Jump to content
Dogomania

Staruszka we wrzesińskim schronisku - szansa na DT - nie doczekała...[*]...

Recommended Posts

Posted

Patrzę na zdjęcia, które zrobiłam..... one są takie nieciekawe.... na szczęście były 3y aparaty mam nadzieję, że koleżanki zrobiły coś ładniejszego :oops:

Widać, że sunia zaczyna siadać na tylne nogi. Czasami tak delikatnie jej się chwieja i uginają.

• Replies 127
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

w wolnej chwili moze cos zrobie tylko na pw wyslij mi namiary do ogłoszen, nie obiecuje bo ogłaszanie nie jest moja mocna strona i sama szukam domków dla kilkunastu psów ale ta babcinka jest taka podobna do naszej bery i taka kochana,postaram sie gdzies poogłaszac

Posted

jejciu ona jest tak kochana:) Jest mixem kaukaza bo ma charakterystyczne uszka.

Jest taka kochana i spokojna ale nie niedołężna. Na pewno nie mało lat przed nią. A te uszko to podejrzewam że zapalenie, ma je bardzo zarośnięte a pewnie nigdy nie czyszczone...

Posted

Jest światełko !!

Jeżeli nic się nie zmieni nasza Marysia w przyszłym tygodniu mogłaby zamieszkać w sprawdzonym hoteliku. Aby jednak jej zmiana miejsca doszła do skutku, potrzebne są deklaracje !!
10zł na dzień to dużo i zarazem tak niewiele aby wyrwać ją ze schroniska. W tej kwocie mieści się opieka i wyżywienie. Hotelik, nie tak daleko, bo koło łodzi.

[FONT=Georgia]W imieniu Marysi i swoim proszę o - deklaracje, bazarek, banerek .....[/FONT]

Posted

Marysiu, mamy Sweety na utrzymaniu:( ech...żeby mieć pieniążki i dom to sama bym cię zabrała:(

85 różnych różności dla dwóch nietypowych słodkości!:loveu:

Dla człowieka, dla psa, dla ucznia i dla dziecka, dla dorosłego...nowe i używane... łatwiej by było wymieniać czego tam nie ma!:evil_lol:

Bazarek na rzecz suczki husky i jej dziecka. Zostały wyciągnięte ze schroniska. Żebra i kości policzy się im bez problemu. Rany po pchłach nie dają spokoju a niezidentyfikowany łysy plac za uchem Sweety wygląda na zainfekowany. Do tego jej ogromny brzuch...trzeba zrobić USG i trzeba je leczyć!

Na to jednak potrzeba pieniędzy. Dziewczyny mają bezpieczny dom tymczasowy, teraz muszą wyjść na prostą!

Zajrzyj do Sweety i Candy, błagamy o pomoc:loveu:

Posted

[FONT=Georgia]W imieniu Marysi i swoim proszę o - deklaracje, bazarek, .....

[/FONT]
[FONT=Georgia]Za banerek jeszcze raz dziękujemy !![/FONT][FONT=Georgia]
[/FONT]

Posted

ata napisał(a):
[FONT=Georgia]Może macie jakieś zbędne rzeczy, które moglibyście podarować Marysi na bazarek!![/FONT]

Mam jakieś drobiazgi, typu potrójne zakreślacze, notesiki, jakąś ramkę na zdjęcia. Prześlij mi adres na priv to Ci wyślę.

Posted

ata napisał(a):
[FONT=Georgia]Może macie jakieś zbędne rzeczy, które moglibyście podarować Marysi na bazarek!![/FONT]

Co mozna spieniezyc daj przyklady.Na poczatku kwietnia moglabys otrzymac.wysle paczke do S ,a ona poda Tobie.
Kto bedzie tebn bazarek robil?

Posted

uzona napisał(a):
Jak zamieścić ten banerek Marysi w podpisie? Poinstruujcie mnie :oops:

O, witaj ;)

Wchodzisz w - Opcje tam w edytuj swój profil i dalej edytuj sygnaturę- jak się otworzy to wklej banerek zapisz i gotowe :0

Oczywiście wcześniej musisz skopiować banerek ;)

Posted

xxxx52 napisał(a):
Co mozna spieniezyc daj przyklady.Na poczatku kwietnia moglabys otrzymac.wysle paczke do S ,a ona poda Tobie.
Kto bedzie tebn bazarek robil?

Tak naprawdę to wszystko.... ładne ciuszki, biżuteria, wazoniki, ozdoby np. świąteczne, kosmetyki, obrazki, ....wszystko co zbędne byle nie za wielkie ;)