Soema Posted October 17, 2012 Author Posted October 17, 2012 Ziutka napisał(a):Ja tak po cichu tu sobie zaglądam ;) A ja Cię kiedyś ozłocę!!! :Rose: jak Cię znajdę....:hmmmm: Quote
Ziutka Posted October 17, 2012 Posted October 17, 2012 [quote name='Soema']A ja Cię kiedyś ozłocę!!! :Rose: jak Cię znajdę....:hmmmm: Ja Ciebie też...za to co robisz dla psiaków Quote
Soema Posted October 17, 2012 Author Posted October 17, 2012 hihi superduet :grins: Aniu bardzo, bardzo Ci dziękuję za opiekę, zaangażowanie w pomoc Mice. Jesteś niesamowita w tym co robisz i jak to robisz. :Rose: oby żyła długo i szczęśliwie w nowym domu. :) Quote
Ania+Milva i Ulver Posted October 17, 2012 Posted October 17, 2012 ajjj tam...mogą być czekoladki w podziękę:diabloti::evil_lol: Dziś od 9 rano Mika jest w nowym domu. Wczoraj wieczorem domek zadzwonił w jej sprawie. Mieszkają 5 km ode mnie;) Rodzina to skromni ludzie, mieszkają w sporym ,starym domu ,który powoli remontują. Jest tam 4 dzieci - dwóch chłopaków w gimnazjum, 5 letnia dziewczynka i mały szkrab 1,5 roczny. Rodzina bardzo mnie ujęła podejściem do adopcji, jeden z synów to straszny psiarz i to on Mikę wypatrzył. Odszedł im parę dni temu ich piesek, który był bardzo do Mikusi podobny. Z domem pozostaję w stałym kontakcie, będą mogli liczyć na moją pomoc zawsze. Mika w końcu będzie spała w łóżku przytulona do swoich ludzi.... To jeszcze sms z wieczora jaki dostałam : Mika w porządku ,spokojna i grzeczna- właśnie wróciła z podwórka , a Łukasz nie odstępuje jej na krok (to ten starszy chłopiec), jest bardzo szczęśliwy. Podjęliśmy dobrą decyzję.:) W przyszłym tyg. zabiorę Mikę jeszcze do fryzjera, bo jest brudas aż wstyd;) Quote
Nikus Posted October 17, 2012 Posted October 17, 2012 ale super niespodzianka:multi: Mikuniu -szczęścia w swoim domku:loveu: brawo dziewczyny:loveu:....nawet na dogo jeszcze można sie czymś ucieszyć:) Quote
Livka Posted October 17, 2012 Posted October 17, 2012 aż mi się łezka w oku zakręciła ... cudowna wiadomość na koniec dnia :loveu::multi::loveu: Quote
obraczus87 Posted October 18, 2012 Posted October 18, 2012 :mdleje::mdleje::mdleje::klacz::klacz::klacz::klacz: Ależ super wieści :) !!!!!!! Quote
Ania+Milva i Ulver Posted October 18, 2012 Posted October 18, 2012 Z dzisiejszych wieści to to , że Mika jest już bardziej śmielsza, ale Pani mówi,że widać jeszcze , że tęskni.....nie ukrywam iż gardło mi się ścisnęło ehh Mikunia na swoje miejce do spania wybrała fotel z kocem:) Jej , jak mnie cieszy, że ma w końcu miękko, ciepło i duzo rąk do głasków-ona to uwielbia. Quote
Nikus Posted October 18, 2012 Posted October 18, 2012 Mikunia wie co dobre..:) i mam na myśli tu także to ,że tęskni...bo tyle serca jej Aniu dałaś.:) a głasków nigdy za dużo;) Quote
Ania+Milva i Ulver Posted October 29, 2012 Posted October 29, 2012 Już ze 3 razy zasiadałam ,aby napisać wieści Mikowe i ciągle mnie coś absorbuje-a może mały ktoś;) W środę w tamtym tyg byłam z Miką u fryzjera - towarzyszył mi jeden z chłopców,aby Mika się nie bała;) Została wykąpana, ostrzyżona, pazurki przycięte , wzięłam jej tabletki na odrobaczenie i na pchełki- także do wiosny zabezpieczona na całego. Co dziwne- niema guzka na ogonie!!!:) wchłonął się chyba? Jak wróciliśmy, to pognała pędem do domu i na kanapę:) Jak wychodziłam, to mnie nawet nie odprowadziła;) Jest mega grzeczna- prosi o wyjście, w domu lezy sobie na kanapie albo na fotelu, na spacerki wychodzi,ale szybko leci do domu hehe,widać ,że towarzystwo dzieciaków jej odpowiada. Pani wysyła mi sms- y co kilka dni z wieściami. Jak tylko zwróci im siostra aparat,to prześlą fotki . Jestem zadowolona i szczęśliwa,że Mika trafiła na dobry dom!...choć nie ukrywam- tęsknię za nią... Quote
Nikus Posted October 29, 2012 Posted October 29, 2012 Bardzo się cieszymy:) Ale fajnie trafiła:loveu: Quote
Soema Posted October 29, 2012 Author Posted October 29, 2012 Jak tak społecznie awansowała, to Cię ma teraz w nosie ;) albo zagrzanym kuperku :grins: super! Dziękuję Ania! Quote
Livka Posted October 29, 2012 Posted October 29, 2012 :Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!: Kochana Mikunia :loveu: Quote
Ania+Milva i Ulver Posted December 12, 2012 Posted December 12, 2012 Dostałam maila z pozdrowieniami od całej rodziny:) Następne fotki będą robić bez lampy- Mikunia boi się , ale coś tam widać:) Ja w przyszłym tugodniu jadę w odwiedziny, zrobię paczuszkę świąteczną dla Miki i dzieciaków- Mikusię kocham bardzo, zawsze będzie mi bliska . Quote
obraczus87 Posted December 12, 2012 Posted December 12, 2012 Cudownie jest zobaczyć szczęśliwą Mikusię :) Quote
Nikus Posted December 12, 2012 Posted December 12, 2012 pięknie:loveu: warto jeszcze zaglądać na dogo dla takich fotek:) Quote
Livka Posted December 12, 2012 Posted December 12, 2012 Warto wierzyć w cuda ... :iloveyou: śliczna Mikunia :loveu: Quote
Recommended Posts