tana Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 [quote name='majqa']Aniu, czekam na potwierdzenie wpłat, by móc nadać przesyłki. Miałam sygnały, że przelewy poszły.[/QUOTE] Izuś, doszła kasiorka (25 zł) od Agniesia666. Dziękuję i już radycyjnie błagam o przebaczenie, że poganiać mnie trzeba :oops: Jutro z rana też sprawdzę i dam znać:) Quote
tana Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 A Faworek był na święta w Kutnie :) Ehh troche się kolega ekscytował ;) EKhm no może więcej niż trochę, no krótko mówiąc piszczał jak opętany ;) Już mi takie mysli przychodziły do głowy, że moja Mama kojarzy mu się z wyjazdem nad wodę :lol: :lol: To nie był strach tylko jakieś szalone podniecenie :evil_lol: Było tak źle, że podałam mu hydroksyzynę najmniejszą dawkę. Troszke pomogło, ale uspokoił się dopiero jak wróciliśmy do domu... Quote
majqa Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 O ja pierdziu... obłęd choć jakoś tak mi na duszy lepiej, że nie tylko ja dostaję popalić. ;-) Quote
Iljova Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 Przez jakiś czas mnie nie będzie ewentualnie czasami na chwilę zajrzę, ostatnie wydarzenia są dla mnie trudne. Jutro wieczorem jadę na śląsk, bo jestem potrzebna mojej córce.... W sobotę jest pogrzeb ..... Quote
myszorek Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 Witam u Faworka wieczorową porą:)Będę zaglądać do malucha.Podbił moje serce ale moje stare suczydło nie akceptuje konkurencji. Quote
majqa Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 A się suczydełku wcale nie dziwię. Mądra psina, co się będzie dzielić. :-) Witamy na pokładzie Fawka i Kresi! :-) Quote
Marycha35 Posted November 3, 2011 Author Posted November 3, 2011 Witamy serdecznie:) Ilusiu współczuję. Aniu prześlę Ci kasiorrę za 4 latary, bo mi to spokoju nie daje, a za tę pozostałą doślę jak upchnę, bo coś ciężko!!!! Wszędzie bidota jak jasna cholera:( A Fawko neurotyk jak ta laluchna;) Quote
tana Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 [quote name='majqa']O ja pierdziu... obłęd choć jakoś tak mi na duszy lepiej, że nie tylko ja dostaję popalić. ;-)[/QUOTE] Oj dostajemy, dostajemy ;) Na koncie na razie nie mam więcej wpłat, to sprawdzę wieczorkiem jeszcze :) Maryś, dzięki nie ma pośpiechu;) Quote
majqa Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 [quote name='tana'](...) Maryś, dzięki nie ma pośpiechu;)[/QUOTE] Od przybytku głowa nie boli. ;-) Bierz, jak dają. ;-) Quote
myszorek Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 Dobrej nocki śliczny psiaku:)Do jutra:))) Quote
majqa Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 Dostałam maila w sprawie Fawora (państwo z okolic Poznania). Oczywiście niczego nie dogrywam na własną rękę, a i niczego wielkiego sobie z góry nie obiecuję. Odpisałam grzecznie, bo i mail był bardzo grzeczny, i załączyłam z prośbą o wypełnienie i odesłanie ankietę. Quote
nika28 Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 Do mnie też pisali wcześniej Państwo z okolic Poznania... Trzymam kciuki :) Quote
majqa Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 W sprawie Fawka czy innego psa? Ciekawe, czy Ci sami. Quote
myszorek Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 Oby to chodziło o śliczniocha!Trzymamy za Fawusia:) Quote
majqa Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 Chciałabym być już spokojna o jego pod każdym względem zabezpieczoną przyszłość. A co... seee pomarzę... Quote
majqa Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 [quote name='tana']To widzę, że wszyscy się rozmarzyliśmy...[/QUOTE] U mnie te marzenia są jednak takie mocno obciągnięte sweterkiem realizmu. ;-) Dzięki takiemu podejściu nie rozpaczam, że mieszkam w budzie i mam, co mam. ;-) Quote
Smyku Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 Izuś nie marudź , mimo wszystko ( bałagan , kłaki , zabawki , sraty , pierdaty ) jesteś szczęśliwa . Quote
majqa Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 A nie zaprzeczam. :-) Związuję włosy w kitkę żeby się worki pod oczami rozciągnęły i wio do przodu. :-) Quote
majqa Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 No i jestem pod wrażeniem. Ankieta nie jest przesłodzona, szczera, rzeczowa. Jutro do państwa zadzwonię. Rozmawiałam z Anią, przekierowałam Jej ankietę, niech spojrzy swoim, na wskroś zaangażowanym wzrokiem. Nie chcę się specjalnie rozpisywać o szczegółach, bo nie chcę rozbierać cudzego życia na części pierwsze, a na pewno nie publicznie. Napiszę może jedynie tyle, że - warunki domowe, ogród, Fawor w domu, zabezpieczony od A do Z, bo tak to z grubsza wygląda. Hm... aż nie wiem, co powiedzieć, bo najpierw nie wierzyłam, że istnieje Ania i Marcin, a kiedy się objawili uznałam, że to musi być blef, tak to objawienie się było nierealne. Teraz akcja z chętnym domem i znów wydaje mi się, że śnię. Quote
nika28 Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 [quote name='majqa']W sprawie Fawka czy innego psa? Ciekawe, czy Ci sami.[/QUOTE] W sprawie Fawka. Ale po wysłaniu ankiety już nie odpisali :( EDIT : pisałyśmy chyba w tym samym momencie ;) Super że Państwo odpisali :) No to teraz trzymam kciuki... Quote
Recommended Posts