mala_czarna Posted May 14, 2011 Posted May 14, 2011 Ciotki, znacie kogoś z Pruszkowa? Musimy zrobić wizytę przedadopcyjną dla Bursztyna - tego przepięknego ostrowskiego TTB Quote
ludwa Posted May 14, 2011 Posted May 14, 2011 Z Pruszkowa nie, jayo jest z Nowej Iwicznej a to chyba niedaleko a przynajmniej bliżej niż ja jestem;) Quote
ludwa Posted May 14, 2011 Posted May 14, 2011 [INDENT]a ja znowu na bazarek zaproszę:smile: [URL]http://www.dogomania.pl/threads/207664-Bazarek-z-ubraniami-dla-starszych-dzieci-na-2-cele-do-25.05[/URL] [/INDENT] Quote
wire fox Posted May 16, 2011 Posted May 16, 2011 A nasza "stara panna", o sorry "singielka" Zosia wciąż czeka na kanapie ! Quote
koosiek Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 [quote name='mala_czarna']Ciotki, znacie kogoś z Pruszkowa? Musimy zrobić wizytę przedadopcyjną dla Bursztyna - tego przepięknego ostrowskiego TTB[/QUOTE] Z Pruszkowa jest Edek. Quote
ludwa Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 No ja sobie wypraszam tę starą pannę;) Stare panny są nudne, smutne i zblazowane. Zośka jest ew. zblazowana jak na kanapie siedzi;) A tak jest fajna i wesolutka i szalona ja potrzeba:) Quote
Owieczka Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 Zosia samosia się zasiedziała o domu stałym słyszeć nie chciała :P Chociaz jest śliczna i adopcyjna mała, wesoła i atrakcyjna :) Trzeba Zosieńkę wysłać do domu i już nie dawać Zosi nikomu niech jej się szczęści w codziennym życiu i niech nie płacze więcej w ukryciu. Quote
ludwa Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 Ciotko poetko, ja też tego nie rozumiem. Pomimo ogłoszeń, wierszowanych również...jest taka cisza, że aż strach Quote
wire fox Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 [quote name='ludwa']No ja sobie wypraszam tę starą pannę;) Stare panny są nudne, smutne i zblazowane. Zośka jest ew. zblazowana jak na kanapie siedzi;) A tak jest fajna i wesolutka i szalona ja potrzeba:)[/QUOTE] Oj Cioteczko, przecież się poprawiłam - Zosia jest "singielka" :), a te jak wiadomo są właśnie takie jak napisałaś : [quote name='ludwa'] A tak jest fajna i wesolutka i szalona ja potrzeba:)[/QUOTE], no a prawdę mówiąc to porównanie trącające stanu cywilnego jest bardzo niefortunne, bo ja wszystkim naszym sunieczkom życzę wiecznego dziewictwa :) i stanu bezdzietności :). Quote
Owieczka Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 [quote name='ludwa']Ciotko poetko, ja też tego nie rozumiem. Pomimo ogłoszeń, wierszowanych również...jest taka cisza, że aż strach[/QUOTE] Taki okres teraz ;/ a po za tym moze trzeba jej fryzure zmienic czy cos ;p Moze nowe zdjęcia , ja też nie wiem czemu ta psina jeszcze nie w domu :( Quote
ludwa Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 [quote name='wire fox']Oj Cioteczko, przecież się poprawiłam - Zosia jest "singielka" :), a te jak wiadomo są właśnie takie jak napisałaś : , no a prawdę mówiąc to porównanie trącające stanu cywilnego jest bardzo niefortunne, bo ja wszystkim naszym sunieczkom życzę wiecznego dziewictwa :) i stanu bezdzietności :).[/QUOTE] Dzietność już dziewczynce nie grozi;) Postaralyśmy się o to a sądząc po wesołości dziewczynki jest jej z tym bardzo dobrze:) A czemu ona wciąż nie ma domu, to ja nie mam zielonego pojęcia a zresztą w pojęciu swym pojąć tego zupełnie mnie mogę.... Quote
wire fox Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 [quote name='ludwa']Dzietność już dziewczynce nie grozi;) Postaralyśmy się o to a sądząc po wesołości dziewczynki jest jej z tym bardzo dobrze:) [/QUOTE] Nie wiem na czym to polega, ale pamiętam, że mojej suni po sterylce włączył się jakby piąty bieg - niestety do dzisiaj się jeszcze nie wyłączył i chyba już tak zostanie. Co do wesołości to też coś w tym jest - pozbyła się dziewczyna problemu :) Quote
ludwa Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 ja Cię straszyć nie będę. Mój poprzedni pies był typem adhd. Do 10-go r.ż. nikt nie wierzył, że ma więcej niż 2 lata. Potem przestal skakać opętańczo. ale poza tym wigor zachował dokońca i do końca życia pomimo nawet kolczatki ciągnął ja parowóz;) Quote
