ata Posted March 6, 2011 Author Posted March 6, 2011 Patrzę na zdjęcia, które zrobiłam..... one są takie nieciekawe.... na szczęście były 3y aparaty mam nadzieję, że koleżanki zrobiły coś ładniejszego :oops: Widać, że sunia zaczyna siadać na tylne nogi. Czasami tak delikatnie jej się chwieja i uginają. Quote
ata Posted March 7, 2011 Author Posted March 7, 2011 Niezbyt udane filmiki, ale zawsze..... http://www.youtube.com/watch?v=0ECHr6nGB8s http://www.youtube.com/watch?v=8kMpfE-DWyM Quote
martaipieski Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 jaka ona cudna i kochana:( gdzie jest ogłaszana??moze jakos pomoge?? Quote
ata Posted March 9, 2011 Author Posted March 9, 2011 [quote name='martaipieski']jaka ona cudna i kochana:( gdzie jest ogłaszana??moze jakos pomoge?? Nigdzie nie jest ogłaszana ..... Proszę zajrzyjcie .... http://www.dogomania.pl/threads/203818-Pilne-m%C5%82odziutka-bassetka-w-potrzebie-!!!?p=16462133#post16462133 Quote
martaipieski Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 w wolnej chwili moze cos zrobie tylko na pw wyslij mi namiary do ogłoszen, nie obiecuje bo ogłaszanie nie jest moja mocna strona i sama szukam domków dla kilkunastu psów ale ta babcinka jest taka podobna do naszej bery i taka kochana,postaram sie gdzies poogłaszac Quote
sunshine Posted March 14, 2011 Posted March 14, 2011 jejciu ona jest tak kochana:) Jest mixem kaukaza bo ma charakterystyczne uszka. Jest taka kochana i spokojna ale nie niedołężna. Na pewno nie mało lat przed nią. A te uszko to podejrzewam że zapalenie, ma je bardzo zarośnięte a pewnie nigdy nie czyszczone... Quote
ata Posted March 21, 2011 Author Posted March 21, 2011 Jest światełko !! Jeżeli nic się nie zmieni nasza Marysia w przyszłym tygodniu mogłaby zamieszkać w sprawdzonym hoteliku. Aby jednak jej zmiana miejsca doszła do skutku, potrzebne są deklaracje !! 10zł na dzień to dużo i zarazem tak niewiele aby wyrwać ją ze schroniska. W tej kwocie mieści się opieka i wyżywienie. Hotelik, nie tak daleko, bo koło łodzi. [FONT=Georgia]W imieniu Marysi i swoim proszę o - deklaracje, bazarek, banerek .....[/FONT] Quote
sunshine Posted March 21, 2011 Posted March 21, 2011 No Marysiu... zasługujesz na to nasza przytulanko:) Quote
beataczl Posted March 21, 2011 Posted March 21, 2011 fajny widzialam link do banerkow ,zaraz poszukam i poprosze dla Marysi :-) Quote
ata Posted March 21, 2011 Author Posted March 21, 2011 beataczl napisał(a):fajny widzialam link do banerkow ,zaraz poszukam i poprosze dla Marysi :-) O, dziekujemy ;) Quote
beataczl Posted March 21, 2011 Posted March 21, 2011 [quote name='ata']O, dziekujemy ;) mowisz i masz ;) Quote
sunshine Posted March 21, 2011 Posted March 21, 2011 Marysiu, mamy Sweety na utrzymaniu:( ech...żeby mieć pieniążki i dom to sama bym cię zabrała:( 85 różnych różności dla dwóch nietypowych słodkości!:loveu: Dla człowieka, dla psa, dla ucznia i dla dziecka, dla dorosłego...nowe i używane... łatwiej by było wymieniać czego tam nie ma!:evil_lol: Bazarek na rzecz suczki husky i jej dziecka. Zostały wyciągnięte ze schroniska. Żebra i kości policzy się im bez problemu. Rany po pchłach nie dają spokoju a niezidentyfikowany łysy plac za uchem Sweety wygląda na zainfekowany. Do tego jej ogromny brzuch...trzeba zrobić USG i trzeba je leczyć! Na to jednak potrzeba pieniędzy. Dziewczyny mają bezpieczny dom tymczasowy, teraz muszą wyjść na prostą! Zajrzyj do Sweety i Candy, błagamy o pomoc:loveu: Quote
ata Posted March 21, 2011 Author Posted March 21, 2011 My już tam zaglądałyśmy i nawet coś zamówiłyśmy ;) Quote
ata Posted March 22, 2011 Author Posted March 22, 2011 [FONT=Georgia]W imieniu Marysi i swoim proszę o - deklaracje, bazarek, ..... [/FONT][FONT=Georgia]Za banerek jeszcze raz dziękujemy !![/FONT][FONT=Georgia] [/FONT] Quote
ata Posted March 22, 2011 Author Posted March 22, 2011 [FONT=Georgia]Może macie jakieś zbędne rzeczy, które moglibyście podarować Marysi na bazarek!![/FONT] Quote
uzona Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 Jak zamieścić ten banerek Marysi w podpisie? Poinstruujcie mnie :oops: Quote
uzona Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 ata napisał(a):[FONT=Georgia]Może macie jakieś zbędne rzeczy, które moglibyście podarować Marysi na bazarek!![/FONT] Mam jakieś drobiazgi, typu potrójne zakreślacze, notesiki, jakąś ramkę na zdjęcia. Prześlij mi adres na priv to Ci wyślę. Quote
xxxx52 Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 ata napisał(a):[FONT=Georgia]Może macie jakieś zbędne rzeczy, które moglibyście podarować Marysi na bazarek!![/FONT] Co mozna spieniezyc daj przyklady.Na poczatku kwietnia moglabys otrzymac.wysle paczke do S ,a ona poda Tobie. Kto bedzie tebn bazarek robil? Quote
ata Posted March 22, 2011 Author Posted March 22, 2011 uzona napisał(a):Jak zamieścić ten banerek Marysi w podpisie? Poinstruujcie mnie :oops: O, witaj ;) Wchodzisz w - Opcje tam w edytuj swój profil i dalej edytuj sygnaturę- jak się otworzy to wklej banerek zapisz i gotowe :0 Oczywiście wcześniej musisz skopiować banerek ;) Quote
ata Posted March 22, 2011 Author Posted March 22, 2011 xxxx52 napisał(a):Co mozna spieniezyc daj przyklady.Na poczatku kwietnia moglabys otrzymac.wysle paczke do S ,a ona poda Tobie. Kto bedzie tebn bazarek robil? Tak naprawdę to wszystko.... ładne ciuszki, biżuteria, wazoniki, ozdoby np. świąteczne, kosmetyki, obrazki, ....wszystko co zbędne byle nie za wielkie ;) Quote
uzona Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 Po skopiowaniu banerku i wklejeniu do sygnatury pokazuje mi się tylko link do tematu, a nie obrazek, co kopiuje źle? Quote
Recommended Posts