Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 272
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Bonsai']W schronie, ale szykuję dla niej miejsce w DT. ;) W środę będzie sterylka, po sterylce do Wa-wy i Madalleny. :)[/QUOTE]

No to uff. Dom znajdzie na pewno migiem. Bardzo podobna do "mojej" Amelki. Pewnie lepiej, że są juz wg niej plany, bo mnie mógłby jakis głupi pomysł się zalęgnąc w głowie ;)

Posted

[quote name='Reno2001']No to uff. Dom znajdzie na pewno migiem. Bardzo podobna do "mojej" Amelki. Pewnie lepiej, że są juz wg niej plany, bo mnie mógłby jakis głupi pomysł się zalęgnąc w głowie ;)[/QUOTE]

Może trzeci czarno biały psiak urzekający psiak? :D Przecież ona pasuje do Twojego stadka jak ulał... ;)

Posted

[quote name='Bonsai']Może trzeci czarno biały psiak urzekający psiak? :D Przecież ona pasuje do Twojego stadka jak ulał... ;)[/QUOTE]

No, no. Właśnie to jest najbardziej niebezpieczne w tej zabawie ;)

Posted

AKI

[img]http://kalisz-schronisko.pl/typo3temp/pics/83b39b9a54.jpg[/img]

[img]http://fc02.deviantart.net/fs70/f/2011/093/7/6/aki_by_mofftarkin-d3d3cml.jpg[/img]

[img]http://fc06.deviantart.net/fs70/f/2011/093/9/c/aki1_by_mofftarkin-d3d3co1.jpg[/img]

Aki już drugi raz jest w schronisku, bo jego nieodpowiedzialny opiekun nie dbał o psa. W tej chwili Aki czeka na nowy, odpowiedzialny dom. Jest spokojny i ułożony, ale potrzebuje dużo ruchu. Zna podstawowe komendy. Próbuje zwrócić uwagę człowieka, podając każdemu łapę. :)

Posted

[quote name='Bonsai']W schronie, ale szykuję dla niej miejsce w DT. ;) W środę będzie sterylka, po sterylce do Wa-wy i Madalleny. :)[/QUOTE]
o, do Madalleny jedzie??
No to super, to raz dwa i do DS pójdzie :)

Posted

Witam i zaznaczam watek :-)

Bonsai, zastanawiam sie, czy nie pokazac tej rodzinie Czarki? Ona ma juz zaklepany jakis domek? bo jesli ma, to moze lepiej nie macic im w glowach :-)
Na razie wyslalam im dwa psy, jednego z Azylu pod Warszawa, a drugi to Wasz Olaf.

Posted

[quote name='Anna_33']Witam i zaznaczam watek :-)

Bonsai, zastanawiam sie, czy nie pokazac tej rodzinie Czarki? Ona ma juz zaklepany jakis domek? bo jesli ma, to moze lepiej nie macic im w glowach :-)
Na razie wyslalam im dwa psy, jednego z Azylu pod Warszawa, a drugi to Wasz Olaf.[/QUOTE]

Czarka miała dzisiaj sterylkę, a w weekend jedzie do BDT do W-wy. Myślę, że trzymajmy się Olafa, mała znajdzie DS migiem, a Olaf jest super i w typie ich psa, więc moim zdaniem do nich pasuje w 100%, choć ogólne szanse na dom ma mniejsze niż Czarka.

Poza tym witam wszystkich serdecznie na wątku!! :)

Posted

no to i ja jestem :) ja moge tylko oglaszac, ale z wena u mnie ciezko zawsze, bo mam tez na glowie swoj schron. chodze tam jako jedyna... oto watek, moze zajrzycie, w rewanzu? :)

[url]http://www.dogomania.pl/threads/173705-Wybierz-psiaka-i-zrób-mu-chociaz-1-ogłoszenie-schroniskowe-slicznośc-proszą[/url].

oglaszam tylko po 20-30szt stronek. wiele na mnie liczyc nie mozna...

juzaczek mi juz wpadl w oko :) lubie kudlacze i bokery, jakby co

Posted

Ja staram się pisać teksty do ogłoszeń dla psiaków, więc z weną nie będzie problemu. :)

Dziękuję za odwiedziny!! :) 20-30 stron to bardzo dużo!

Posted

Dostalam wlasnie mail od rodziny z Poznania. Olaf juz do nich dojechal!
Zaskoczona jestem, bo myslalam, ze najpierw wizyta przedadopcyjna.
Jeszcze nie wiem co i jak, jak psiak sie zachowal. Nic nie wiem, ale Pani obiecala relacje.
Koszyczek, poslanko, wszystko juz czeka.
Tzn mail sprzed 4 godzin, wiec pewnie pies juz w domu. Pozostaje uzbroic sie w cierpliwosc.

Posted

[quote name='Anna_33']Dostalam wlasnie mail od rodziny z Poznania. Olaf juz do nich dojechal!
Zaskoczona jestem, bo myslalam, ze najpierw wizyta przedadopcyjna.
Jeszcze nie wiem co i jak, jak psiak sie zachowal. Nic nie wiem, ale Pani obiecala relacje.
Koszyczek, poslanko, wszystko juz czeka.
Tzn mail sprzed 4 godzin, wiec pewnie pies juz w domu. Pozostaje uzbroic sie w cierpliwosc.[/QUOTE]

Świetna wiadomość, bardzo sie cieszę. :) Schronisko wykonuje wizyty, ale poadopcyjne.
Czekamy na dalsze wieści. :) :)

Posted

[quote name='Tiesto_kennel']Wszystkie są piękne na tych fotach:roll: czy nadal robi je Justyna ??[/QUOTE]

Nie rozumiem, chodzi o autora zdjęć? Tak jak podpisane na zdjęciach - ich autorem jestem ja. ;)