Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 372
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mojamisia napisał(a):
Moja Myszka,Felinka:loveu:

oj, mojamisiu :shake: Felcia wygląda, jakby zabalowała całą nockę :cool1: i w stanie mocno nietrzeźwym nie dała rady wyjść po schodach :evil_lol:
czy starszej pani wypada tak się zachowywać???

Posted

Miód w moje serce wlewasz mojamisiu :lol:. Jak widzę Felę taką rozkosznie rozespaną i rozleniwioną i, co najważniejsze, wyglądającą jak podhalanka, a nie jak worek z kośćmi w środku ( bo taka do nas trafiła), to mi się pysk od ucha do ucha śmieje. Zawsze czekam na więcej :p. Pozdrawiamy serdecznie ( ja i medar) i wyczochraj od nas malutką :lol: ( mam nadzieję, że kiedyś będziemy mogli zrobić to osobiście).

Posted

mojamisiu - a co ona leży taka...biała, puchata i ... wypchana :mad:?

coś tak, jak skóra z cielaka w salonie przed kominkiem... tylko w 3D :roll:.

czy Fela w ogóle osiąga kiedyś pion? :cool3:

Posted

Camara coś mi tu sugerowała,więc odpowiem"w klimacie";)
Tak osiąga pion...jak procenty wyparują:eviltong:
Camara twierdzi,że Felka nie może wypionować bo jest "wczorajsza":mad:

Oj , zrobię zdjęcie i udowodnię że czasami trzeźwieje:diabloti:

Czarok,a Ty podobno w grudniu wybierałaś się do Łodzi?

A Felek kuśtyka żwawo nic sobie nie robiąc z chorej łapki:lol:Pogoda też nie jest przeszkodą-to prawdziwy maratończyk:roll:
Ale już widać poprawę:loveu:Nie może się przeforsować,szczególnie w taką wilgotną pogodę jak dzisiaj.
Ale kto jej to wytłumaczy:cool3:

Posted

mojamisia napisał(a):
Camara coś mi tu sugerowała,więc odpowiem"w klimacie";)
Tak osiąga pion...jak procenty wyparują:eviltong:

A tam wczorajsza :roll:
pewnie złapała filipińską zarazę :shake:
biedna Felcia!

:evil_lol:

Posted

A u nas piękna,złota jesień:lol: Fela po serii laserów i rymadylu dziarsko drepta:p
Humorek dopisuje,apetyt też;) Buraczki smakują,a za racuszki z jabłkami to nawet zaśpiewa:eviltong: a głosik ma taki jak Himilsbach więc brzmi pięknie:loveu:
I cuudnie chrapie:lol: szczególnie w czasie Wiadomości:cool1:
Pozdrawiamy:lol:

Posted

a mi tak już na poważnie przyszło do głowy, jak patrzę na śnieżnobiałą Felę i czytam zachwyty mojejmisi...

gdzieżby taka Fela przypuszczała przez długie lata swego życia, ze po tym życiu, zapewne przeciętnym, jeśli nie byle jakim - czeka ją taka jesień... najpiękniejsza, jaką pies moze sobie wymarzyć - taka jesień, jaka się psu należy w zamian za pogardliwe potraktowanie przez człowieka, którego kochał

ten wątek jakoś zawsze mnie wzrusza swym ciepłem, i dlatego nawet zwykłe głupoty, jakie na forum wypisuję - jakoś tu wstępu nie mają... chyba z szacunku dla tego ciepła w relacji człowiek - pies

;)

Posted

A ja w takich wypadkach wierzę w...przeznaczenie:oops:
Po prostu tak miało być;) musieliśmy się spotkać-my i Fela:lol:
A że trochę to trwało:shake: no cóż,na prawdziwą miłość warto czekać;)

Kinga,tu też możesz czuć się swobodnie:lol:my nie takie znowu drętwe:evil_lol:

• 2 weeks later...
Posted

Chociaż nikt nie pyta:mad:odpowiadam;)
U nas wszystko OK!:lol:
Niedługo ROCZNICA:loveu:To już prawie rok jak Fela "organizuje"nam życie:eviltong:
A organizuje cudnie:lol: Jesteśmy wyspacerowani,dotlenieni i zsocjalizowani(z innymi psiarzami):p
Mamy też urozmaiconą kuchnię:eviltong:
Pozdrawiamy:lol:

Posted

Smutny dzisiaj dzień....deszczowy,mokry,ponury:shake:
I łapki dzisiaj bardziej dokuczają przez wilgoć,i nikt do nas nie zagląda:shake:
Ale nic to;) Kochają,pieszczą,pocieszają jak boli:lol: Dam radę:p
Pozdrawiam-Fela:lol:

Posted

Wandziusia jest na metamorfozach - str.31 - ale kudy jej biedusi bylo do Feli..Fela jest przepiekna a Wandziusia - najpiekniejsza na swiecie perelka miala z podhalana tylko kolor:-(Ale juz nie ma mojej dziewczynki:-(I tak sobie Fele cichutko ogladam:lol:Juz od dawna hihihihi

Posted

Alaa - a ja Wandę pamiętam ;) - z czasów, kiedy brałaś tego duzego psa, którego imienia ...zapomniałam :oops: ( ale historię adopcji śledziłam)

mojamisiu - ja zawsze Was czytam, i zawsze ślę mnóstwo, mnóstwo ciepłych myśli - takze jako właścicielka ponaddziesięcioletniej bernardynki, której też coraz częściej dokucza to i owo...:niewiem:

Posted

Alaa,ja wiem co znaczy stracić takie białe szczęście:-(dzięki za kibicowanie Feli!
Kinga,wiem że ciepło o nas myślisz:loveu:
Ale dzisiaj taki smętny dzień:-(
Nie lubię listopada:shake:

Posted

Kinga:loveu:
Ciesze sie ze ktos moja perelke pamieta.
Lejesz miod na serce me kaprawe..
A ja lubie listopad i fokle to lubie wszystko byle nie lato:diabloti:
A Fela listopad lubi?:evil_lol: