ata Posted March 22, 2011 Author Posted March 22, 2011 uzona napisał(a):Po skopiowaniu banerku i wklejeniu do sygnatury pokazuje mi się tylko link do tematu, a nie obrazek, co kopiuje źle? Holibka nie wiem.... spróbuj jeszcze raz z tymi powyżej Quote
sunshine Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 a zaznaczasz obrazek? Tak łatwiej, zaznacz obrazek tak jak byś zaznaczała tekst do skopiowania. Następnie wklej bezpośrednio w pole tekstowe i gotowe:) Quote
uzona Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 Zobaczymy co teraz wyjdzie. Udał się :), dzięki za podpowiedzi :) Quote
ata Posted March 23, 2011 Author Posted March 23, 2011 O Widzę, że banerek na swoim miejscu ;) Maryśka niech cie ktoś wreszcie wypatrzy...... Quote
ata Posted March 24, 2011 Author Posted March 24, 2011 Proszę o jakieś fanty chciałabym wystawić Marysi bazarek.... Mam perę rzeczy.... ale obiecałam już kotkom, że zrobię im jakiś przytulny kącik i potrzebuję pieniądze na płotki deski itp.... specjalnie w tym celu kupiłam działkę warzywną na raty ..... Quote
uzona Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 Jak wygląda kojec Marysi, czy ona leży cały czas na betonie, bo tak jakoś zrozumiałam Quote
ata Posted March 25, 2011 Author Posted March 25, 2011 uzona napisał(a):Jak wygląda kojec Marysi, czy ona leży cały czas na betonie, bo tak jakoś zrozumiałam Widziałaś filmik ? ona raczej stoi przy kratach i pragnie aby ja wyciągnąć. Kojce są betonowe zadaszone. Miała szczęście, że była na tym wybiegu. Niestety 99% psów z tego schroniska jak wejdzie do boksu to juz nie wychodzi, chyba, że idzie do adopcji albo do utylizacji.....:oops: Quote
uzona Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 Nie wesoło to wygląda :shake: Koniecznie przydałby się ten dom, najlepiej stały, gdzie mogłaby dożyć spokojnie. Myślę, że znalazły by się osoby pomagające w utrzymaniu. Co do DT z Łodzi, to sprawa jest otwarta, ale trzeba się poważnie zastanowić nad umieszczeniem jej tam, bo osoba i Jej rodzina opiekująca się psami nie mają stabilnej sytuacji mieszkaniowej, wynajmują dom. Adopcyjność Marysi jest jaka jest, może się nie trafić DS, więc dobrze byłoby gdyby dom tymczasowy do jakiego by trafiła był stabilny i nic nie zagrażało, że jej pobyt może się okazać tam niemożliwy. Ata, a czy jest szansa by włożyć Marysi do kojca jakiś podest drewniany z legowiskiem, leżenie na betonie z pewnością nie służy jej stawom. Quote
ata Posted March 30, 2011 Author Posted March 30, 2011 Koleżanka z boksu Marysi dzisiaj pojechała do nowego domu. Mam dostać od xxxx52 parę rzeczy na bazarek dla Marysi. Nie wiem czy widziałaś mój wpis na molosach jeżeli nie to przeczytaj proszę... Marysi przydałby się tymczas za karmę, bo jak widać nie ma chętnych, aby wpłacić na jej konto co nie co... Quote
xxxx52 Posted March 31, 2011 Posted March 31, 2011 co sie stanie z marysia ,jak schronisko zamkna? powiadomiliscie media ,wladze nadrzedne ?Czy buduja nowe schronisko? jak sie nazywa miasto patronackie Wrzesni? Quote
ata Posted March 31, 2011 Author Posted March 31, 2011 xxxx52 napisał(a):co sie stanie z marysia ,jak schronisko zamkna? powiadomiliscie media ,wladze nadrzedne ?Czy buduja nowe schronisko? jak sie nazywa miasto patronackie Wrzesni? Wszystkie odpowiednie władze jak i gazeta, telewizja powiadomione.... Quote
xxxx52 Posted March 31, 2011 Posted March 31, 2011 ata napisał(a):Wszystkie odpowiednie władze jak i gazeta, telewizja powiadomione.... Ojej ,to dobrze , tak sie strasznie balam .Mam nadzieje ze psiaczki oszczedza i Marysia dozeje szczesliwego dnia i wyjdzie zza krat Moze wiesz jakie miasto maja partnerskie? Quote
uzona Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 A czy macie na oku jakiś sensowny DT, w którym Marysia byłaby nie tylko nakarmiona, ale i zadbana? Bo jako, że to staruszka, to trzeba liczyć się z tym, ze mogą dochodzić jakieś koszty leczenia?, jak to wtedy wygląda? Pytam, bo nie orientuje się w tych tematach, a zgłosiła się osoba chętna do pokrycia kosztów pobytu Marysi w DT. Quote
xxxx52 Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 mam nadzieje ,ze ktos z was zrobi bazarek na rzecz seniorki podrzucilam pare rzeczy. Suczynka musi dziewczy wyjsc z tego koszmarnego miejsca ,ktore jest do granic bolu przepelnione. Quote
ata Posted April 5, 2011 Author Posted April 5, 2011 uzona napisał(a):A czy macie na oku jakiś sensowny DT, w którym Marysia byłaby nie tylko nakarmiona, ale i zadbana? Bo jako, że to staruszka, to trzeba liczyć się z tym, ze mogą dochodzić jakieś koszty leczenia?, jak to wtedy wygląda? Pytam, bo nie orientuje się w tych tematach, a zgłosiła się osoba chętna do pokrycia kosztów pobytu Marysi w DT. Przepraszam, że wcześniej nie odpowiedziałam... Problem w tym, że ja nie znam przyjaznych hotelików w okolicy. Jeżeli mielibyśmy sponsora, to trzeba będzie stanąć na rzęsach aby taki znaleźć. Widziałam się dzisiaj z Marysią. Ona jest w tej chwili sama w boksie. Jest bardzo smutna, jak do niej mówiłam, tylko delikatnie machała ogonkiem..... już nie szczekała nie piszczała.... Quote
uzona Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 ata napisał(a): Jest bardzo smutna, jak do niej mówiłam, tylko delikatnie machała ogonkiem..... już nie szczekała nie piszczała.... :( :( traci nadzieje . Quote
martaipieski Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 :(:(:( oby domek sie znalazł albo chociaż DT Quote
sunshine Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 Wiem gdzie można się dowiedzieć o dobry hotelik w okolicach Poznania. Adopcje Malamutów mają siedzibę w Poznaniu, sporo ich piesków jest w hotelach, może pomogą... edit, wysłałam meila do adopcji malamutów Quote
ata Posted April 8, 2011 Author Posted April 8, 2011 Uzona dotarła do mnie paczuszka ;) Napisz mi proszę na pw jakie mam ustawić ceny wyjściowe, może również kup teraz (sama z chęcią wezmę jeden pisaczek ;)) Sunshine o jakim hoteliku piszesz ? Quote
sunshine Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 O tym:P Pisałaś że nie znasz hotelików, więc poprosiłam Adopcje Malamutów o polecenie dobrego hotelu;) "Witam najbliżej jest ten hotelik http://www.hoteldlazwierzatkika.pl/ moge go polecic z czystym sumieniem wlasciciel ma wyjatkowa reke do zwierzat jedyne z czym moze byc problem to faktury bo w tej chwili wlasciciel ma zawieszona dzialalnosc gospodarcza ale to juz prosze ustalac bezposrednio z Krzysztofem" Quote
Recommended Posts