Camara Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 mojamisia napisał(a):Moja Myszka,Felinka:loveu: oj, mojamisiu :shake: Felcia wygląda, jakby zabalowała całą nockę :cool1: i w stanie mocno nietrzeźwym nie dała rady wyjść po schodach :evil_lol: czy starszej pani wypada tak się zachowywać??? Quote
mojamisia Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 Starszej Pani też się coś od życia należy:diabloti: Quote
czarok Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 Miód w moje serce wlewasz mojamisiu :lol:. Jak widzę Felę taką rozkosznie rozespaną i rozleniwioną i, co najważniejsze, wyglądającą jak podhalanka, a nie jak worek z kośćmi w środku ( bo taka do nas trafiła), to mi się pysk od ucha do ucha śmieje. Zawsze czekam na więcej :p. Pozdrawiamy serdecznie ( ja i medar) i wyczochraj od nas malutką :lol: ( mam nadzieję, że kiedyś będziemy mogli zrobić to osobiście). Quote
kinga Posted October 12, 2007 Author Posted October 12, 2007 mojamisiu - a co ona leży taka...biała, puchata i ... wypchana :mad:? coś tak, jak skóra z cielaka w salonie przed kominkiem... tylko w 3D :roll:. czy Fela w ogóle osiąga kiedyś pion? :cool3: Quote
mojamisia Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 Camara coś mi tu sugerowała,więc odpowiem"w klimacie";) Tak osiąga pion...jak procenty wyparują:eviltong: Camara twierdzi,że Felka nie może wypionować bo jest "wczorajsza":mad: Oj , zrobię zdjęcie i udowodnię że czasami trzeźwieje:diabloti: Czarok,a Ty podobno w grudniu wybierałaś się do Łodzi? A Felek kuśtyka żwawo nic sobie nie robiąc z chorej łapki:lol:Pogoda też nie jest przeszkodą-to prawdziwy maratończyk:roll: Ale już widać poprawę:loveu:Nie może się przeforsować,szczególnie w taką wilgotną pogodę jak dzisiaj. Ale kto jej to wytłumaczy:cool3: Quote
Camara Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 mojamisia napisał(a):Camara coś mi tu sugerowała,więc odpowiem"w klimacie";) Tak osiąga pion...jak procenty wyparują:eviltong: A tam wczorajsza :roll: pewnie złapała filipińską zarazę :shake: biedna Felcia! :evil_lol: Quote
mojamisia Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 Camara:mad: my tylko w Szwajcarii bylismy:razz: i to na dodatek Kaszubskiej:eviltong: Gdzie nam do zarazy:cool3: Najwyżej pomroczność:eviltong: Quote
mojamisia Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 A u nas piękna,złota jesień:lol: Fela po serii laserów i rymadylu dziarsko drepta:p Humorek dopisuje,apetyt też;) Buraczki smakują,a za racuszki z jabłkami to nawet zaśpiewa:eviltong: a głosik ma taki jak Himilsbach więc brzmi pięknie:loveu: I cuudnie chrapie:lol: szczególnie w czasie Wiadomości:cool1: Pozdrawiamy:lol: Quote
kinga Posted October 17, 2007 Author Posted October 17, 2007 a mi tak już na poważnie przyszło do głowy, jak patrzę na śnieżnobiałą Felę i czytam zachwyty mojejmisi... gdzieżby taka Fela przypuszczała przez długie lata swego życia, ze po tym życiu, zapewne przeciętnym, jeśli nie byle jakim - czeka ją taka jesień... najpiękniejsza, jaką pies moze sobie wymarzyć - taka jesień, jaka się psu należy w zamian za pogardliwe potraktowanie przez człowieka, którego kochał ten wątek jakoś zawsze mnie wzrusza swym ciepłem, i dlatego nawet zwykłe głupoty, jakie na forum wypisuję - jakoś tu wstępu nie mają... chyba z szacunku dla tego ciepła w relacji człowiek - pies ;) Quote
mojamisia Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 A ja w takich wypadkach wierzę w...przeznaczenie:oops: Po prostu tak miało być;) musieliśmy się spotkać-my i Fela:lol: A że trochę to trwało:shake: no cóż,na prawdziwą miłość warto czekać;) Kinga,tu też możesz czuć się swobodnie:lol:my nie takie znowu drętwe:evil_lol: Quote
mojamisia Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 Chociaż nikt nie pyta:mad:odpowiadam;) U nas wszystko OK!:lol: Niedługo ROCZNICA:loveu:To już prawie rok jak Fela "organizuje"nam życie:eviltong: A organizuje cudnie:lol: Jesteśmy wyspacerowani,dotlenieni i zsocjalizowani(z innymi psiarzami):p Mamy też urozmaiconą kuchnię:eviltong: Pozdrawiamy:lol: Quote
mojamisia Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 Smutny dzisiaj dzień....deszczowy,mokry,ponury:shake: I łapki dzisiaj bardziej dokuczają przez wilgoć,i nikt do nas nie zagląda:shake: Ale nic to;) Kochają,pieszczą,pocieszają jak boli:lol: Dam radę:p Pozdrawiam-Fela:lol: Quote
Alaa Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 Alez oczywiscie ze zagladaja do Was - tylko nie pisza, ale zawsze cieplo o Was mysla. Szkoda lapkow:-( Quote
mojamisia Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 Jak miło,że zaglądają:multi: Martwią się o łapki:-o Dziękuję:lol: Fela:lol: Quote
Alaa Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 Uwielbiam takie biale dziewczynki, mialam taka krolewne w domu - Wandziusie z Psiego Aniola - ona taki aniolek byla . Fela jest cudna i cudna. Quote
Alaa Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 Wandziusia jest na metamorfozach - str.31 - ale kudy jej biedusi bylo do Feli..Fela jest przepiekna a Wandziusia - najpiekniejsza na swiecie perelka miala z podhalana tylko kolor:-(Ale juz nie ma mojej dziewczynki:-(I tak sobie Fele cichutko ogladam:lol:Juz od dawna hihihihi Quote
kinga Posted November 1, 2007 Author Posted November 1, 2007 Alaa - a ja Wandę pamiętam ;) - z czasów, kiedy brałaś tego duzego psa, którego imienia ...zapomniałam :oops: ( ale historię adopcji śledziłam) mojamisiu - ja zawsze Was czytam, i zawsze ślę mnóstwo, mnóstwo ciepłych myśli - takze jako właścicielka ponaddziesięcioletniej bernardynki, której też coraz częściej dokucza to i owo...:niewiem: Quote
mojamisia Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 Alaa,ja wiem co znaczy stracić takie białe szczęście:-(dzięki za kibicowanie Feli! Kinga,wiem że ciepło o nas myślisz:loveu: Ale dzisiaj taki smętny dzień:-( Nie lubię listopada:shake: Quote
Alaa Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 Kinga:loveu: Ciesze sie ze ktos moja perelke pamieta. Lejesz miod na serce me kaprawe.. A ja lubie listopad i fokle to lubie wszystko byle nie lato:diabloti: A Fela listopad lubi?:evil_lol: Quote
Recommended Posts