Reno2001 Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 Jakie dobranoc. Ty mi tu pisz, czy Czarka jeszcze w schronie. Matko, że tez ja zawsze wejde na watek, gdzie nie trzeba. Grrr Quote
Bonsai Posted April 1, 2011 Author Posted April 1, 2011 W schronie, ale szykuję dla niej miejsce w DT. ;) W środę będzie sterylka, po sterylce do Wa-wy i Madalleny. :) Quote
Reno2001 Posted April 2, 2011 Posted April 2, 2011 [quote name='Bonsai']W schronie, ale szykuję dla niej miejsce w DT. ;) W środę będzie sterylka, po sterylce do Wa-wy i Madalleny. :)[/QUOTE] No to uff. Dom znajdzie na pewno migiem. Bardzo podobna do "mojej" Amelki. Pewnie lepiej, że są juz wg niej plany, bo mnie mógłby jakis głupi pomysł się zalęgnąc w głowie ;) Quote
Bonsai Posted April 2, 2011 Author Posted April 2, 2011 [quote name='Reno2001']No to uff. Dom znajdzie na pewno migiem. Bardzo podobna do "mojej" Amelki. Pewnie lepiej, że są juz wg niej plany, bo mnie mógłby jakis głupi pomysł się zalęgnąc w głowie ;)[/QUOTE] Może trzeci czarno biały psiak urzekający psiak? :D Przecież ona pasuje do Twojego stadka jak ulał... ;) Quote
Reno2001 Posted April 2, 2011 Posted April 2, 2011 [quote name='Bonsai']Może trzeci czarno biały psiak urzekający psiak? :D Przecież ona pasuje do Twojego stadka jak ulał... ;)[/QUOTE] No, no. Właśnie to jest najbardziej niebezpieczne w tej zabawie ;) Quote
Bonsai Posted April 2, 2011 Author Posted April 2, 2011 [quote name='Reno2001']No, no. Właśnie to jest najbardziej niebezpieczne w tej zabawie ;)[/QUOTE] Wiem coś o tym. ;) Quote
Bonsai Posted April 3, 2011 Author Posted April 3, 2011 AKI [img]http://kalisz-schronisko.pl/typo3temp/pics/83b39b9a54.jpg[/img] [img]http://fc02.deviantart.net/fs70/f/2011/093/7/6/aki_by_mofftarkin-d3d3cml.jpg[/img] [img]http://fc06.deviantart.net/fs70/f/2011/093/9/c/aki1_by_mofftarkin-d3d3co1.jpg[/img] Aki już drugi raz jest w schronisku, bo jego nieodpowiedzialny opiekun nie dbał o psa. W tej chwili Aki czeka na nowy, odpowiedzialny dom. Jest spokojny i ułożony, ale potrzebuje dużo ruchu. Zna podstawowe komendy. Próbuje zwrócić uwagę człowieka, podając każdemu łapę. :) Quote
Akrum Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 [quote name='Bonsai']W schronie, ale szykuję dla niej miejsce w DT. ;) W środę będzie sterylka, po sterylce do Wa-wy i Madalleny. :)[/QUOTE] o, do Madalleny jedzie?? No to super, to raz dwa i do DS pójdzie :) Quote
Bonsai Posted April 6, 2011 Author Posted April 6, 2011 Zapraszam na wątek, psiaczki potrzebują ogłoszeń, by znaleźć dobre domki. Quote
Anna_33 Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 Witam i zaznaczam watek :-) Bonsai, zastanawiam sie, czy nie pokazac tej rodzinie Czarki? Ona ma juz zaklepany jakis domek? bo jesli ma, to moze lepiej nie macic im w glowach :-) Na razie wyslalam im dwa psy, jednego z Azylu pod Warszawa, a drugi to Wasz Olaf. Quote
pyziokot Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 do góry piekne psinki! ufff ale Czarka jest śliczna! Quote
