Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

PACZEK ja mówiłam o wątku akcja sreberko :) chyba, ze coś źle zrozumiałam. Może od początku. Przechodzimy na ten drugi wątek i tam zbieramy pieniążki na Ciapka budę ???

• Replies 725
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='edek']PACZEK ja mówiłam o wątku akcja sreberko :) chyba, ze coś źle zrozumiałam. Może od początku. Przechodzimy na ten drugi wątek i tam zbieramy pieniążki na Ciapka budę ???[/QUOTE]Jeśli dobrze zrozumiałem co napisał Ocelot to chyba tak trzeba zrobić lub niech Anja2201 poda konto.Bo drepczemy w miejscu.

Posted

PACZKU przepraszam , ale ja się teraz nie podejmę , za dużo na głowie mam ostatnio i dwa nowe psy mi przybyły , nie licząc łatka z mojej wsi który od roku czeka na " luźniejszy czas" , mam problemy z groszkiem , jutro z samego rana gnamy do wet bo łapka się paprze i jest jakaś dziwna :(

Posted

[quote name='Anja2201']PACZKU przepraszam , ale ja się teraz nie podejmę , za dużo na głowie mam ostatnio i dwa nowe psy mi przybyły , nie licząc łatka z mojej wsi który od roku czeka na " luźniejszy czas" , mam problemy z groszkiem , jutro z samego rana gnamy do wet bo łapka się paprze i jest jakaś dziwna :([/QUOTE]No to chyba tak jak edek pisał na konto akcji sreberko(z zaznaczeniem na Ciapka) i tam się spotkamy.
Groszku trzymaj się!

Posted

[quote name='edek']PACZEK ja mówiłam o wątku akcja sreberko :) chyba, ze coś źle zrozumiałam. Może od początku. Przechodzimy na ten drugi wątek i tam zbieramy pieniążki na Ciapka budę ???[/QUOTE]
Tak chyba będzie najlepiej? Tylko by Ciapula rozpropagować:)
Ciapul wymiziany:)
On jest strasznie proludzki powiem Wam

Posted

Już jestem z powrotem . Ale cisza u biedaka. Byłam na tym wątku Akcja Sreberko i spytałam się czy zgodzą się na zbieranie kasy na konkretnego psa. Czekam na odpowiedź. Jak coś będę wiedziała napiszę tutaj.

Posted

[quote name='ocelot']Remik odżył, w 23 boksie był zaszczuty i siedział w budzie.
teraz ustawia psy w 8 boksie.
Lisu nie wychodzi z budy, a Czaruś siedzi w kąciku.[/QUOTE]

Czy mam rozumieć, że Remik ustawia Lisa i Naszego Czarusia ????

Posted

[quote name='ocelot']Tak dokładnie jest.[/QUOTE]

Istnieje jakaś szansa na zamianę psów i rozdzielenie Remika, zarówno Czarka jak i Lisa szkoda biedaki :(

Posted

[quote name='edek']Istnieje jakaś szansa na zamianę psów i rozdzielenie Remika, zarówno Czarka jak i Lisa szkoda biedaki :([/QUOTE]
Nie bardzo, już jest ciasno. Jak remik wróci do 23 boksu to znowu on nie będzie wychodził z budy.

Posted

Tego się bałam. Jestem załamana tą bezsilnością:placz:. Ocelot jak znajdziesz czas i podejmiesz się poprowadzenia adopcji Ciapka to zapłacę za pakiet ogłoszeniowy, może jeszcze coś wyskubię dla Lisa

Posted

Kochani na akcja sreberko nikt mi nie odpowiada na moją prośbę

Rozmawiałam wczoraj z TZ i w sumie ma rację. W związku z tym, że Ciapek jest zdominowany przez tego czarnego psa to pewnie nowa buda przypadnie jemu nie Ciapkowi. Najlepiej byłoby zebrać na 3 ale w to nie wierzę. Mogę jedynie wierzyć, ze schronisku uda się zabezpieczyć te psiaki przed zimą. Oczywiście wpłacę te pieniążki które zadeklarowałam na budy dla tego schroniska.

Ocelot nie wiem czy się nie mylę Ty chyba znasz kogoś kto robi ogłoszenia. Jak znajdziesz chwilkę na te adopcje to napisz mi pw z kontem i ile mam zapłacić za te ogłoszenia. Za allegro wyróżnione też bym zapłaciła. Może się uda go wyadoptować. Nie wiem czy w tym miesiącu finansowo podołam, ale dla Liska też bym wykupiła jest bardzo ładnym psiakiem.

Co wy o tym myślicie ????

Posted

[quote name='Ania102']edek ogłoszenia polecam u CatAngel robi pakiecik 130 ogłoszeń - 15 zł.[/QUOTE]

Też ją wypatrzyłam :) Tylko czekam na Ocelot czy się podejmie adopcji.

Posted

Przepraszam za offa:oops:.
Zapraszam na wątek bezdomnego psiaka:
[URL="http://www.dogomania.pl/threads/209112-Zielonooki-Negro-DZIŚ-POBITY-CO-GO-DALEJ-CZEKA-!-Potrzebny-dt-deklaracje-fanty?p=17034480#post17034480"][COLOR=#4444ff]http://www.dogomania.pl/threads/2091...0#post17034480[/COLOR][/URL]
i na bazarek dla niego:cool3:
[URL="http://www.dogomania.pl/threads/209121-Różne-różności-dla-różnych-na-hotelik-dla-Negra-przeganianego-psiaka-20VI-g.20"][COLOR=#4444ff]http://www.dogomania.pl/threads/2091...iaka-20VI-g.20[/COLOR][/URL]
Pozdrawiam:lol:

Posted

[quote name='ocelot']Oczywiście, że tak.[/QUOTE]Podrzucę Ciapka bo strasznie tu cicho.
Może jakieś wieści?
Napiszcie co z psinkę Cioteczki proszę.

Posted

Może ktoś zajrzy jak podrzucę bo Ciapek w schronie a wątek "umiera".
Edek ma rację może spróbujmy go na jakiś DT lub BDT Szkoda by młody psiak "siedział".Ciapek miał tylu sympatyków w Tomaszowie,czy przestał być kochanym psiakiem,czy jak jest bezpieczny w schronie to już jego los jest obojętny a może to nie chodziło o Ciapka tylko ktoś chciał "dowalić" TOZowi?

Posted

Też mi bardzo żal tego psiaka...pokładałam nadzieje w jego lepszy los.
Nie można jednak nikogo zmusic do umieszczenia go w dt/hoteliku. Na mnie tez naciska kilka spraw a ja znam granice możliwości i odpowiedzialności.
Jednak tutaj jest takie uczucie...zapomnienia.Żal.

Posted

JA o Nim pamiętam tylko co tu pisać ???. Niestety żadne z Nas nie może wziąć odpowiedzialności za kolejne zwierzę, szkoda go ale cóż zrobić :(. W zebranie pełnej kwoty deklaracji też nie wierzę, a po za tym często jest tak, ze potem część osób się wycofuje i trzeba samemu dokładać. Mogę mieć nadzieję, że ktoś go zauważy on tak lgnie do człowieka.