Usia Posted May 31, 2007 Author Posted May 31, 2007 Zeby nie było ze o was całkiem zapomniałam troche bydlaków w domowym zaciszu ;) Figa Ays i jak zawsze inteligentna mina mojego miska Quote
eria Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 Figusiaaaaa:loveu: :loveu: :loveu: ten brzusio kudłaty cudownyyyy :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Usia Posted May 31, 2007 Author Posted May 31, 2007 bedzie ciezko ale czasem mu sie zdaza ;) ;) Jade na korki mam nadzieje ze bede miała czas jutro z wami posiedziec i poczytac :cool1: Buziaki dziewczynki Quote
Dobcia Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 Ays bardzo słodko sobie śpi, szczególnie że wietrzy przy tym języczek:evil_lol: Quote
Daisunia Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 http://images22.fotosik.pl/118/997c5b09bfa849d9med.jpg ja widze ze Aysik do mnie puszcza oczko :loveu: ucaluj niuńka w pyszczek ;) Quote
Usia Posted June 1, 2007 Author Posted June 1, 2007 [FONT=Trebuchet MS]Zjarany Glut :cool3: [/FONT] [FONT=Trebuchet MS][/FONT] [FONT=Trebuchet MS][/FONT] [FONT=Trebuchet MS][/FONT] [FONT=Trebuchet MS][/FONT] [FONT=Trebuchet MS][/FONT] [FONT=Trebuchet MS][/FONT] [FONT=Trebuchet MS][/FONT] [FONT=Trebuchet MS]przytulanki :eviltong: [/FONT] [FONT=Trebuchet MS][/FONT] [FONT=Trebuchet MS][/FONT] [FONT=Trebuchet MS][/FONT] [FONT=Trebuchet MS]Niuska[/FONT] [FONT=Trebuchet MS][/FONT] [FONT=Trebuchet MS][/FONT] [FONT=Trebuchet MS][/FONT] [FONT=Trebuchet MS][/FONT] [FONT=Trebuchet MS][/FONT] [FONT=Trebuchet MS]pomalowany pychol misiaka :evil_lol: [/FONT] [FONT=Trebuchet MS][/FONT] [FONT=Trebuchet MS][/FONT] [FONT=Trebuchet MS][/FONT] [FONT=Trebuchet MS]i mój kochany nochal [/FONT] [FONT=Trebuchet MS][/FONT] [FONT=Trebuchet MS][/FONT] Quote
Elizusiek Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 śliczna :loveu: i jaka podobna do mojej :cool3: Quote
Dobcia Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 Przytulanki najlepsze:loveu: Tylko ciekawe gdzie ten psi nos zagląda biednemu Gluciowi:evil_lol: Quote
Marta_Ares Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 Hejka Ula;) az wstyd mi sie tutaj pokazywac tak dawno mnie nie bylo:oops: :oops::-( Przepraszam ale wiesz zbliza sie koniec roku i wogole nie mam czasu na dogo. Sliczne foteczki:loveu: Co Ty mu zrobilas??:mad::evil_lol: :evil_lol: Quote
Carolcia Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 witamy jak slodko spi :loveu: :loveu: :loveu: wyglaskaj pieski ode mnie :p Quote
eria Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 dzień dobry Usiaczku, co tam u Was słychać nowego ? jak matematyka ?? zdałaś? Quote
diabelkowa Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 swietne XDDD normalnie jak mozesz dawac kotu jarac jointy ?:PP Quote
Usia Posted June 7, 2007 Author Posted June 7, 2007 [FONT=Comic Sans MS]Glut [/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS]i psy [/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] Quote
Daisunia Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 czesc Usia :) A cóż tam Misiak wypatrzył ???? :lol: Quote
Dobcia Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 Glucik śliczny:loveu: Znalazł sobie typowe, kocie miejsce na wysokości;) Quote
ewelinabuck Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
wiq Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 http://www.galeria.cyfrowe.pl/p/b/5/61853.jpg prawdziwy pociągowiec:evil_lol: Quote
Recommended Posts