bo ja... Nie widzę...Jestem niewidomy...
Ale nie martw się, nie boli mnie. Nauczyłem się z tym żyć i nawet nieźle sobie radzę, gdy poznam swoje najbliższe otoczenie. Jestem radosny i wesoły, bawię się z innymi psami, biegam nawet za piłeczką, tak bardzo interesuje mnie otaczający świat.
Brakuje mi tylko jednego – dobrego domu, odpowiedzialnego człowieka, miłości i dotyku ręki Mojego Pana. Chciałbym już nigdy nie być samotny, móc na kogoś liczyć i mieć komu się za to odwdzięczyć i kochać go z całych sił!
Może czekam właśnie na Ciebie?