terra Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 tamb, jeśli możesz, to bardzo proszę. W ogłoszeniu jest nr tel.: http://ale.gratka.pl/ogloszenie/11741649_kruszyna_malenka_kudlata_suczka_szuka.html Quote
tamb Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 Jest w tej chwili 5 piesków wysłanych, niewydrukowanych jeszcze. Wyślę ją po nich, poza normalną kolejką bo to chyba pilne. Powinna być w Dzienniku Polskim do 2 tygodni. Jest na dogo sterylkowa skarbonka, można ją tam zgłosić i trzeba koniecznie wysterylizować. Przydałby się dt z opieką domową. Quote
iwoniam Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 Dzięki Tamb w imieniu nas wszystkich, ale z tą sterylizacją to trzeba się spieeeeszyć. Jaka szkoda, że ja w moim mikro mieszkaniu nie mogę mieć więcej piesków choć na kilka dni. Pod opieką mam jeszcze od dziś jednego olbrzyma, a nie ma mi kto pomóc... Co robić ? Co robić? Jeden z moich staruszków rzuca się na inne psy, a ja nawet nie mam jak ich odseparować... yhhhhhh Będę telefonować po znajomych w sprawie dt na tydzień, choćby na tydzień ale najpierw czekam na wieści, może ktoś coś wymyśli.. Quote
terra Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 A jaka jest decyzja w spr. domku? Może sunia mogłaby dochodzić do siebie już we własnym domu. Quote
lapinporokoira Posted March 9, 2011 Author Posted March 9, 2011 słuchajcie, pani która chciała ją oddać zmieniła zdanie i już nie chce. Sunia zostaje u niej i już właścicielka zajmie się sterylizacją, czyli wszysko wmiarę dobrze się skończyło. Oczywiście będę z panią w kontakcie i dopilnuję żeby nie było więcej niepotrzebnych szczeniąt :) szystkim zaangażowanym serdecznie dziękuję :) Quote
terra Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 To dobra wiadomość :) Czyli po sterylce sunia będzie dochodzić do siebie we własnym domku. Quote
iwoniam Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 dobrze, bo pół nocy o niej myślałam, jak w razie czego lapinporokoira - jesteśmy w kontakcie, będę pomagać sprawdzać domki tylko dawaj znać na kom ;) Quote
lapinporokoira Posted March 10, 2011 Author Posted March 10, 2011 dziękuję iwoniam :) mam do sprawdzenia domek ale w Mszanie Dolnej dla onka lub berneńczyka, ale to chyba za daleko ;) no chyba, że znacie z tamtego rejonu kogoś kogo można o taką przysługę poprosic. Quote
iwoniam Posted March 10, 2011 Posted March 10, 2011 jak tylko będę coś wiedzieć dam znać, na razie nie znam nikogo stamtąd, a to jednak ciut daleko.. ale tu, w Krk i okolicy pomogę. Quote
Recommended Posts