kinga Posted May 15, 2008 Author Posted May 15, 2008 mojamisiu, ja też pamiętam i ciągle nie mogę się nadziwić, jak ten świat jest urządzony - że można się spotkać tak późno, na tak krótko - a mimo wszystko wiadomo, że o TO spotkanie w zyciu chodziło... Quote
mojamisia Posted May 18, 2008 Posted May 18, 2008 Kinga,bo czasem warto czekać tak długo na TAKIE spotkanie. Ja wiem ,że Fela czekała na nas a my na nią... Na taką MIŁOŚĆ warto czekać,nawet jeśli potem trwa to tak krótko... Ja wiem ,że dla wielu to może brzmieć śmiesznie ale-to była MIŁOŚĆ. Psio - ludzka i nie wiem kto komu dał więcej. Ja wiem ,że dostałam samo dobro,samą miłość i chyba więcej dostałam niż dałam... I tak mi trudno o tej miłości zapomnieć,tak bardzo za nią tęsknię. Felusiu...nie byłaś moim pierwszym psem,mam nadzieję że także nie ostatnim,ale byłaś WYJĄTKOWA pod każdym względem. I dlatego tak trudno zapomnieć:shake: Ktoś kto nie znał Felci niestety nie zrozumie jak była wspaniałym psem i dlaczego tak bardzo nam jej brakuje... A może rozumiecie...mam nadzieję. Felusiu,dobranoc kochanie. Quote
mojamisia Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 Feluniu,dobranoc. Zawsze jestem,zawsze pamiętam... Nie zapomnimy Cię ,wyjątkowa psinko-Felinko... Quote
Camara Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 Kiedyś... czas przytłumi tęsknotę to nie oznacza zapomnienia... Quote
mojamisia Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 Czas jakoś nie chce tłumić tej tęsknoty:shake: Felinko,byłaś z nami za krótko,za szybko odeszłaś,tak nagle... Dopiero zaczęliśmy sobie układać nasze wspólne życie...a Ty ...:-( Tak strasznie nam Ciebie brak:-( Felciu-dobranoc... Quote
mojamisia Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 Dobranoc Felusiu. Nie będzie mnie długo ale zawsze będę pamiętać. Zawsze jesteś z nami Felinko... Quote
mojamisia Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 Długo mnie nie było ale Ty byłaś z nami Felinko... Zawsze pamiętam... Byliśmy na Twojej plaży,odwiedziliśmy Twoje miejsca... Quote
mojamisia Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 Felusiu,ZAWSZE pamiętam ,zawsze jestem i Ty jesteś zawsze z nami. Jutro smutny dzień... Śpij spokojnie maleńka Felinko. Quote
mojamisia Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 Felusiu ,śpij maleńka. Kochasz mnie? Kocham Cię. Jestem psem... Przecież wiem. A gdy odejdę? Jak to...gdzie? Czy będziesz dalej kochać mnie? Jesteś przecież moim psem... Jestem Kocham Cię... Quote
kinga Posted December 8, 2008 Author Posted December 8, 2008 przypomniało mi się przeczytane kiedyś wyznanie Anny Kamienskiej: - Nie mogę przestać kochać kogoś TYLKO dlatego, że umarł. ...bardzo lubię to zdanie, towarzyszy mi już od wielu, wielu lat... Quote
mojamisia Posted December 25, 2008 Posted December 25, 2008 Spokoju,radości,miłości nie tylko w świąteczny czas. Niech Anioł skrzydłami jasnymi dzisiaj otoczy Was. Niech Kolęda zabrzmi cicho, Ty w tej ciszy także trwaj... będę z Tobą i cichutko będę nucić-Luli laj... Felusiu,jesteśmy z Tobą nasz psiaku niezwykły... I Ty jesteś z nami-czuję to... Dzisiaj założyłam odświętną bluzkę kupioną 2tyg. temu(a Ciebie nie ma już 8 m-cy...) i znalazłam na niej...Twoje kudełki. Jesteś z nami psico w te Święta... Quote
mojamisia Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 Felusiu,pamiętam i kocham-bądź z nami w następnym roku... Quote
mojamisia Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 Felusiu,ciągle o Tobie mówimy ,psinko... Ciągle z nami jesteś. Kocham Cię malutka! Quote
mojamisia Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 Felciu,kocham Cię! Nie mogę przestać Cię kochać tylko dla tego że umarłaś... Jesteś i będziesz z nami zawsze-ja pamiętam... Quote
mojamisia Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 Felusiu,za parę dni drugie wakacje bez Ciebie:-( Ale zabieramy z sobą wspomnienie o Tobie -zawsze będziesz z nami. Dobranoc Felusiu. Quote
mojamisia Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 Felcia,kolejny listopad bez ciebie:-(Pamiętamy ,śpij spokojnie psiaku. Quote
Recommended Posts