Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jest w tej chwili 5 piesków wysłanych, niewydrukowanych jeszcze. Wyślę ją po nich, poza normalną kolejką bo to chyba pilne. Powinna być w Dzienniku Polskim do 2 tygodni. Jest na dogo sterylkowa skarbonka, można ją tam zgłosić i trzeba koniecznie wysterylizować. Przydałby się dt z opieką domową.

Posted

Dzięki Tamb w imieniu nas wszystkich, ale z tą sterylizacją to trzeba się spieeeeszyć.
Jaka szkoda, że ja w moim mikro mieszkaniu nie mogę mieć więcej piesków choć na kilka dni. Pod opieką mam jeszcze od dziś jednego olbrzyma, a nie ma mi kto pomóc... Co robić ? Co robić? Jeden z moich staruszków rzuca się na inne psy, a ja nawet nie mam jak ich odseparować... yhhhhhh
Będę telefonować po znajomych w sprawie dt na tydzień, choćby na tydzień ale najpierw czekam na wieści, może ktoś coś wymyśli..

Posted

słuchajcie, pani która chciała ją oddać zmieniła zdanie i już nie chce. Sunia zostaje u niej i już właścicielka zajmie się sterylizacją, czyli wszysko wmiarę dobrze się skończyło. Oczywiście będę z panią w kontakcie i dopilnuję żeby nie było więcej niepotrzebnych szczeniąt :)
szystkim zaangażowanym serdecznie dziękuję :)