Asiaczek Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 Sagradę to ja tylko na fotkach widziałam. Ale moja siostra, która kilka lat temu była w B. stwierdziła po prostu, że "robi wrażenie":evil_lol:.. pzdr. Quote
lourdnes Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 [quote name='Asiaczek']Sagradę to ja tylko na fotkach widziałam. Ale moja siostra, która kilka lat temu była w B. stwierdziła po prostu, że "robi wrażenie":evil_lol:.. pzdr.[/QUOTE] Moja to samo :) Tylko ja tłuk bagienny w domu siedzę bo ciagle coś grrrrr Ale zima tego roku nie daruje Panciowi jak mnie gdzies nie zabierze. Bedzie mial celibat 3 mies- juz ma zapowiedziane ;) Quote
lourdnes Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 [quote name='Asiaczek']O, matkoooooo..... Pzdr.[/QUOTE] Jak sie po dobroci nie da to trzeba sposobem :evil_lol: A mu sie przyda wycieczka i odpoczynek bo chłopaki w firmie opletli go jak dzieci mamina spodnicę i nie sa w stanie bez niego sie ogarnąć w zadna strone. A tak chociaz na tydzien jak gdzies wyskoczy to odetchnie -chyba :roll: Quote
Asiaczek Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 Jasne, jasne. Ale żeby az 3 miesiące...? Przesada...;) pzdr. Quote
Doris&Grenio Posted May 7, 2011 Author Posted May 7, 2011 Ja to zawsze mówie, ze siebie krzywdzic nie będę i takich kar nie stosuje:P Louders daj maila to będę Ci podyłac super cenki..jak Swojemu lubemu pokażesz zaraz sie skusi :) Idziemy z Amigiem sie opalac na ogródek :D Quote
lourdnes Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 A kto powiedział ,że ja stosuje ;) Ja go muszę poprostu postraszyć bo sie z domu nie ruszy i tyle :eviltong: A mu na wyobraznie tez nic innego nie zadziała :evil_lol: i nie liczy sie jakość groźby tylko skutek :evil_lol: Moj @ : [email protected] Quote
Doris&Grenio Posted May 7, 2011 Author Posted May 7, 2011 Scenka sytuacyjna: 5 minutek temu przylatuje Amigo ubabrany w ziemi. Zadowolony z siebie....patrze czego pilnuje, podchodze pod miejsce gdzie przed chwila był..a tam...zakopane "ucho do gryzienia"....pół ogródka nam przekopał już... zobaczył, że pancia sie zorientowała gdzie jest ucho i szybko je wykopał...teraz pewnie kopie kolejna dziure....pancio nas zamorduje!!:D Quote
lourdnes Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 [quote name='Doris&Grenio']Scenka sytuacyjna: 5 minutek temu przylatuje Amigo ubabrany w ziemi. Zadowolony z siebie....patrze czego pilnuje, podchodze pod miejsce gdzie przed chwila był..a tam...zakopane "ucho do gryzienia"....pół ogródka nam przekopał już... zobaczył, że pancia sie zorientowała gdzie jest ucho i szybko je wykopał...teraz pewnie kopie kolejna dziure....pancio nas zamorduje!!:D[/QUOTE] Nigdy nic nie wiadomo- może Pancia zabierze i zje ucho wiec na wszelki wypadek trzeba zmienic kryjowke :evil_lol: A Panciowi sie powie ,ze "mamy kreta" :diabloti: Narob szkodnikowi fotek jak zakopuje ucho ;) Moje czesto probują zakopac jakies mięcho i kości u nas w lóżku.Czasem muszę zmieniac pościel codziennie jak nie zauważę ,że ktorys szkodnik przemycił cos w posciel Quote
Buszki Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 [quote name='Doris&Grenio'] Louders daj maila to będę Ci podyłac super cenki..jak Swojemu lubemu pokażesz zaraz sie skusi :) [/QUOTE] Super cenki,to i ja bym prosiła.W końcu wakacje się zbliżają :). Quote
jamnicze Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 Fajnie, że już wróciliście. Też chciałabym kiedyś tam pojechać , ech.... Ja Saidę uczę zostawać samą w domu od małego (oboje z TZ pracujemy). Kiedy wychodzę mówię jej że idę do pracy, a ona ma pilnować domku :) I dostaje smaczka. Teraz jak jej to mówię, to już tylko patrzy mi na ręce, kiedy wyciągnę tego smaka i sobie pójdę :evil_lol: Quote
Cienka Posted May 12, 2011 Posted May 12, 2011 Ja moską mówię bądźcie grzeczne i nie zjedzcie mi butów :) Quote
Asiaczek Posted May 13, 2011 Posted May 13, 2011 Miały byc obiecane foteczki, a tu.... cisza... Pzdr. Quote
lourdnes Posted May 13, 2011 Posted May 13, 2011 Pewnie nam uciekli na kolejna wycieczke i dostaniemy full-pakiet :evil_lol: Quote
Doris&Grenio Posted May 14, 2011 Author Posted May 14, 2011 Upss to sobie nagrabiłam......nie uciekłam tylko pracowałam:) Dziś obiecuje powklejac kolejne forty.:) Co do wystawy to chyba zrezygnujemy..do jutra trzeba sie zdecydować, ale nik mi nie pomoze Amiga przygotować... Quote
lourdnes Posted May 14, 2011 Posted May 14, 2011 Doris&Grenio napisał(a):Upss to sobie nagrabiłam......nie uciekłam tylko pracowałam:) Dziś obiecuje powklejac kolejne forty.:) Co do wystawy to chyba zrezygnujemy..do jutra trzeba sie zdecydować, ale nik mi nie pomoze Amiga przygotować... Wklejaj bo my juz tu zniecierpliwieni -zaniedbujesz nas :eviltong: Na wystawę jedzcie. Szczeniaki i tak nic nie wygrywaja a chodzi o doswiadczenie i obycie tak was jak i psa. Też mialam inne wyobrazenia a tak zobaczyłam i juz wiem ;) Nie ma tam nic trudnego- przetruchtac z psem koleczko czy dwa, ustawic i finito. Dla szczeniakow do tego sa poblazliwi jak cosik nie wychodzi :evil_lol: Tak wiec śmigac bez wykretow :eviltong: A do tego zawrzecie jakies nowe baskowe kontakty to i na przyszlosc bedzie weselej ;) Quote
Doris&Grenio Posted May 14, 2011 Author Posted May 14, 2011 Jutro na 100% wstawie zdjatka dziś mam gości.....buuu w połowie robienia bigosiuku z młodej kapusty zadzwonili... Quote
Doris&Grenio Posted May 15, 2011 Author Posted May 15, 2011 Obiecane zdjęcia Barcelona c.d. Nasze pokoje Pomarańcze na drzewach obok hotelu Jedzonko- mam nadzieje, że wszyscy po kolacji..:) Piesek robił furrore:) Quote
Recommended Posts