Bonsai Posted April 6, 2011 Author Posted April 6, 2011 [quote name='Anna_33']Witam i zaznaczam watek :-) Bonsai, zastanawiam sie, czy nie pokazac tej rodzinie Czarki? Ona ma juz zaklepany jakis domek? bo jesli ma, to moze lepiej nie macic im w glowach :-) Na razie wyslalam im dwa psy, jednego z Azylu pod Warszawa, a drugi to Wasz Olaf.[/QUOTE] Czarka miała dzisiaj sterylkę, a w weekend jedzie do BDT do W-wy. Myślę, że trzymajmy się Olafa, mała znajdzie DS migiem, a Olaf jest super i w typie ich psa, więc moim zdaniem do nich pasuje w 100%, choć ogólne szanse na dom ma mniejsze niż Czarka. Poza tym witam wszystkich serdecznie na wątku!! :) Quote
kora78 Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 no to i ja jestem :) ja moge tylko oglaszac, ale z wena u mnie ciezko zawsze, bo mam tez na glowie swoj schron. chodze tam jako jedyna... oto watek, moze zajrzycie, w rewanzu? :) [url]http://www.dogomania.pl/threads/173705-Wybierz-psiaka-i-zrób-mu-chociaz-1-ogłoszenie-schroniskowe-slicznośc-proszą[/url]. oglaszam tylko po 20-30szt stronek. wiele na mnie liczyc nie mozna... juzaczek mi juz wpadl w oko :) lubie kudlacze i bokery, jakby co Quote
Bonsai Posted April 6, 2011 Author Posted April 6, 2011 Ja staram się pisać teksty do ogłoszeń dla psiaków, więc z weną nie będzie problemu. :) Dziękuję za odwiedziny!! :) 20-30 stron to bardzo dużo! Quote
Anna_33 Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 No tak wlasnie myslalam, ze Czarka migiem znajdzie dom, a Olaf moze miec ciut trudniej. Chociaz to nigdy nic nie wiadomo. Pozyjemy zobaczymy :-) Quote
pyziokot Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 czemu tu nikt nie zaglada z wielkopolski/ do gory psiaczki! Quote
Anna_33 Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 Dostalam wlasnie mail od rodziny z Poznania. Olaf juz do nich dojechal! Zaskoczona jestem, bo myslalam, ze najpierw wizyta przedadopcyjna. Jeszcze nie wiem co i jak, jak psiak sie zachowal. Nic nie wiem, ale Pani obiecala relacje. Koszyczek, poslanko, wszystko juz czeka. Tzn mail sprzed 4 godzin, wiec pewnie pies juz w domu. Pozostaje uzbroic sie w cierpliwosc. Quote
Bonsai Posted April 8, 2011 Author Posted April 8, 2011 [quote name='Anna_33']Dostalam wlasnie mail od rodziny z Poznania. Olaf juz do nich dojechal! Zaskoczona jestem, bo myslalam, ze najpierw wizyta przedadopcyjna. Jeszcze nie wiem co i jak, jak psiak sie zachowal. Nic nie wiem, ale Pani obiecala relacje. Koszyczek, poslanko, wszystko juz czeka. Tzn mail sprzed 4 godzin, wiec pewnie pies juz w domu. Pozostaje uzbroic sie w cierpliwosc.[/QUOTE] Świetna wiadomość, bardzo sie cieszę. :) Schronisko wykonuje wizyty, ale poadopcyjne. Czekamy na dalsze wieści. :) :) Quote
Tiesto_kennel Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 Wszystkie są piękne na tych fotach:roll: czy nadal robi je Justyna ?? Quote
Bonsai Posted April 9, 2011 Author Posted April 9, 2011 [quote name='Tiesto_kennel']Wszystkie są piękne na tych fotach:roll: czy nadal robi je Justyna ??[/QUOTE] Nie rozumiem, chodzi o autora zdjęć? Tak jak podpisane na zdjęciach - ich autorem jestem ja. ;) Quote
Recommended Posts