Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='majqa']Aniu, czekam na potwierdzenie wpłat, by móc nadać przesyłki. Miałam sygnały, że przelewy poszły.[/QUOTE]
Izuś, doszła kasiorka (25 zł) od Agniesia666. Dziękuję i już radycyjnie błagam o przebaczenie, że poganiać mnie trzeba :oops: Jutro z rana też sprawdzę i dam znać:)

Posted

A Faworek był na święta w Kutnie :) Ehh troche się kolega ekscytował ;) EKhm no może więcej niż trochę, no krótko mówiąc piszczał jak opętany ;) Już mi takie mysli przychodziły do głowy, że moja Mama kojarzy mu się z wyjazdem nad wodę :lol: :lol: To nie był strach tylko jakieś szalone podniecenie :evil_lol: Było tak źle, że podałam mu hydroksyzynę najmniejszą dawkę. Troszke pomogło, ale uspokoił się dopiero jak wróciliśmy do domu...

Posted

Przez jakiś czas mnie nie będzie ewentualnie czasami na chwilę zajrzę, ostatnie wydarzenia są dla mnie trudne. Jutro wieczorem jadę na śląsk, bo jestem potrzebna mojej córce.... W sobotę jest pogrzeb .....

Posted

Witamy serdecznie:)
Ilusiu współczuję.
Aniu prześlę Ci kasiorrę za 4 latary, bo mi to spokoju nie daje, a za tę pozostałą doślę jak upchnę, bo coś ciężko!!!! Wszędzie bidota jak jasna cholera:( A Fawko neurotyk jak ta laluchna;)

Posted

[quote name='majqa']O ja pierdziu... obłęd choć jakoś tak mi na duszy lepiej, że nie tylko ja dostaję popalić. ;-)[/QUOTE]

Oj dostajemy, dostajemy ;)

Na koncie na razie nie mam więcej wpłat, to sprawdzę wieczorkiem jeszcze :)

Maryś, dzięki nie ma pośpiechu;)

Posted

Dostałam maila w sprawie Fawora (państwo z okolic Poznania).
Oczywiście niczego nie dogrywam na własną rękę, a i niczego wielkiego sobie z góry nie obiecuję.
Odpisałam grzecznie, bo i mail był bardzo grzeczny, i załączyłam z prośbą o wypełnienie i odesłanie ankietę.

Posted

[quote name='tana']To widzę, że wszyscy się rozmarzyliśmy...[/QUOTE]
U mnie te marzenia są jednak takie mocno obciągnięte sweterkiem realizmu. ;-) Dzięki takiemu podejściu nie rozpaczam, że mieszkam w budzie i mam, co mam. ;-)

Posted

No i jestem pod wrażeniem. Ankieta nie jest przesłodzona, szczera, rzeczowa.

Jutro do państwa zadzwonię.

Rozmawiałam z Anią, przekierowałam Jej ankietę, niech spojrzy swoim, na wskroś zaangażowanym wzrokiem.

Nie chcę się specjalnie rozpisywać o szczegółach, bo nie chcę rozbierać cudzego życia na części pierwsze, a na pewno nie publicznie.

Napiszę może jedynie tyle, że - warunki domowe, ogród, Fawor w domu, zabezpieczony od A do Z, bo tak to z grubsza wygląda.

Hm... aż nie wiem, co powiedzieć, bo najpierw nie wierzyłam, że istnieje Ania i Marcin, a kiedy się objawili uznałam, że to musi być blef, tak to objawienie się było nierealne. Teraz akcja z chętnym domem i znów wydaje mi się, że śnię.

Posted

[quote name='majqa']W sprawie Fawka czy innego psa? Ciekawe, czy Ci sami.[/QUOTE]

W sprawie Fawka. Ale po wysłaniu ankiety już nie odpisali :(

EDIT : pisałyśmy chyba w tym samym momencie ;) Super że Państwo odpisali :) No to teraz trzymam kciuki...