Jump to content
Dogomania

BRIDA Morning Smile - czyli wreszcie galeria :]

Recommended Posts

Posted

BRIDA Morning Smile - sunia urodzona 14 września 2008 roku w Przemyskiej hodowli. Bardzo ambitna, szybko się uczy, w mgnieniu oka nauczyła się około 60'u sztuczek ;) Startujemy w agility i na wystawach.

(zdjęcie by M. Tadla)
Nasze najokazalsze osiągnięcia?

13 czerwiec 2010 - Lublin:
(zdjęcie by A. Ciesielska)
ocena doskonała, lokata 1/1, CWC, Najlepsza Dorosła Suka w Rasie, Zwycięstwo Rasy! Bezkonkurencyjnie, ale sędzinie strasznie spodobał się jej ruch i powiedziała, że możemy mieć szanse na Best Of Group (no a tam niestety już się nie udało ^^).

6 wrzesień 2009 - Przemyśl:
ocena doskonała, lokata 1/1, Najlepszy Junior w Rasie, Zwycięzca Młodzieży, Zwycięzca Rasy, Best Of Group, V-ce Best In Show!. W konkurencji miała swoją starszą "siostrę" ARVENA AURA Morning Smile ;)

(zdjęcie by K. Iwaszko)

Na rok 2011 planujemy:
9 kwiecień - agility koło Warszawy
17 kwiecień - CAC Lublin
14 maj - agility koło Warszawy
22 maj - CAC Radom
4-5 czerwiec - agility Powsin, koło Warszawy
12 czerwiec - CAC Lublin
15-17 lipiec - CACiB Warszawa i agility
4 wrzesień - CAC Radom
10 wrzesień - CAC Warszawa i agility
19-20 listopad - CACiB Kielce

Liczę na to, że skoro nieudało nam się zakończyć Młodzieżowego Championatu, to skończymy ten dorosły :razz:

(zdjęcia by J. Dziwińska)

• Replies 69
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 1 month later...
  • 2 weeks later...
  • 1 year later...
Posted

pora podnieść wątek :D

Dieta dzisiaj została wprowadzona, jak skończy się jej aktualna karma, to zamienię na coś lepszego. Już czekam na jakiekolwiek rezultaty.
Zdjęcia z dzisiejszego spaceru:

Posted (edited)

Wyszczuplanie grubasa trwa. Wstyd mi, że tak zaniedbałam ją :(

17.07.2012 - 32kg

No i sztuczkowe zdjęcia, czyli:
'strefa'

'połóż' i 'zostań', jako imitacja smutnego pieska :P

Edited by Saga200
Posted

magda_z - no właśnie próbowaliśmy BARFa, ale coś nie bardzo trawi takie rzeczy.... wymiotowała wiele razy po nim :(

Vilena - ano żarłok niesamowity z Bridy, jakoś próbujemy jednak sobie z tym radzić...

Posted

[quote name='Saga200']magda_z - no właśnie próbowaliśmy BARFa, ale coś nie bardzo trawi takie rzeczy.... wymiotowała wiele razy po nim :(

Vilena - ano żarłok niesamowity z Bridy, jakoś próbujemy jednak sobie z tym radzić...[/QUOTE]
Szkoda, bo BARF to naprawdę bardzo fajna dieta :)
Wszystkie dalmaty to chyba żarłoki. Ja nie przypominam sobie żeby Pongo kiedykolwiek odmówił jakiegokolwiek jedzenia :eviltong:

Posted

Figa - wystarczyło przejście do liceum, do domu wracałam koło 16 i padałam na twarz... czasem było tak, że psu musiały wystarczyć 15 minutowe spacery :( no, a że jeszcze mam w domu dwóch takich, którzy za słodkie oczka dają psu niekoniecznie dobre jedzonko... :mad: no i tak się uzbierało. W dodatku 'to jest mój pies' i jeżeli proszę któregoś z domowników aby wyszedł na dłużej to jest gadka, że to nie jest ich pies, że to ja powinnam robić, a ja normalnie nie miałam już siły aby wyjść na godzinę - dwie po szkole.

Posted

[quote name='Saga200']Figa - wystarczyło przejście do liceum, do domu wracałam koło 16 i padałam na twarz... czasem było tak, że psu musiały wystarczyć 15 minutowe spacery :([/QUOTE]
A co powiesz kiedy pójdziesz do pracy, będziesz o wiele bardziej padnięta niż po szkole, a tu trzeba jeszcze posprzątać i ugotować? He he :D

Posted

[quote name='Vilena']A co powiesz kiedy pójdziesz do pracy, będziesz o wiele bardziej padnięta niż po szkole, a tu trzeba jeszcze posprzątać i ugotować? He he :D[/QUOTE]

od czego są faceci? :D