Betbet Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 Dzisiaj rano koleżance pod samochód wpadł szczeniak. Owczarkopodobny z obróżką i chustą. Szukamy pilnie właściciel,a bo koleżanka nie może go zatrzymać a musi dotrzeć do pracy!!! Czy ktoś może go wziąć na DT? Ale tak na CITO CZY to możliwe że wetka zażądała 120 zł za sprawdzenie czipa??????????????????????????:angryy::shake: Dzięki brązowa za sugestie, cały czas wiedziałąm, że on mi się z briardem kojarzy tlyko miałam zaćmienie Więc mały mial mieć DT ale tylko na te noc, jutro trafi do mnie. Ci którzy mnie znają wiedzą, że kroję sobie autoeksmisję;) Siła wyższa. Maluch jest ponoć obłędny: nie brudzi w domu, zna siad, leżeć i wie, że nie wolno na łóżko. W chwil znalezenia miał na sobie obróżkę z chustką był umorusany, zmarznięty, ale nie zabiedzony. wygląda jakby się zgubił komuś, poinformowane sa wszystkie służby, wiszą plakaty i ogłsoszenia, niestety ciza. No, to komu minibriarda?:D Quote
Betbet Posted March 1, 2011 Author Posted March 1, 2011 Boże...padnę od wycieńczenia nerwowego pt: "Zrobić wszystko żeby pies nie trafił do schroniska" Quote
Aga - Czakra Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 to nie wetka, tylko jakaś naciągaczka - odczytanie czipa nic nie kosztuje - nie ma takiej usługi weterynaryjnej każde schronisko zrobi to za darmo - tylko nie ustalą Ci właściciela, te dane są w bazie, ale maluszek chyba nie ma czipa? Chcoaż ładnie był ubrany... może komuś zgubił się Daj go na forum briardów - ostatnio szukali domu suczce znalezionej w okolicy Żukowa Quote
Betbet Posted March 1, 2011 Author Posted March 1, 2011 a jst forum briardów? No wiem , że za darmo, odczytywałam już tyle raz, fakt że potem i tak jest problem z ustaleniem czekgokolwiek... Mały nie ma czipa, inny wet sprawdził. Quote
Maupa4 Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 [quote name='Betbet']a jst forum briardów? Mówisz i masz http://www.mopomania.pl/viewforum.php?f=15 Quote
Betbet Posted March 1, 2011 Author Posted March 1, 2011 wiem, wygooglowałam, ale dzięki;) Jutro postaram się ten wilczy pazur wymacac, oj żeby on tam był, to będzie łatwiej. Mam też nadzieję, że może odnajdzie się własciciel i uargumentuje sensownie zgubę.. Quote
Onaa Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 Mały to słodziak :). A ma tatuaż ? Chociaż może to jakiś biedak z pseudohodowli :(. Quote
Betbet Posted March 2, 2011 Author Posted March 2, 2011 Nie ma tattooo ale ma perspektywę jechać w sobotę do nowego domu:) Jeśli nic się nie zmieni i nic nie wyskoczy, to domek na obrzeżach miasta, ludzie emeryci, mają dużo czasu a 3 miesiące temu podobny psiak odszedł za TM ze starości (przybłęda taka). Także zaciskać kciukasy Quote
Betbet Posted March 2, 2011 Author Posted March 2, 2011 Znalazła się właścicielka, dopiero dziś zajrzała do ogłoszeń na trojmiasto.pl. Pies faktycznie reaguje na podane imię, koleżanka jedzie z nim tam na miejsce, chce zobaczyć warunki i wypytać dokładnie dlaczego i jak mały wymknął się z domu, dlaczego tak późno go zaczęto szukać.. Quote
Recommended Posts