Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Coś żadnych wieści od Faworka i Kresi :-o
A ja mam dla Was ciekawy wątek
Chcecie zobaczyć ślicznego owczarka niemieckiego ??? to zajrzyjcie na ten wątek:
[URL]http://www.dogomania.pl/threads/216848-Owczarek-niemiecki-prosi-o-domek-na-zawsze-Mys[/URL]

Posted

[COLOR=blue][B]Zapraszam na kolejny bazarek dla Faworka i dziękuję Chauwie za podarowanie nań fantów :loveu::[/B][/COLOR]

[URL="http://www.dogomania.pl/threads/216966-Do-7.11-Na-Faworka-produkt-polski%21%21%21-%C5%9Aliczne-komplety-czapka-i-szalik"]http://www.dogomania.pl/threads/216966-Do-7.11-Na-Faworka-produkt-polski!!!-%C5%9Aliczne-komplety-czapka-i-szalik[/URL]!

Posted

Jestem, jestem, przepraszam znowu za nieobecność - czasu barak :( U nas w porządku wszystko, psiaki o.k. :)

Iza, Faworek miał badaną trzustkę i wynik był bardzo dobry. Ewentualnie możemy powtórzyć badanie. Fawuś Faktycznie wrażliwy na zmiany menu, pory podawania i ilości. Dziękuję serdecznie za bazar kolejny... jak ja sie odwdzięczę :oops: Ja oczywiście nie ogarnęłam jeszcze tych fantów ubraniowych... Po świętach już na pewno się za to wezmę.

Posted

Jeśli trzustka jest OK to jestem pewna, że niepokojące inne sprawy wypatrzylibyście. U mnie, co prawda z ilości ruchu i spalania, mając podobne objawy i trzustkę czystą jak łza, Cześka też nie tyje. Owszem ciuteńkę się zaokrągliła ale na tej ciuteńce ugrzęzła.

Posted

Poza tym Fawek z tymi ekscytacjami swoimi... masakra. Rozwolnieniem reaguje na stres, czyli inne psy, a tego pełno wkoło, głośniejsze dźwięki itp. więc teoretycznie może mieć sr.... cały czas ;)

Posted

Zaspały na bank;) Ja się o zmianie dowiedziałam mocno po południu...
Fawko ślicznie wyglądał ostatnio, ale faktycznie linię ma jak modelka współczesna, czyli anoreksja chodząca;) Buziale wieczorne dla wszystkich!!!

Posted

No pośliiiiiiiizg;)
Aneczko ja ciągle z jedną latarą się bujam, jak tylko opchnę przesyłam kasiorrrę, tak jak się umawiałyśmy:) Jeśli życzysz sobie pieniądze już, daj tylko znać:)

Posted

[quote name='Marycha35']No pośliiiiiiiizg;)
Aneczko ja ciągle z jedna latarą się bujam, jak tylko opchnę przesyłam kasiorrrę, tak jak się umawiałyśmy:) Jeśli życzysz sobie pieniądze już, daj tylko znać:)[/QUOTE]

Spokojnie Marysiu :) Nie potrzebujemy kasy "na już", więc luzik.
Iza, serdeczne dzięki, będę lukać w konto ;)

Buziaki ślę WSZYSTKIM :)

Posted

Nic im nie będzie, bo tylko się trochę pobawić ;-)
Nie !!! ... W dzień świeciło słońce, a teraz jest bardzo przyjemnie przez otwarte okno wpada fajne chłodniejsze powietrze, na dworze jest 12 stopni