wire fox Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 Fuga ma dopiero 4 lata, więc jej wigor jest jak najbardziej na miejscu i "sam tego chciałeś ....". Kiedy byliśmy z nią pierwszy raz u vet'a - z przekąsem zapytał "-A mieli już Państwo foksteriera?" - dzisiaj już wiem o co mu chodziło. Moja poprzednia sunia-wyżeł była oazą spokoju w porównaniu z tym diabłem, ale kocham ją jak żadnego innego psa. Ale się rozgadałam :)! A Zośka czeka ! Quote
ludwa Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 Wetem nie jestem;) ale jak mamy do wyadoptowania teriera, to też o to pytam;) A jeśli ktoś nie zna, to proponuję, żeby sobie ktoś poczytał i dopiero zadzwonił:) No, spokojnej emerytce teriera nie dam:) Zresztą był telefon o Zośkę ale ludzie mieli niezabezpieczony teren i do tego przy lesie mieszkali....Nie wiem, czy by jeszcze Zośkę ktoś znalazł:) Zreszta nie napisałam o jednej ważnej sprawie... Zośka, we współpracy z jedną z bulw wykonała podkop. Solidny...na tyle, że jak dziewczyny tam wlezą, to ich nie ma:) Teorie są dwie: - właścicielki hotelu taka, że jakby Zośka narozrabiała i chcieli ją z domu wyrzucić to ona i tak wróci :) - moja teoria jest taka, że jakby ktos przyjechał po Zośkę i chciał ja zabrać stamtąd, to nawet w odwłok jej nie cmoknie;) Quote
idusiek Posted May 18, 2011 Author Posted May 18, 2011 moja teoria jest taka, że robi się ciepło i trzeba miejsce zacienione powoli szykować :) Quote
ludwa Posted May 18, 2011 Posted May 18, 2011 Chyba baaaardzo mocno zaciemnione;) [IMG]http://img220.imageshack.us/img220/4206/dsc00125gu.jpg[/IMG] [IMG]http://img98.imageshack.us/img98/5573/dsc00123ik.jpg[/IMG] [IMG]http://img810.imageshack.us/img810/3812/dsc00124it.jpg[/IMG] Quote
wire fox Posted May 18, 2011 Posted May 18, 2011 No to jest rasowy podkop ! Ewakuacja z terenu nie powinna być trudna, wystarczy zrobić drugi pod ogrodzeniem. Quote
koosiek Posted May 18, 2011 Posted May 18, 2011 A może Zośka się do domu nie wybiera z przekory? Ja zawsze, jak tam jestem, mówię jej "Zośka, znajdź wreszcie ten dom". A ona uparta mówi "Nie, tu mi fajnie" :) I siedzi dalej na tymczasie ;) Chyba muszę zacząć jej mówić "Zośka, siedź tu dalej", to wtedy ona na złość znajdzie dom :D O, tak jej fajnie w DT: [CENTER][IMG]http://imageshack.us/m/27/9303/img0046hl.jpg[/IMG] [/CENTER] A te doły to chyba skłonność wszystkich tamtejszych psiaków, mam zdjęcie, na którym Cosmo siedzi w wykopanym przez siebie dole - dwa razy większym od niego :) Quote
ludwa Posted May 18, 2011 Posted May 18, 2011 No i dlatego właśnie uważam, że moja teria jest bliższa prawdy:) Quote
ludwa Posted May 18, 2011 Posted May 18, 2011 Ciotki, czy znacie kogoś z okolic Puszczy Kampinoskiej? Potrzebna wizyta p/a [URL]http://www.dogomania.pl/threads/208029-Luna-malamutka-pomoz[/URL] Quote
ludwa Posted May 20, 2011 Posted May 20, 2011 Rozmawiała z panciem Greciątka:) U dziewczynki wszystko w porządku aczkowiek terier z niej pełną gębą. 2 razy wywinęła sie ze smyczy bo coś wyniuchala i nie ma przebacz...nie zatrzyma się... Poza tym zawojowała wszystkich. Nawet dziadkowie o wnusię dbają i na łóżko nie pozwalają wchodzić;) (dopoóki ktoś patrzy;)) Quote
wire fox Posted May 20, 2011 Posted May 20, 2011 [quote name='ludwa']Rozmawiała z panciem Greciątka:) U dziewczynki wszystko w porządku aczkowiek terier z niej pełną gębą. 2 razy wywinęła sie ze smyczy bo coś wyniuchala i nie ma przebacz...nie zatrzyma się... Poza tym zawojowała wszystkich. Nawet dziadkowie o wnusię dbają i na łóżko nie pozwalają wchodzić;) (dopoóki ktoś patrzy;))[/QUOTE] To wiadomości najlepsze z najlepszych !!!! Może i Zosieńce się poszczęści, chociaż jak sobie przypomnę jej początki z wątku to progres jest niesamowity ! Quote
Owieczka Posted May 20, 2011 Posted May 20, 2011 Na pewno sie Zosinie poszczęści :) Cudna jest :) Szukam kogos na wizyte p.a. z Łomianek , znacie kogoś ?? Quote
Recommended Posts