Jump to content
Dogomania

Viviana mieszkam we Wroclawiu,jestem kochana,LESTER WROCIŁ DO DOMKU:)

Recommended Posts

Posted

[quote name='ŚWIAT']Zarejestrowałam się na forum astkowym http://forum.amstaffy.net i założyłam Lesterkowi tam osobny wątek na "Psy w potrzebie", jeśli któraś z ciotek jest astkowa i jest tam zarejestrowana proszę się dołączyć:)
Giselle proszę jak będą nowe info na temat Lesterka to pisz je tutaj, a ja je będę na tamto forum wpisywać, żeby nie było tak jak widziałam niestety że ludzie na innych forach zakładają wątki a potem już się nie pojawiają, a CI co się przejęli losem psa nie mają newsów...
Alicja, czy Ty jesteś na forum http://amstaff-pitbull.eu/index.php? Mogłabyś tam wrzucić psinki?

jestem , wrzucę i dam tutaj linka

• Replies 237
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

nie mam już siły nawet aby skomentować "ludzi" bo tylko brzydkie słowa mam ochotę wypowiedzieć a grzeszyć przy niedzieli nie chcę :(

Posted

przychodzi do kraty,pozwala sie głaskac ,troche zjadla
ale widze ze jest taka bojąca ,patrzy w oczy....:(
zabralismy brudny koc i dostala czysta posciel....

ale czuje troche respekt przed sunieczka....
to psychika
ale same zobaczcie

siedzi nad umarlymi dziecmi

dzieci ma pod brzuszkiem...biedna

Posted

Alicja napisał(a):
Co z Vivi ??

dzisiaj dalam jej kołdre i przykrylam druga spala jak male dziecko,zobaczycie na fotkach....
zjadla i dalej spala
ale widze ze chyba to nie koniec porodu...

Posted

giselle4 napisał(a):
dzisiaj dalam jej kołdre i przykrylam druga spala jak male dziecko,zobaczycie na fotkach....
zjadla i dalej spala
ale widze ze chyba to nie koniec porodu...

a nie można jej pomóc przy porodzie ?? jak dla mnie to dziwne ze już 24 godziny ...w tym martwe maluszki :( ....oby nic Vivi nie było ....