Jump to content
Dogomania

ZOSIA i Greta- obie w NOWYCH DOMACH- WRESZCIE ! :)

Recommended Posts

• Replies 677
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

wire fox napisał(a):
wklejam linki do ew. ogłoszeń dla niej, może będą pomocne.

A, moment, to chyba nie są jej ogłoszenia, tylko propozycje portali, na których można ją ogłaszać, tak?

Posted

Tak, oczywiście to są tylko linki do ogłoszeń :) dla ułatwienia. Myślę,że wobec zastoju w sprawach Zosinej adopcji dobrze byłoby ustalić wspólny tekst i najlepsze zdjęcie i poogłaszać, każdy po kilka ogłoszeń i już będziemy parę kroków dalej :).

Posted

Zosia szaleje w hotelu z rezydentami:) Wyluzowana jest i kochana:) I własścicielka ją rozbestwia, pozwala spać na podusi:) Już zapowiedziałam, że jak dostaniem zwrot z powodu rozwydrzenia, to reklamację musi przyjąć już ona;)

Posted

ludwa napisał(a):
Zosia szaleje w hotelu z rezydentami:) Wyluzowana jest i kochana:) I własścicielka ją rozbestwia, pozwala spać na podusi:) Już zapowiedziałam, że jak dostaniem zwrot z powodu rozwydrzenia, to reklamację musi przyjąć już ona;)

A może WŁAŚCICIELKa rezydentów zapragnie mieć jeszcze jednego :):)

Posted

No oczywiście :) - tak sobie gadam - po próżnicy :)

A tak poważnie to obawiam się, że nastąpi teraz przedświąteczny zastój, w sprawie Lusi z mojego podpisu też cisza, chociaż to psina super.